Transparent
Inloggen
Sluiten

'Napoli neemt opnieuw contact op voor transfer Hirving Lozano'

28 juli 2019 20:24 - CalcioNapoli24
Foto: Pro Shots

"Napoli neemt opnieuw contact op voor transfer Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Het Italiaanse CalcioNapoli24 meldt dat Napoli opnieuw contact heeft opgenomen met Mino Raiola over de beschikbaarheid van Hirving Lozano. De Italianen worden al lange tijd gelinkt aan een transfer van de Mexicaanse aanvaller, maar hadden de interesse verlegd naar Nicolas Pépé van Lille OSC. Nu de international van Ivoorkust de overstap lijkt te gaan maken naar Arsenal is Napoli opnieuw uitgekomen bij Lozano.

Volgens het medium is de situatie echter nog steeds hetzelfde. PSV zou 50 miljoen euro willen voor de aanvaller, terwijl Napoli niet verder wil gaan dan 40 miljoen euro met bonussen.

Meer op CalcioNapoli24




Discussieer mee op de forums


Tags

napoli lozano arsenal beschikbaarheid calcionapoli italianen ivoorkust lille osc pepe raiola uitgekomen verlegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Voor 45 miljoen (exclusief bonussen) moet je er toch uit kunnen komen lijkt me. Zou een uitstekende deal zijn voor beide partijen
+1/-4

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Voor alle 3 de partijen. De supporters in Italië liggen niet elke week te zeiken over "Ligzano" zoals op vele voetbalsites hier in NL.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Daar heb je zeker een punt! Word daar ook weleens moe van al dat gezeik en in Italië kan hij zich wellicht door ontwikkelen en vangen wij een goeie transfersom
+3/-1

4 jaar geleden
Voor 45 miljoen weg; OK

Maar: wat gaan we vervolgens doen met dat geld?
Zeker als je je bedenkt dat Bergwijn waarschijnlijk gaat vertrekken voor 30 plus.

Zeven miljoen voor een vervangbare middenvelder ( Jorrit) erbij.

80 miljoen te besteden aan je voorhoede?

Als ik te kort door de bocht ga: graag je commentaar.

https://www.elfvoetbal.nl/transfergeruchten/276731/sporting-cp-verlaagt-vraagprijs-en-hoopt-bas-dost-deze-zomer-te-verkopenlink

Bas Dost. Vijftien miljoen max.

Een compleet andere invulling van je aanval. Niet voor de basis misschien, maar als sub.
Ik zou er mee kunnen leven.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Ik zou absoluut investeren in het middenveld en daarnaast wat gerichte aankopen doen voor Jong PSV zoals bijvoorbeeld zo'n Gloster.
+3/-2

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Ja en laat het bij Gloster dan niet op een ton klappen, komop zeg. Ik weet wel een ton is veel geld en iedereen reageert maar van "betaal gewoon dat miljoen meer" maar een beetje meer slagvaardigheid mag wel onderhand.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Snap ik.
Maar je voorhoede heeft volgens mij ook wat extra's nodig.
Vorig jaar waren we te afhankelijk van Luc. Te voorspelbaar.
Dit jaar hebben we Bruma Malen Gakpo Lammers. Tot nu toe.
Kopsterk, aanspeelpunt, type Luc.
Ik zou hem er graag bij zien.
Dynamiek in de voorhoede, en als het nodig is een kopsterke kapstok.
+1/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is verleidelijk om op zoek te gaan naar een type De Jong, maar als je er zeker van wilt zijn dat je ander (beter) voetbal gaat zien moet je afstappen van die speelwijze. Met Lammers en Malen heb je 2 centrumspitsen. Daarachter heb je eventueel Piroe. Alleen als Bergwijn én Lozano vertrekken zou ik diep investeren in de aanval.
+1/-2

 
4 jaar geleden
OK, weer eens.
Maar: zowel Lozano als Bergwijn zouden morgen zomaar weg kunnen zijn.
Sterker nog, het is waarschijnlijk.
Als je dan kan investeren, wetende dat je Lammers en Malen hebt als spits.
Natuurlijk zou je dan moeten gaan voor een snelle , ongrijpbare, rechtsbuiten.
Marktwaarde Dries Mertens: 25 miljoen?
Maar ik zou ook heel graag een kopsterk aanspeelpunt willen zien, mocht het niet lopen zoals je wilt in een wedstrijd.
Als je daaromheen snelle en dynamische jongens hebt, dan is dat toch een extra wapen.
+1/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Hadden Vincent Janssen moeten halen. Brabander ook nog
+2/-4

 
4 jaar geleden
Waarom? Is toch gewoon een zelfde type speler als Malen, alleen ouder, minder potentie en al twee jaar zonder speelminuten....
+1/-1

 
4 jaar geleden
Serieus? Je noemt ons boegbeeld en aanbieder LUC??
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dries Mertens betrekken in de deal?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Bedrag Lozano moet helaas nog gedeeld worden wegens doorverkoop%
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bas Dost ?.. moet niet gekker worden. Vraag dan ook aan Toon of hij een bejaardensoos wil opstarten . Waarom mag hij weg denkt u ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zoals u kunt zien in de link:
" De spits hoeft zelf niet weg uit Lissabon, maar zijn werkgever hoopt hem deze zomer te verkopen om nog geld aan hem te kunnen verdienen.

Deze zomer wil de topclub uit Lissabon geld verdienen aan de verkoop van Dost, die in 125 officiële duels liefst 93 doelpunten wist te maken. '

Daarom dus.
+1/-0

 
4 jaar geleden
OK beste D2243 stoel van meneer Frits . Waarom , als de spits ( Bas) zelf niet wil, waarom wil zijn werkgever hem dan verkopen ? Zie ik het verkeerd , dat kan . Maar als ik een goede werknemer heb zou ik hem eerder belonen dan in de etalage zetten . Kort samengevat Bas wil niet weg maar zijn werkgever zegt je mag vertrekken maw ik ben niet tevreden over je. Als hij zo goed zo zijn , zou de werkgever er nog meer uit kunnen halen toch ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Goh. Alle bij PSV vertrokken spelers waren dus niet goed genoeg als ik je redering volg..........
Overigens, 93 goals in 125 duels is geen slechte statistiek voor iemand in een rolstoel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Geef mij eens een voorbeeld van een goede speler bij ons die zelf wil blijven maar in de etalage gezet werd ? Bas heeft in 2018 een punt achter zijn interlandloopbaan gezet ??? 18 Wedstrijden gespeeld en één keer gescoord Zijn tijd is voorbij . Misschien nog een goede spits voor Heerenveen maar daar zullen ze hem wel niet meer willen na zijn nokken indertijd en vuil spel met Ajax. Ik hoop trouwens niet dat bij u alle bejaarden in een rolstoel zitten dan is het bij u wel erg druk in het dorp of stad.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik had een spits als Dost er anders vanavond graag bij gehad.
Maar het is gerommel in de marge; PSV heeft grotere problemen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft u gelijk in . Maar zeg nu eens eerlijk met dit elftal tegen de grote clubs in Europa worden we toch weggetikt met minstens 5 a 6-0 . En staar u niet blind op onze concurrent , Incidenten duren niet lang. Ook zij spelen in dezelfde Mickey Mouse competitie , vrijwel geen weerstand en , nogmaals kunstgras.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Dost is geen aanspeelpunt en dat hebben we juist nodig. Daarom gemiste kans betreffende Vincent Janssen. Als die fit is dan is hij zelfs beter dan Luuk de Jong. Nu gaat hij naar notabene Mexico.
Mark kan twee dingen doen: 1, werken aan speelwijze waardoor we geen kopsterke/balvaste spits meer nodig hebben , of: 2. Balvaste kopsterke spits halen.
Maar eigenlijk heb ik liever dat John de jong morgen laat weten dat de selectie rond is en ook niemand meer weg mag. Mark en PSV zijn gebaat bij rust. Spelers als chuckie zijn met een transfer bezig en dat heeft een slechte invloed op PSV.
+1/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Zou gevonden geld zijn al moet er pakweg 40-50% worden afgedragen aan andere eigenaren.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Kan ook zomaar dat dat een broodje-aap verhaal is...
+2/-1

4 jaar geleden
Volgens het medium is de situatie echter nog steeds hetzelfde. PSV zou 50 miljoen euro willen voor de aanvaller, terwijl Napoli niet verder wil gaan dan 40 miljoen euro met bonussen.....................DIT lezen we al enkele weken . Overbodig nieuwsbericht dus.
+1/-2

 
4 jaar geleden
40 miljoen is een hoofdprijs voor een speler die al heel lang zeer weinig laat zijn en enigzins aan de blinde kant is. Als PSV denkt meer te vangen dan is de kans groot dat hij hier blíjft. Ik denk eerder dat Napoli niet verder dan 30 wil gaan, en dat lijkt mij gezien zijn vorm begrijpelijk. Maar het zit he wellicht ook in dat een groot gedeelte vh bedrag wegvloeit richting vorige club en zaakwaarnemer waardoor PSV onrealistisch hoog moet vragen.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Maar bij Lozano speelt toch veel meer dan alleen voetbalkwaliteiten. In Mexico is Lozano heel erg populair en er zijn al miljoenen shirtjes verkocht met zijn naam er op.. Deze jongen is goud waard! Bovendien komt er echt wel weer een periode dat hij beter in vorm is, gezien zijn karakter. Hij geeft nooit op.
+2/-0

4 jaar geleden
Verkopen voor de hoofdprijs, Bergwijn behouden en middenveld versterken met een spelmaker. Jorrit ook eruit wat mij betreft.

Voorhoede Bruma-Malen-Bergwijn met Lammers en Gapko achter de hand is prima.

Middenveld kan wel wat voetballend vermogen gebruiken. Rosario is toch meer balafpakker terwijl Guti nog steeds niet de overtuiging van Bommel geniet. Afellay is te fragiel om op te bouwen.

Achterin is het nog ff afwachten hoe Baumgartl, Boscagli en Lato zijn. Luckassen en Sadilek vallen me niet tegen.

Keeper moet snel beter, anders hebben we Unnerstall nog achter de hand.
+1/-3

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Bergwijn zuukt het nie mir hier, straalt hij van alle kanten uit.
+4/-3

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Vertrek van zowel Lozano en Bergwijn (en in eerder stadium al de Jong) zou rampzalig zijn voor het rendement voorin. Vraag mij nu al af wie dit jaar de goals moeten gaan maken en het voorwerk moeten doen zelfs met beide heren nog binnen de gelederen. Vind het niet gek dat PSV bij Berghuis uitkomt. Je kan veel over hem zeggen maar rendement heeft hij (afstand schot, goals, assists, voorassists, dode spelmomenten).
+2/-3

 
4 jaar geleden
Mee eens, ik snap de interesse in Berghuis dan ook volledig. Compleet ander type dan wat we nu op de vleugels hebben: Bruma de klassieke pingeldoos, Lozano de rommelaar en Bergwijn die zowel fysiek, snelheid en techniek heeft. Berghuis brengt toch wat gogme aan onze aanval. Heeft denk ik in vergelijking met die bovenstaande drie de minste snelheid en dribbeltechniek, maar wel veruit het meeste inzicht en de beste steekpass. Vandaar dat we hem ook op tien gaan zetten met Bergwijn (hopelijk), Malen en Bruma voor hem.

45 mil vangen voor Lozano, Berghuis voor 12 a 13 halen en dan denk ik dat we verder niet meer veel hoeven te investeren. Zelfs bij een vertrek van Hendrix en Pereiro (dik 20 mil in totaal) zijn er nog meer dan genoeg smaken voor de twee controlerende posities (Sadilek en Rosario de meer defensieve krachten, Ibi, Thomas en Guti de spelmakers en evt. nog Luckassen als sloper bij een krappe selectie) en de tien positie (Ihattaren, Berghuis en Lammers). We moeten ook niet vergeten dat we met Mauro en Rigo twee spelers hebben uitgeleend die na 30+ wedstrijden in een seizoen zo maar serieus kunnen meedingen naar een basisplek in 2020. Nu investeren lijk met zonde.

Wat we eventueel wel kunnen doen met dat geld is serieus investeren in de positie waar de aankomende jaren werkelijk 0,0 talent lijkt door te breken. En dan heb ik 't uiteraard voor de linksback-positie, maar ook op doel. Linksback spreekt voor zich, Lato zal waarschijnlijk maar een jaartje blijven, terwijl Boscagli geen linksback is in de traditie van Willems/Angelino. In de jeugd loopt de komende jaren niks rond. Gloster lijkt een optie te zijn, maar dat lijkt me meer een traject van meerdere jaren. En dan de positie onder 't doel: we hebben momenteel drie keepers van achter in de 20/begin 30. De kans dat Koopmans, Van Osch of van de Meulenhof ooit gaan uitgroeien tot (minimaal) niveau Zoet lijkt me nihil. Waarom niet flink investeren in een groot talent die dit jaar nog bij Jong mag keepen en volgend jaar, na het vertrek van Zoet, het mag uitvechten met Unnerstall?
+1/-1

4 jaar geleden
40 miljoen is met bonussen toch een zeer acceptabel bod. PSV moet nu snel "ja" zeggen vind ik.
+2/-3

4 jaar geleden
Lozano niet zonder slag of stoot laten gaan,hij oogt weer gretig,kan na zijn blessure weer helemaal opleven,hij heeft nog een contract voor 4 jaar,voor dit soort spelers komen clubs elk jaar,ook volgend jaar,geduld hebben is beter,gezien zijn blessure afgelopen seizoen en vormdip,is dit niet het juiste moment om hem te verkopen,ook gezien de omhoogschietende transferprijzen.PSV moet het over een andere boeg gooien.Bergwijn naar Sevilla laten gaan voor 35 miljoen en Hendrix aan Bologna verkopen.Berghuis binnen halen voor 12 miljoen,en je hebt een speler die beter op 10 tot zijn recht komt,heeft een steekpass,afstandschot,vrije trap,kan de voorhoede laten draaien,balletjes op het hoofd van Lammers leggen.PSV moet een stunt uithalen,de ploeg mist een leider zoals de 32 jarige Guardado die nog een 1 jarig contract bij betis sevilla heeft.zijn marktwaarde word geschat op 6 miljoen.leg hem een 2 jarig contract met optie 3e jaar voor bij terugkeer zodat hij zijn carriere in europa bij zijn geliefde PSV kan afsluiten.PSV heeft in een klap dan een leider terug in het veld,die ook een verbindingspeler is,en de mexicanen en hun marktwaarde direct weer laat opleven.Hij kan samen met Guti op het middenveld spelen,met sadilek als back up,voorin Bruma,malen,lozano,berghuis/affelay op 10,gakpo/affelay back up op de vleugels en stormram lammers op 9 als de pinchhitter dit seizoen.achterin schuif je Rosario naast Baumgartl als verbindingsspeler tussen verdediging en middenveld.Viergever naar linksback opgelost.Lato als back up,boscagli als back up centraal.PSV verkoop bergwijn en hendrix en cash meer dan 40 miljoen euro.Ga stunten en ga voor de ontbrekende puzzelstukjes Bergwijn en natuurlijke leider Guardado voor de helft,en behoud 20 miljoen liquiditeit.Wkker worden mark v bommel toon gerbrands en john de jong,dit is een unieke kans
+4/-2

 
4 jaar geleden
Wat een onzin! Guardado terughalen is totaal onmogenlijk. Ongeacht wat volgens jou zijn marktwaarde is zal Betis een veelvoud van die 6 miljoen vragen. Daarnaast is zijn salaris min. 3 miljoen en hij wil voetballen in Spanje.PSV was een leuke tussenstap voor hem, maar daar blijft het wel bij. Lozano heeft nog een 4 jarig contract en wij zitten niet op het geld te springen. Dus hou maar vast aan die 50 miljoen. En willen ze Bergwijn hebben. Dat kan, voor 40 miljoen en dan mogen ze nog blij zijn ook.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Rosario als centrale verdediger lijkt me geen goed plan, bovendien heb je dan 2 rechtspoten in het centrum. Viergever en Baumgartl is een prima centrum en Lato komt hier niet heen voor de bank.
+1/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Probleem is dat we geen slechte spelers hebben maar dat de coach niet echt weet wat hij moet doen. Ik blijf het zeggen, weet dat velen Mark 100% blijven steunen. Je kunt toch moeilijk zeggen dat we een slechte selectie hebben toch. Ik blijf erbij dat we niet echt zwakker zijn dan Ajax alleen proberen ze daar wel echt te voetballen en wij niet.
Daarnaast heb ik het idee dat Mark teveel invloed heeft op de spelers die gehaald worden. En vooral ook welke spelers hij rijp vindt voor kapitaalsvernietiging. Hij serveert bijvoorbeeld erg makkelijk spelers als Ramselaar, Pereiro en Guti af bijvoorbeeld.
Boscagli heeft laten zien aardig te kunnen voetballen, heeft een mooie trap. Ik denk dat hij prima de opbouw kan verbeteren maar vrees dat Mark hem alweer offert ten faveure van Viergever. Natuurlijk hoort Nick er ook in maar ik bedoel maar. Mark gaat niet van voetbal uit, hij heeft het vooral over kerels zijn en nog meer van dat onzinteksten die vooral in de vijfde klasse amateurs populair zijn. Hij zegt ook dat de eindpass telkens matig is: ja vindt je het gek als Rosario of Sadilek die moet geven of types als Bergwijn en Lozano. Dat zijn op hun manier fantastische aanvallers maar geen nummer 10's die even met gevoel op het juiste moment een balletje deponeren. Zolang Mark dat niet ziet zie ik het zwaar in. Ik bedoel: ik geniet toch wel van de skills van Malen (fantastisch spitsentalent!), Bergwijn en Gakpo maar Mark zal toch echt die spelers moeten integreren binnen dat blok van 7 achter de bal. Hij stelt wel aanvallers op maar in feite speel je met twee blokken. Het is geen team aan de bal. Wel in het hoofd maar niet voetballend, het vloeit niet. Vorig jaar werd dat verbloemd door lange ballen op Luuk, onze ongelooflijke leider en motor. En Angelino die heerlijk opkwam.

Even over Lozano: een geweldige voetballer op zijn manier maar wanneer zet Mark hem nu eens op links? Ook al weer zoiets. Lozano is gewoon tien keer beter als linksbuiten en heeft daar een bewezen hoog rendement. Onze Mark zet hem echter op rechts. Waarom? Ik heb geen idee. Het gevolg is dat Lozano een ontevreden indruk maakt en als een kip zonder kop aan het voetballen is. En dat met alle gevolgen van dien. Zijn verkoopwaarde gaat daardoor ook omlaag, weer kapitaalsvernietiging dus. We weten allemaal dat Napoli geen 40 miljoen heeft geboden want dan had Hirving allang in het vliegtuig richting Vesuvius gezeten. Maar daarnaast wil ik hem helemaal niet kwijt. Maar dan moet Mark hem wel linksbuiten zetten!
+2/-2

4 jaar geleden
Voor 40 miljoen zeker doen. Zo goed is hij echt niet.
+4/-2

4 jaar geleden
Mensen praten over 45 miljoen. Hebben jullie Lozano het afgelopen jaar wel zien spelen?
+4/-3

 
4 jaar geleden
Jaaaaaaaaaa ,en u wilt niet weten met wie ;-)
+1/-1

 
4 jaar geleden
Voetbaltechnisch vind ik hem ook geen 40, laat staan 45 miljoen waard. Maar marketingtechnisch is hij wél veel waard, gezien zijn populariteit in Mexico. En dat mag best meewegen in de prijs.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind persoonlijk dat zijn zogenaamd 'slechte' prestaties van afgelopen seizoen enigszins overdreven worden. Hij heeft uitstekende statistieken genoteerd en ook qua spel was het de eerste seizoenshelft zeer behoorlijk. In de tweede seizoenshelft was het inderdaad matig, maar mijn inziens gold dit voor heel PSV m.u.v. Luuk de Jong. Wel ben ik het met je eens dat 45 miljoen veel geld is. Als PSV uiteindelijk uitkomt op 35/40 miljoen + bonussen lijkt me dat een faire deal. Al hoeft Lozano van mij zeker niet per se weg.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Jammer zeg, hoop stiekem dat hij nog een jaartje blijft. En anders van het geld Berghuis en Til halen . We moeten goals kopen en het middenveld is onderbezet. Maar wat is er gebeurd met Ihatarren ? Daar ziet van Bommel ook al niks meer in.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Til wil toch naar Spartak Moskou ? Zou ik niet halen . Vorig seizoen al minder. Ja , hij kon tegen ons scoren omdat Pablo een snipperdag had.
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage