Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Ik speel gewoon op het randje en soms er over'

27 juli 2019 21:47

In gesprek met Fox Sports kreeg Jorrit Hendrix de vraag of hij tegen Ajax van het veld gestuurd had moeten worden. "Ik hou er van om op het randje te spelen. Af en toe denk je dan niet na", aldus Hendrix. "Hij kon hem geven. Ik speel gewoon op het randje en het liep totaal niet bij ons. Je wil dan een signaal geven en er in beuken. Natuurlijk niet met de intentie om ze te blesseren of hard te raken. Ik speel gewoon op het randje en soms er over. Hij had me er af kunnen sturen, maar dat is niet gebeurd."

Of de middenvelder bij PSV blijft spelen is nog onduidelijk. Het Italiaanse Bologna heeft interesse. "Ik kan er op dit moment weinig over zeggen, maar er is contact en interesse", zo gaf hij aan. "Ik ga er verder niks over zeggen. Als het zo ver is en het komt zo, dan is het zo. Maar op dit moment ben ik nog speler van PSV."




Tags

hendrix beuken bologna fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage