Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis Higler: 'Die 2-0 was voor mij absoluut geen overtreding'

27 juli 2019 21:51

Scheidsrechter Dennis Higler werd in gesprek naar Fox Sports gevraagd naar enkele beslissingen van hem in de wedstrijd. Zo gaf hij Jorrit Hendrix geen tweede gele kaart. "De hoge bal met Blind is voor mij geen tweede gele kaart, omdat hij hem niet aan ziet komen. Natuurlijk raakt hij hem vervelend, maar hij heeft totaal geen idee dat Blind daar komt. Voor mij was het ongelukkig", aldus Higler. "Bij de sliding zit hij op het randje. Hij komt hard en fel in, maar raakt Van de Beek helemaal niet. Voor mij was dat de afweging om hem bij me te halen en te zeggen 'je zit nu op het randje, nu absoluut niets meer'. Ik kan me de discussie heel goed voorstellen, maar een tweede gele kaart moet voor mij overduidelijk zijn. Voor mij is dit een grensgevalletje."

Higler besloot ook om de 2-0 van Ajax goed te keuren. "Tadic beweegt amper. De speler van PSV loopt er zelf tegen op, zet nog een stap en gaat dan liggen. Voor mij is dit absoluut geen overtreding", aldus Higler. "Tadic komt er voor en maakt zich breed. Die PSV'er loopt er dan achterop."


Discussieer mee op de forums


Tags

higler blind tadic achterop beek beweegt fox grensgevalletje hendrix keuren overduidelijk sliding

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl berghuis bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers lcv lyanco mentor mvb nac peejay rosario schwaab sir tinus viergever