Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Ik speel gewoon op het randje en soms er over'

27 juli 2019 21:47

In gesprek met Fox Sports kreeg Jorrit Hendrix de vraag of hij tegen Ajax van het veld gestuurd had moeten worden. "Ik hou er van om op het randje te spelen. Af en toe denk je dan niet na", aldus Hendrix. "Hij kon hem geven. Ik speel gewoon op het randje en het liep totaal niet bij ons. Je wil dan een signaal geven en er in beuken. Natuurlijk niet met de intentie om ze te blesseren of hard te raken. Ik speel gewoon op het randje en soms er over. Hij had me er af kunnen sturen, maar dat is niet gebeurd."

Of de middenvelder bij PSV blijft spelen is nog onduidelijk. Het Italiaanse Bologna heeft interesse. "Ik kan er op dit moment weinig over zeggen, maar er is contact en interesse", zo gaf hij aan. "Ik ga er verder niks over zeggen. Als het zo ver is en het komt zo, dan is het zo. Maar op dit moment ben ik nog speler van PSV."


Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix beuken bologna fox

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl berghuis bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers lcv lyanco mentor mvb nac peejay rosario schwaab sir tinus viergever