Transparent
Inloggen
Sluiten

Martijn Krabbendam: 'Berghuis heeft volgens mij PSV laten weten dat hij niet wil of niet kan'

29 juli 2019 23:29 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Martijn Krabbendam: "Berghuis heeft volgens mij PSV laten weten dat hij niet wil of niet kan"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis zal niet naar PSV vertrekken. Dat gaf Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam aan op Fox Sports in het programma Voetbalpraat. "Feyenoord zit in een hartstikke moeilijke spagaat. Ze moeten eigenlijk de beste speler verkopen om het elftal te kunnen versterken op andere posities. Dat is lastig, maar hij gaat niet", aldus Krabbendam. "Ik heb hem zelf niet gesproken, maar volgens mij heeft hij PSV laten weten dat hij niet wil of niet kan. Het is te laat om nog die kant op te gaan, omdat de competitie volgende week begint.




Discussieer mee op de forums


Tags

krabbendam berghuis feyenoord fox spagaat voetbalpraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Krabbendam is goed ingevoerd bij Feyenoord maar kan ook niet voorspellen wat er nog gaat gebeuren tot 2-9.
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi , Opgelost. Next one.
+4/-2

4 jaar geleden
Feyenoord heeft pratisch geen geld om uit te geven en dus om de selectie aan te passen. Die willen hem echt wel gaan verkopen, als PSV met een redelijk bedrag komt.
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Das balen zeg, die hadden we nodig.
+2/-6

4 jaar geleden
Niemand heeft Berghuis gesproken maar volgens Krabbedam heeft hij misschien laten weten dat.... Lekker geloofwaardig verhaal.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad, beetje hoog Jomanda-gehalte.
De argumenten zijn ook niet best: "Het is te laat om nog die kant op te gaan, omdat de competitie volgende week begint" terwijl het om het einde van de transferperiode gaat, en het echte verkopen van Bergwijn en Lozano nog moet beginnen bij PSV.
+2/-0

4 jaar geleden
De sites moeten gevuld worden deze zomer...
+3/-0

4 jaar geleden
Hopelijk is deze soap nu ten einde. Irritant ventje. PSV zal wel nog iemand erbij moeten halen als Bergwijn of Lozano vertrekken en nu Sam lang geblesseerd is
+3/-1

4 jaar geleden
Onze banketbakker op de hoek heeft Berghuis gesproken, hij bestelde daar een taart en wilde rood met wit gestreept glazuur, hij kon me niet vertellen of het twee of meerdere strepen waren maar dit zou betekenen dat Berghuis zijn keuze zou gaan maken tussen Sparta of PSV, het is echter ook nog mogelijk dat hij bij Feyenoord blijft en de deur naar Ajax staat ook nog op een kier.

Kan ik bij jullie komen werken VI?
+6/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Niet wil of niet kan ? Ik denk eerder omdat die niet mag. Niet willen en niet kunnen lijkt me tamelijk flauwekul aangezien we afgelopen week met z'n alle nog konden lezen dat hij dus een gesprek met PSV probeerde te forceren.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ja, maar die berichten die jij toen gelezen hebt zijn ook gebaseerd op net zo onbetrouwbare bronnen. Het is allemaal maar speculatie. Lekker wachten op echt - bevestigd - nieuws
+1/-0

4 jaar geleden
PSV moet een nieuwe spits halen ipv berghuis zeker nu Sam Lammers geblesseerd is. Maar wie weet nog een betaalbare en goede spits ?

Berghuis pas halen bij eventueel vertrek lozano of bergwijn.
+1/-1

4 jaar geleden
Feyenoord durft niet..zelfde situatie als met jorgensen met Newcastle...Voor een leuk bedrag mag ie komen. Snap dat ze de volle mep willen ..Wil PSV ook voor Bergwijn en lozano
+1/-1

4 jaar geleden
Domme Feyenoorder snapt het spel niet.
+1/-0

4 jaar geleden
We hebben doelpunten nodig voorin en een spelbepaler op het middenveld.
Psv had sucsess met Guardado en Van Ginkel.
+2/-0

4 jaar geleden
Berghuis ziet nu wel in, dat bij Psv niets te halen valt. Geen Championsleague en kiest eieren voor zijn geld en blijft gewoon bij Feijenoord.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage