Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten de agenda niet te groot maken'

25 juli 2019 18:55

Donderdagmiddag gaf Mark van Bommel op de persconferentie aan niet bezig te zijn met het feit dat het voor PSV ongunstig is dat ze drie dagen na de Johan Cruijff Schaal weer tegen FC Basel moeten spelen. "We moeten de agenda niet te groot maken", aldus Van Bommel, opgetekend door PSV.nl. "Het is een wedstrijd tussen twee belangrijke wedstrijden in. Het had anders gekund, maar hier moeten we het mee doen. Punt."

Of PSV tegen Ajax in dezelfde opstelling gaat spelen is nog onduidelijk. "Iedere speler heeft zijn eigen verhaal. Ik heb te maken met nieuwe spelers, jongens die terugkeren van een huurperiode, jongens die langer vakantie hebben gehad en ga zo maar door", zo gaf hij aan. "We zullen echt niet iedere wedstrijd met dezelfde elf gaan spelen, maar we moeten klaar zijn voor het drukke programma. De komende weken spelen we telkens om de drie á vier dagen."


Tags

bommel basel huurperiode

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl berghuis bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers lcv lyanco mentor mvb nac peejay rosario schwaab sir tinus viergever