Transparent
Inloggen
Sluiten

Duels PSV automatisch verzet vanwege voorronde Europa League

31 juli 2019 00:12 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Duels PSV automatisch verzet vanwege voorronde Europa League; image source: Pro Shots

Omdat PSV veroordeeld is tot het spelen van de voorronde van de Europa League worden ook direct enkele wedstrijden in de Eredivisie van speeldatum veranderd. De thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van zaterdag 10 augustus en de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo van 17 augustus worden beiden een dag later gespeeld. De KNVB maakte dat bij de presentatie van het definitieve speelschema al bekend anderhalve maand geleden.

Ook de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van zaterdag 24 augustus en de uitwedstrijd tegen RKC op zaterdag 31 augustus zullen waarschijnlijk een dag verzet gaan worden.

Meer op KNVB.nl


Tags

verzet voorronde ado almelo eredivisie groningen heracles knvb rkc speelschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Bedankt PSV. Weer naar zondagmiddag. Werk onregelmatige diensten en het weekend. Mijn rooster wordt ruim van tevoren vastgelegd en nu dit weer. Wanne Bras. Nogmaals bedankt!!!
+3/-8

 
12 maanden geleden
Inderdaad schandalig dat PSV geen rekening houdt met jouw rooster.
+13/-2

 
12 maanden geleden
Schandalig hoe PSV eruit vliegt tegen Basel. Dat je dan als bijkomend gevolg ook nog meerdere wedstrijden gaat missen zou ik ook van balen.
+7/-1

 
12 maanden geleden
Zeker schandalig hoe PSV zich laat aftroeven. Kinderlijke tegentreffers.. Lozano wisselen?? Luckassen of dumfries eraf en extra aanvaller..Maar goed we.hebben de kansen ook gehad en niet benut. Vers bloed in de verdediging is nodig...OW ja die hebben we maar niet goed genoeg?? Toppie scouting!!
+6/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Precies John de jong snel eruit. Wat een blamage is die man zeg met zijn team. Geen 1 verdediger halen terwijl je voorronde CL speelt. En dan maar hopen dat Luckassen van de tribune van herta naar de basis bij psv er iets van bakt. Het seizoen zit er alweer op. Bedankt in mokum lopen ze verder en verder weg met weer alleen de prijzenpot van de CL. Leg Malen maar vast want dat is nog de enige parel in de selectie maar dat zal ook wel niet lukken met deze flutdirectie aan het het roer.
+7/-2

 
12 maanden geleden
Hebben veel te veel risico genomen met slappe hap, terwijl ze wisten dat ze vroegtijdig aan de bak moesten..Wat ze gehaald hebben is niet goed genoeg of niet fit??..#faalbeleid!!
+5/-1

 
12 maanden geleden
Dit merkte toch ieder weldenkend mens meteen op toen Bruma voor 15 miljoen kwam? Onbegrijpelijk. Een speler halen voor een bak geld wat je dan niet meer kunt uitgeven aan de vele 'baustellen' in de rest van het elftal.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Als u niet ziet dat Bruma een topper is zou ik een andere sport kiezen als ik u was .
+5/-3

 
12 maanden geleden
Maar die topper kan het niet in zn eentje
+4/-0

 
12 maanden geleden
Je kan lullen wat je wilt maar je koopt een kaart voor een wedstrijd op zaterdag. Nu hij naar zondag is verplaatst kun je niet je geld terugkrijgen.
+1/-1

12 maanden geleden
Gewoon EL ook laten lopen joh, en richt je op competitie, net als 2 seizoenen geleden....
+2/-9

 
12 maanden geleden
Natuurlijk niet. Zo veel mogelijk punten pakken in die EL.
+6/-1

 
12 maanden geleden
Heb jij überhaupt doelen in het leven? Of vind je bankhangen genoeg voor jou??
+4/-0

 
12 maanden geleden
Jawel hoor, bankhangen on de Riverside.
+1/-3

 
12 maanden geleden
behangen ?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Op dit moment ben ik gewoon aan het werk....bankhangen zit er in mijn geval eigenlijk nooit in, maar ik meen wel wat ik zei, laat Europees dit jaar maar schieten en ga bouwen aan nieuw team, net als Cocu destijds moest, neem dan genoegen met een tussenjaar, neem snel afscheid van een paar selectiespelers en met Markie erbij! Ik had henm hoog zitten als voetballer, maar als trainer overtuigd hij mij allerminst, ik voorspel ook dat hij er met de kerst uit is, dat zei ik gisteren ook al, er zit iets naars in dat team, dat komt door zijn werkwijze, die zie he, dat voel je aan alles, let op, zaterdag(ik hoop het niet!)gaan we gewoon weer op ons bek.....
+1/-2

 
12 maanden geleden
Ben ik niet met u eens . Vooralsnog kunnen we nog steeds een goed seizoen draaien . Iedereen is teleurgesteld gezien de reacties op de klaagmuur hier net zoals ook ik . EL laten lopen is niet slim . Wie is PSV dan wel Europees gezien? De voorronde van de CL hadden we kunnen bereiken misschien maar wat dan met dit beginnerselftal. We hadden er niet doorheen gekomen . Er is teveel ingeleverd. Daniel , Angelino en Luuk blijken toch heel belangrijke pionnen te zijn geweest . Ik hoop dat de alsmaar klagers dit ook inzien nu. We hadden een ingespeeld elftal maar nu moeten onze spelers elkaar nog vinden. Het is duidelijk welke spelers beter een andere club kunnen gaan zoeken en ik denk dat dit nu ook heel snel gaat gebeuren en dan kun je weer gaan bouwen . In mijn ogen ligt het niet aan Mark . Je kunt hem toch niet verwijten dat Hirving er totaal niets van bakt en als hij hem dan wisselt hebben we daar weer iets over te mekkeren. Met een wisseling van de coach begin je echt helemaal op nul kun je nu al aangeven. De competitie moet nog starten , laten we gewoon even afwachten en hopen dat onze nieuwelingen snel op niveau aan kunnen sluiten . U zegt , er zit iets naars in dit team , hopelijk zijn dit uw eigen woorden en praat u niet onze wiskundeleraar en twitter koning de Mos na . Ad is mediageil.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Als je gaat bouwen hoort er juist! ervaring opdoen in de EL bij lijkt me zo of niet dan? (eerst kwalificeren uiteraard).
+1/-0

 
12 maanden geleden
Als PSV de EL laat lopen gaan wij als club flink dalen op de Europese lijst, gevolg niet geplaatst bij voorronde lotingen dus zwaardere tegenstand. Juist in EL punten pakken!!!
+1/-0

12 maanden geleden
Geweldig die Europa League. Verheug me nu al op de wanvertoningen tegen nietszeggende oostblokploegen in een voor een kwart gevuld Philips Stadion.
+5/-2

 
12 maanden geleden
De tijd van EL als minderwaardig bestempelen om deze vervolgens te laten lopen is voorbij.
+5/-1

 
12 maanden geleden
Hopelijk hebben de spelers ook die instelling!!
+1/-0

 
12 maanden geleden
Idd en de tijd voor de CL halen is mijlenver weg. en zal waarschijnlijk ook nooit meer komen voor de Nederlandse clubs. Lekker blijven door voetballen op kunstgras en de café voetballers.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Het niveau waar we thuis horen..Als we het halen ..
+4/-0

12 maanden geleden
Ook dit wordt een zware kluif om in de EL te komen en een beetje mee te doen, PSV gaat door waar ze mee begonnen zijn na de winsterstop vorig seizoen.....Alles verprutsen in en rond de 16 en de verdediging laat het afweten op cruciale momenten. Verder moet ik er niet aan denken dat Bergwijn en Lozano ook nog eens vertrekken. Ik denk dat dit een waardeloos seizoen gaat worden, ik hoop van niet maar alle seinen staan op rood.
+6/-2

 
12 maanden geleden
2 voorrondes doorkomen wordt inderdaad zwaar. Ons psv is op dit moment totaal geen team dat in balans is. Hopelijk gaat die duitser ons versterken in de verdediging maar wie gaat het op het middenveld doen?
+3/-0

12 maanden geleden
Echt onvergeeflijk dat je tegen deze matige ploeg niet door kon komen.
+7/-1

12 maanden geleden
Laten we hopen dat de el wel lukt. Ik zie dat ook nog niet als een uitgemaakte zaak. De Europese competitie voor de nummer twee van een UEFA land is een veel te ingewikkelde route. Plaatsing zou mogelijk moeten zijn na 1 play off ronde.
+1/-1

12 maanden geleden
Helaas keiharde realiteit, maar dit is toch echt ons niveau. Beste scenario is groepsfase CL halen, miljoenen binnen harken en hopen dat je 3e wordt. Deze voorronde kwam te vroeg, of John de Jong is veel te laat, het is maar hoe je het bekijkt. Deels ben je blij dat sterke spelers als Bergwijn en Lozano er nog zijn, de andere kant zitten hun al met hun hoofd ergens anders. Volle focus op de EL,wellicht dat we daar nog kunnen doorstoten.
+6/-0

12 maanden geleden
Eigen schuld dikke bult. Zag dit al aankomen. die sukkels in de technische staf (John de Jong voorop) hebben veel te laat verdedigers gehaald. Baumgartl is er net, enm die andere 2 sukkels (Lato en Basicoglu of zoiets) zijn al voorbij gestreefd door onze Tjechische held. Ik moet nog maar zien of dit PSV 2 voorrondes gaat overleven in Europa League. En voor die sukkels die zeggen laat maar lopen die Europa League en zet alles op competitie. Forget it. Ajax is zoveel sterker geworden en kan zoveel meer spelers halen, dat PSV echt op het 2e plan komt in eredivisie. Dus volgend seizoen ook geen CL. Ajax gaat inderdaafd het 2e Bayern, PSG, Juventus worden in Nederland. Mij zullen ze dit jaar niet veel zien in Philips stadion. Blij dat ik mijn seizoenkaart heb opgezegd. PSV bedankt voor de mooie jaren die er in het verleden wel waren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+2/-6

12 maanden geleden
Dit is gewoon een grote inschattingsfout geweest van de technische staf. Die verdediging was al lange tijd niet op orde en dan gaan ze eerst de aanval versterken en vervolgens veel te laat verdedigers halen die niet speelklaar zijn. Ook onze keeper Jeroen Zoet die geen bal meer pakt werkt niet echt mee natuurlijk! De Europa league moet je natuurlijk wel héél serieus nemen, dat is nu eenmaal het niveau waar we op dit moment thuishoren en misschien als het elftal nog gaat lopen kunnen we er net als Ajax twee seizoenen geleden daar een eind in komen.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Als Zoet zo blijft keepen komt Unnerstall snel in de basis.

Bergwijn en Lozano willen nu stiekem beide koste wat kost weg, omdat we geen CL spelen, terwijl ze mede veroorzaken zijn.
Heel erg krom en geniepig, maar zo werkt dat blijkbaar.

Daarnaast heeft PSV dat geld nu nodig om Ajax bij te benen.
Zo was de aanval de sterkste linie.
En dat zal veranderen. Een extra verdediger er bij met dit geld en een middenvelder.

Ihattaren/(Pereiro) achter de spits, zoals het zou moeten, ipv een buite speler.

Gakpo op links, malen op rechts en lammers/piroe in de spits.

Dat gaat het worden.
Onervaren jonge ploeg met wel heel veel potentieel. En wat geld op de bank om wellicht alle schulden af te lossen.
+3/-2

 
12 maanden geleden
Volledig mee eens, misschien als we onze 'vedettes' bergwijn Lozano verkopen , doe pereiro luckassen ramselaar hendrix zoet er maar bij , elftal verversen nieuwe gezichten met ihatarren heb je genoeg creativiteit afwisselend met Afellay wanneer hij fit is.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Alleen wil er nu geen speler komen omdat je geen CL speelt. Ja van die figuren als talo en boscagli ofzo. Maar een type Alvarez daar kunnen wij alleen nog maar van dromen.
+1/-3

 
12 maanden geleden
Unnerstal is pas eind september fit
+1/-0

12 maanden geleden
Conclusie, Van Bommel is niet geschikt als trainer!
+3/-3

12 maanden geleden
Zoals Aad de Mos gister al zei, er hangt een rare sfeer bij PSV. Met een goede sfeer komen er ook resultaten, en daar is van Bommel verantwoordelijk voor. Ach volgend jaar is er weer een seizoen. Hopelijk dan zonder de Jong en van Bommel.
+3/-4

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap niet dat jij nog niet verhuisd bent naar het ajax-forum @souza, daar gaan ze waarschijnlijk wél CL spelen en hebben ze heel veel geld en veel succes recentelijk gehad. Tis toch veel leuker daar voor iemand die succes zoekt ipv bij tegenslag toch achter je club blijven staan?
+2/-1

12 maanden geleden
Het probleem is niet John de Jong. Het probleem was Marcel Brands. Hij heeft:
Te dure spelers gehaald als Pereiro, Ramselaar, Lucassen, die het niet hebben gemaakt.
Goede spelers gehuurd als van Ginkel. Kost alleen maar geld.
Spelers goedkope afkoopsommen belooft zoals De Jong.
Speler duur gehaald en vervolgens clubs hoge doorverkoop% belooft. Zo moet je minimaal €30M voor Lozano beuren, anders heeft ie geld gekost.

Brands heeft psv financieel uitgehold. Hierdoor is John de Jong veroordeeld tot het kopen van verdedegers in de Duitse en Franse 2de Liga.
+3/-2

 
12 maanden geleden
Uhm Bruma is toch wel voor een paar duiten gehaald volgens mij en niet geheel echt noodzakelijk. op tijd verdedigers kopen was wel een noodzaak. Hierin heeft JdJ ontzettend geblunderd. Als JdJ het ook niet lukt om spelers duur te verkopen, dan mag ie van mij direct worden ontslagen.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Kan aan mij liggen maar volgens mij was Bruma de enige uitblinker tegen Basel zowel thuis als uit ondanks dat hij te weinig gespeeld heeft . We gaan nog veel plezier van hem beleven.
+3/-1

12 maanden geleden
Er zit gewoon iets fout bij PSV en daar zijn vele schuld aan. van Bommel bepaald te veel bij PSV en Toon moet eens ingrijpen. Vriendjespolitiek wordt vaak toegepast bij de Amateurs maar bij PSV wordt dat wel erg toegepast nl Rosario!! Iedereen heeft het hier over onze achterhoede en keeper maar kijk eens naar ons middenveld die onze snelle mensen toch in stelling moeten brengen voor kansen voor onze aanvallers te maken. Rosario heeft een redelijk eerste seizoenshelft gemaakt vorig seizoen maar na de winterstop in een diep dal terecht gekomen en tot op de dag van vandaag lukt het hem nog niet de bal van A naar B te brengen en Bommel maakt hem ook nog aanvoerder ook een regelrechte ramp! Tuurlijk zien onze spelers dat ook dat hij duidelijk wordt bevoordeeld door de trainer en dat bevorderd de sfeer niet. Ons middenveld is zwaar onder de maat en daar moet echt een grote jongen bijkomen bv M. v Ginkel! Ik ben al ruim 40 jaar supporter maar een middenveld zo slecht heb ik nog niet meegemaakt....
+2/-1

12 maanden geleden (gewijzigd)
Je zal die Baumgartl zijn. Net getekend in de hoop om in de CL te spelen en dan zien hoe je prutsgenoten het verkloten tegen... tja tegen wie eigenlijk? Alle spelers van nog een beetje naam die ook nog maar enigszins twijfelden om bij PSV te komen spelen, haken nu definitief af.
+1/-2

12 maanden geleden
Niet huilen jongens. Al hadden we van Basel gewonnen hadden we het later niet gered. Niet erg, concentreren op de competitie en zorgen dat je kwalificeert voor de EL.

Ik vind het alleen jammer dat het voetbal niet om aan te zien is en verschillende spelers zakken nu toch wel door de ondergrens en dat is jammer.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Realistische blik @a33.
+1/-0

12 maanden geleden
Exit van Bommel.
+2/-1

12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben lang niet zo negatief als die azijnzeikers hierboven. John de Jong heeft eindelijk wel geïnvesteerd in de verdediging en hopelijk komt het eruit. Hendrix wordt niet langer opgesteld en gaat weg, Bruma is een erg goede aankoop en rendeert meteen (2 goals in belangrijke wedstrijden). Malen heeft erg veel kansen nodig net als Bergwijn. In Lozano komt weer gif maar die gaat toch weg. Gakpho vind ik aardig. Slimme jongen met techniek. Guti blijft tegenvallen en Rosario is slechts een vertragende factor. Ryan Thomas is de ontbrekende schakel op het middenveld. Wanneer komt die teug?? Ik hoop dat Sam Lammers onze 1e spits wordt; heeft veel minder kansen nodig dan Malen en lijkt in spel op ons aller van Nistelrooij.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Ik denk ook dat we best een behoorlijke selectie hebben. Een aantal verdedigers speelt nog niet mee, dus hopelijk gaat dat wat meer rust brengen. Wat ik vooral mis is een scorende middenvelder (zit er wel 1 op de bank) en een visie in het spel. PSV geeft nergens gegroepeerd druk op de tegenstander en er zijn bijzonder weinig vloeiende combinaties of goedlopende aanvallen. Als we de bal rond gaan tikken eindigen we vaker bij Zoet dan de goal van de tegenstander. We zijn zo afhankelijk van individuele kwaliteiten en fouten van de tegenstander. Vooral omdat de poppetjes niet goed staan of in ieder geval niet weten wat ze moeten doen dwing je zeer weinig af. Met deze selectie moet er vele malen beter gevoetbald kunnen worden dan ze nu laten zien. Het tactische concept klopt voor geen meter. Ondanks dat zijn er wel mogelijkhheden geweest om Basel te verslaan.
+2/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Man man man.. wat schaam ik me te pletter om supporter te zijn van deze club. Wat een wanvertoning gisteren. Wat moeten we nou met die Dumfries die te dom is om te poepen en die huilbaby Lozano? Ajax is duidelijk veel verder dan wij en kopen ons straks ook nog leeg...
+1/-4

 
12 maanden geleden
Ben jij trots nu dan? Ik vind het een schande en schaam me kapot
+1/-2

 
12 maanden geleden
Ga fijn met je 020 maatjes babbelen, je zit op de verkeerde site.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Ik baal hier ook ontzetten van.. maar laten we gewoon netjes tgeen elkaar blijven doen
+1/-1

12 maanden geleden
Balen maar het is niet anders. De thuiswedstrijden lijkt het wel goed te komen maar Heracles-uit op zondagavond...
We lijken in 2019 een “uit-syndroom” te hebben, daar moet van Bommel iets aan doen. Ik houd mn hart vast voor as zaterdag..
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Metoo voor aanstaande zaterdag .... wordt denk ik billen knijpen.Vrees dat Malen ook niet gaat bijtekenen nu.... die is graitis weg straks....
+1/-1

12 maanden geleden
Ik ga maar ff op niemand's reactie in, maar als een ieder nou hun eigen post doorleest? Op de paar positieven na dan.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Idd por , u heeft groot gelijk.
+1/-0

12 maanden geleden
Belachelijk om data te verzetten. De supporters zijn niet de schuld van uitschakeling championsleague. Gewoon spelen op de datum, die vantevoren is vastgelegd. Dan mag een dag minder om te herstellen. De supporters moeten zich maar weer aanpassen aan het verzetten van de data, terwijl dit niet altijd mogelijk is. Kunnen we ook nog geld terugkrijgen van de seizoenkaart, als we veel wedstrijden moeten missen met het verzetten van wedstrijden ?
+1/-1

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal