Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in voorronde Europa League tegen Haugesund

1 augustus 2019 22:13
Foto: Pro Shots

PSV in voorronde Europa League tegen Haugesund; image source: Pro Shots

PSV zal het in de Europa League moeten opnemen tegen het Noorse FK Haugesund. De Noren gingen donderdagavond weliswaar met 2-1 onderuit tegen Sturm Graz, maar omdat de heenwedstrijd met 2-0 gewonnen werd, is Haugesund naar de derde voorronde van de Europa League. Op donderdag 8 augustus wordt de heenwedstrijd in Noorwegen gespeeld, terwijl op donderdag 15 augustus de return in het Philips Stadion volgt.

PSV zal in de voorronde van de Europa League twee ploegen moeten zien uit te schakelen om de groepsfase te kunnen behalen. De loting voor de vierde en laatste voorronde zal op maandag 5 augustus al plaats vinden.




Tags

voorronde haugesund heenwedstrijd graz noorwegen sturm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Ik vrees voor een Brann Bergen scenario.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Je weet dat Oostenrijk Nederland's grootste concurrent is om plek 11 van de UEFA coëfficiëntenlijst? Plek 11, die doorgaans recht geeft op directe plaatsing voor de Champions League voor de kampioen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Net geboekt.
Via Olso, SAS heen, Norwegian terug.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Heb even gekeken. Voor 421euro retour via Amsterdam-Oslo-haugesund.
Oef...

Correctie; 331euro ook gevonden inmiddels.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Er zijn er ook die rijden naar noord denemarken en nemen daar de boot naar Stavanger. Van daar is het nog 2 uur rijden aan acceptabele prijs.
+1/-0

4 jaar geleden
seizoenkaarthouders er gratis in,vol stadion,anders krijg je hem nog niet halfvol.PSV moet nu heel snel aan klantenbinding gaan doen,en doorstoten naar de laatste voorronde.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Of als supporters je beste kant laten zien
+1/-0

4 jaar geleden
Iemand enig idee wanneer de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd (waarschijnlijk) start?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik hoop dat volgende week de verdedigers die PSV heeft vastgelegd voldoende zijn ingespeeld zodat Van Bommel ze ook op kan gaan stellen.
Op de counter heeft PSV voldoende kwaliteit, maar op andere gebieden was PSV echt ondermaats. Zoet had meer ballen tegen kunnen houden, de verdediging was niet stabiel, en het middenveld heeft nog steeds te weinig voetbal naar de aanval toe.

Ik hoop heel erg dat ze de EL gaan halen, maar ik denk dat dat niet eenvoudig zal gaan. Op een of andere manier blijft er maar geen echt voetbal-systeem in PSV komen. Ook met Guti op het middenveld is de aanvoer naar de aanvallers nog steeds niet op orde. Daardoor zal het PSV niet goed gaan lukken op matige ploegen echt vast te zetten. Als PSV dit probleem niet opgelost krijgt wordt het bij de vEL en in de competitie weer spannend tot de laatste minuut.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Dan had ons Markje vorig jaar Guti moeten inpassen. Verwacht jij ineens dat hij na 72 minuten spelen het elftal aanstuurt ?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Spijker. Kop.
Verdedigend is het nog niet eens eredivisie waardig en middenveld brengt niks. Het hele elftal is ook uit balans: Malen, Bergwijn, Lozano en Bruma in één elftal past ook niet. Mijn conclusie:
Lozano zo snel mogelijk verkopen, zodat de voorhoede Bergwijn-Malen-Bruma wordt; Middenveld moet een voetballer bij, zoiets: Guti-Rosario-Pereiro/Ihattaren/Affelay;
Verdediging: Lato-Viergever-Baumgartl-Dumfries;
Keeper: Als Zoet niet snel een paar ballen gaat tegenhouden moet ie vrezen voor z'n plek.
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer dat ik op vakantie ben, want dit is nu de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Opnieuw een groepsfase missen zou wel eens hele ernstige gevolgen kunnen hebben op sportief vlak. De volgende ronde ben ik erbij in Eindhoven! Als we voldoende strijd op de mat leggen verslaan we deze ploeg puur op basis van de individuele kwaliteiten.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zit dan in Zweden, zo'n twee uur rijden van Oslo. Dacht toen ik de loting hoorde : Leuk!!! Noorwegen, daar ben ik in de buurt op de 8e. Helaas kom ik er net achter dat dat Haugesund nog eens 6,5 uur voorbij Oslo ligt..... Slik.
+1/-0

4 jaar geleden
Volle focus op deze wedstrijd! Ja het zijn minder interessante ploegen, maar dit is wel een toernooi waarin je met een beetje geluk ver kunt komen en echt wel leule tegenatanders kunt tegenkomen!
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Haagse hond uit, altijd moeilijk. Zal zwaar zat worden voor onze vedettes
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Als het maar niet Verrekteseunt wordt...
+2/-0

4 jaar geleden
Hier MOET worden gewonnen. Anders mag je rustig het hele elftal de zwaarste boete geven.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens! Ik trek het altijd heel slecht dat degene die er voor gezorgd hebben dat we geen CL spelen willen vertrekken omdat we geen CL spelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage