Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV met goede uitgangspositie richting Zwitserland

29 juli 2019 10:57

Voor PSV wacht dinsdagavond de return in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel. Door in de slotfase twee keer te scoren heeft de ploeg van Mark van Bommel een goede uitgangspositie met de 3-2 zege in Eindhoven, maar omdat uitdoelpunten nog altijd dubbel tellen zou een 1-0 of 2-1 nederlaag al betekenen dat PSV de Europese reis in de voorrondes van de Europa League moet hervatten.

Net zoals PSV kwam ook FC Basel afgelopen zaterdag in actie. De Zwitsers speelden in eigen huis voor de competitie tegen St. Gallen, maar verloren met 1-2. In vergelijking met het duel in Eindhoven speelde FC Basel echter met zeven andere basisspelers, zodat ook aan hun kant de nodige spelers rust kregen.

Als PSV over twee wedstrijden weet te winnen van FC Basel zal in de derde voorronde van de Champions League het Oostenrijkse LASK Linz wachten. Indien PSV wordt uitgeschakeld speelt de ploeg tegen het Noorse Haugesund of het Oostenrijkse Sturm Graz. Het heenduel in Noorwegen eindigde vorige week in een 2-0 zege voor Haugesund.




Tags

basel uitgangspositie haugesund voorronde zwitserland bommel gallen graz heenduel lask noorwegen sturm uitdoelpunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage