Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wijst bod van Sevilla van 25 miljoen euro op Steven Bergwijn af'

2 augustus 2019 00:47 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV wijst bod van Sevilla van 25 miljoen euro op Steven Bergwijn af"; image source: Pro Shots

PSV heeft een eerste bod van Sevilla op Steven Bergwijn afgewezen. Dat weet De Telegraaf te melden. De Spaanse club bood 25 miljoen euro voor de aanvaller, maar PSV wil een veel hoger bedrag. PSV wil Bergwijn dan ook in principe niet kwijt.

De Telegraaf meldt bovendien ook dat een transfer van Hirving Lozano naar Napoli nog altijd in de lucht hangt, maar dat Valencia op de achtergrond ook belangstelling toont. De interesse van het Italiaanse Bologna in Jorrit Hendrix is concreet, maar zij zouden waarschijnlijk eerst zelf een speler moeten verkopen.


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn sevilla telegraaf bologna hendrix lozano lucht napoli valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Volgens mij zijn ze in de war met Ziyech.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Hahahaha, goeie...
+1/-0

 
12 maanden geleden
yep, if you pay peanuts, you get monkeys.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Beetje racistisch niet???
+1/-3

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Nee hoor beste mesters79, komt niet eens in me op.Ik hoorde de kreet van James Blunt tijdens zijn concert, hij maakte een grapje over zijn bandleden die toen als grap aanstoot maakte om op te stappen. U geeft wel een probleem aan , je kunt bijna niets meer zeggen tegenwoordig. Maar ik kan u geruststellen het ik laat alle personen in hun waarde maar spreek me wel eens negatief uit over een speler .Ik denk dat ik dan goed zit op deze site.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Romaba is een van de meest beleefde leden van ons netwerk,
spreekt als enige iedereen met "u" aan.
Racisme is slecht, maar op een overdreven manier overal naar racisme zoeken vind ik ook slecht. In die zin ben ik het met @romaba eens dat je bijna niks meer mag zeggen tegenwoordig. Tav zaken zoals het normale Sinterklaasfeest wordt naar mijn mening tegenwoordig overdreven gedaan.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Bedankt voor uw compliment WouterErik . Blij dat ik niet de enige ben met deze mening.
+1/-0

12 maanden geleden
Dubbele vragen en anders gewoon houden, heeft nog een lang contract en er komt bovendien een EK aan.
+1/-0

12 maanden geleden
Terecht! Minimaal 35/40 mil voor vragen. Zou het zeker niet erg vinden als die nog een jaartje zou blijven.
+2/-0

12 maanden geleden
offtopic..maar waar ik ook benieuwd naar ben is of Malen zijn contract verlengd.
Ik zie dat nog niet zo vlug gebeuren eerlijk gezegd.
Hij riep maanden terug dat het allemaal wel goed zou komen maar tot nu toe....
+3/-0

12 maanden geleden
Weet iemand hoe het met Ryan Thomas gaat?
Nog eens beelden bekeken en dit lijkt me wel een speler die we kunnen gebruiken.
Of gaat dat nog 4 maanden duren voordat ie een keer mag invallen?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Hangt er vanaf of Mark hem mag of niet.
+3/-1

12 maanden geleden
Hebben is hebben... 25 miljoen is een mooi bedrag.
PSV zit momenteel niet in een flow, de kans dat Bergwijn de komende maanden bij PSV zal schitteren is niet groot en dan zul je zien dat PSV straks 10 miljoen minder voor hem gaat beuren.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Inderdaad, pakken die 25 miljoen.Volgend jaar krijg je dit bedrag niet meer na zon belabberd seizoen. En wat wil bergwijn ? Die wil ook CL spelen. Ik heb veel liever dat Malen bijtekent want die loopt gratis de deur uit.
+1/-4

 
12 maanden geleden
Na een belabberd seizoen? We hebben net 3 officiele wedstrijden gespeeld.. Wat een negativiteit.
+2/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, dat mag je toch wel concluderen na zon dramatische week. Kampioen word je niet en de beker nemen we niet serieus. Gerbrands wilde maar 1 ding en dat was CL, nou das niet gehaald. Bergwijn wil echt niet EL voetballen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Jou reacties zijn alleen maar aannames en negatieve voorspellingen die nergens op slaan. Kom in mei maar praten als we weer 2e zijn, niet in el overwinterd zijn en geen beker gewonnen hebben maar om nu al op 2 AUGUSTUS te zeggen dat het seizoen voor bij is typeert jou meer dan deze week. Je moet realistisch zijn met je verwachtingen en een beetje meer vertrouwen hebben in het beleid wat er gevoerd word.
+2/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
In dat beleid hebben we ons afgelopen seizoen al in vergist. Wat zeg je nu over EL overwinteren. Dat was helemaal geen doelstelling. Klopt niks van met een trainer aan het roer die het zelf niet meer weet. Maar blijf maar lekker mister oositivo en doe maar alsof alles geweldig gaat. En er inmiddels echt een Bayern München hiërarchie in Nederland ontstaat. Wat zei Gerbrands een paar weken geleden ? We willen structureel tot de 32 beste teams van Europa horen. Dan zal je toch je selectie moeten versterken als je al maanden weet dat Schwaab weggaat en je in juli al aan de bak moet. Maar moet je niet in juli een paar noodaankopen doen. Die geen van allen spelen. Nee, het gaat geweldig. Duw nog wat zand in je ogen.
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
@psv0943 Ik zou zeggen, verspil geen energie aan de negatievelingen op deze site, het is niet de moeite waard. Ze kijken alleen naar de korte termijn en geven af op iedereen die keihard werkt voor PSV.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Wat zou je zelf doen met een incompetente trainer aan het roer, geen Europees voetbal dit jaar waardoor je je niet goed kan laten zien met een EK op komst en nog een jaar contract zonder uitzicht op verbetering. Als Malen verlengd zou mij dat echt verbazen aangezien het lastig wordt om kampioen te worden en CL te halen als hij uit zijn contract loopt en daarbij is Riaola zijn zaakwaarnemer en die brengt hem waarschijnlijk transfervrij naar een topclub.

Als we een andere trainer, beter keeper en Rosario verkopen dan kan het tij misschien nog gekeerd worden. Laten we het hopen iig.
+1/-0

12 maanden geleden
Misschien moet PSV maar eerst een nieuwe coach overwegen want ik begin steeds meer te twijfelen aan Van Bommel. Het is sinds de winterstop al kommer en kwel bij PSV, en ze gaan steeds slechter voetballen. Nou geef mij Cocu maar. Het voetbal was soms niet om aan te zien maar er werd wel gewoon gewonnen.
+5/-3

 
12 maanden geleden
Klopt precies, die van Bommel krijgt dit niet aan de praat. Continu verkeerde keuzes en systemen. Wie zou je dan als nieuwe. coach willen zien ? Ik heb trouwens ook mijn twijfels over zijn assistenten, hebben toch niks bereikt in het voetbal.
+3/-3

 
12 maanden geleden
Ja welke coach? Om heel eerlijk zou ik het niet weten maar wel iemand die sporen verdiend heeft. Een onervaren coach is een risico. Dat risico namen ze ook met Cocu natuurlijk maar uiteindelijk bleek het prima keus te zijn. Maar dat is geen zekerheid dat dat voor elke onervaren coach geldt. Maar wie je dan eventueel zou moeten nemen, ik zou het echt niet weten.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Mvb blijft mijn vertrouwen houden ongeacht de mooi weer supporters hier die iedereen willen vervangen als het even tegen zit , het liefst zou ik jullie vervangen ipv mensen die werkelijk alles geven voor psv.
+2/-2

 
12 maanden geleden
De enige coach die dit zou kunnen klaren is Louis v Gaal . Maar die zet jullie lieveling Guti op de trein met een enkeltje Mexico . Hebben we daar weer iets over te mekkeren. Louis heeft al eerder aangegeven dat Guti behoorlijk overschat wordt.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Zou Louis van Gaal dat nog willen naar PSV ? Ik zou het geen verkeerde keuze vinden. En hij kan het goed vinden met Gerbrands en heeft misschien wel de connecties in het buitenland voor versterkingen. Want daar draait het toch om. Nog een paar weekjes wachten denk ik.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ik denk dat Louis dat nog wel zou willen bij een Nederlandse club en inderdaad net wat u ook aangeeft de band met Toon . Ik geef de voorkeur aan Mark , we moeten hem een kans geven dat verdient hij . Het eerste jaar als hoofdcoach en eindigen op plek twee , met pech is niet voor iedereen weggelegd. Twee succesvolle jeugdige coaches hebben we wel gehad in Nederland , de Boer , Cocu en ik hoop dat Mark erbij aan kan sluiten . Best uniek.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Rob, ben bang dat je gelijk hebt... ook de hulp van schoonvader Bert van Marwijk geeft niet het gewenste resultaat.
De slordige en egocentrische manier waarop Lozano blijft spelen, geeft aan dat Lozano geen goede aanpak en begeleiding krijgt.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Haha , of lozano is gewoon een voetballer met geen overzicht? Bovendien denk ik dat hij het beste fungeert aan de linkerkant maar dat terzijde ben ik zowiezo al niet zo kapot van hem maar is het voor de eredivisie begrippen een prima aanvaller. Hij is naar mijn mening te voorspelbaar aan de rechterkant en komt die technisch wat te kort.
+2/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Zolang PSV het beleid 'topspelers zullen ook wel toptrainers zijn' voert gaat het voetballend niks worden. Als Baumgartl positioneel sterk is en dat is zo volgens de verhalen en hij weet het ook achterin neer te zetten met coaching zoals Schwaab, heb je het probleem achterin tijdelijk weer gelijmd. En als je verder nog een kapstok spits en/ of een scorende loper haalt als v Ginkel is dat probleem ook tijdelijk weer verholpen. Dan kunnen we weer non voetbal spelen, wat veelal op toeval en geluk gebaseerd is. We hebben ook behoefte aan een duidelijke visie met bijbehorend systeem waarin ook rekening wordt gehouden met de kwaliteiten van de spelersgroep. Dit is alleen mogelijk onder een ervaren topcoach, Mark heeft gewoon de kwaliteiten niet op trainersgebied om dit voor elkaar te krijgen en ik kan je nu al zeggen, Ruud waarschijnlijk ook niet. Ze mogen best samen de assistenten zijn, maar daar moeten we het ook bij laten. Ze kunnen het daarna bij Fortuna of iets dergelijks proberen en als ze dan succesvol blijken maken ze kans. Zo hebben ze het allemaal eerst ook als voetballer moeten doen, iets wat een totaal ander beroep is dan trainer zijn. De wereldklasse als voetballer is helemaal niet zo relevant in het trainersvak zoals velen denken, het is niets meer dan een extraatje voor het aanzien van de club. Er moet echt iets veranderen in het beleid, Toon moet aan het werk gezet worden, heeft ook lang tijd gehad om boekjes te schrijven, nu is het tijd voor 'topsport'.
+2/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij moet jij je verwachtingen toch eff aanpassen , laat ik je alvast vertellen dat een echte bewezen toptrainer hier niet naartoe komt om in de eredivisie te trainen. Daarbij heeft van Bommel het voor een beginnende trainer een prima eerste seizoen gehad waarin er tot de 2e seizoenshelft goed gevoetbald werd. Hij is al betere keuzes aan het maken alleen mocht het nu niet baten tegen basel , ik zou alleen als hij echt met een 10 wil spelen graag pereiro of ihattaren daar zien ipv malen/lammers. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Dickie zat toch echt bij Utrecht vorig seizoen.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Cocu had ook een completer team,met proper.. Van ginkel, guardado etc.
Dat is wat dit psv mist..ervaring..
+2/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Onder Cocu was precies hetzelfde liedje, we hadden alleen betere spelers inderdaad in zijn laatste jaren en Philip is een slimmere man dan Mark is. Het was toen ook puur voetballen op geluk of kan iemand me vertellen wat de voetbalvisie onder Cocu was? Visie is er onder Cocu alleen in de eerste 3 wedstrijdjes geweest met snel combinatie voetbal. Zulte, NEC thuis en Milan, misschien stak Guusje toen nog even een handje toe? De ballen op de Jong tactiek is geen voetbalvisie en zo hebben we het jaren gedaan...
+1/-1

 
12 maanden geleden
Precies, dat heeft inmiddels de grootste prioriteit. Ben bang dat het van kwaad naar erger gaat met onze Mark.
Als Sevilla echt Stevie wil hebben bieden ze nog meer maar ik denk dat Stevie liever naar een andere club gaat.
+2/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Wat zijn we toch rare supporters , vind u ook niet ? Een beginnend coach , die het eerste jaar met pech op plek twee beland met het aanwezige materiaal. Wordt al afgeserveerd voordat het seizoen begonnen is . Die tegenslag ( blessures) na tegenslag te verwerken krijgt , vertrek Daniel , Luuk en Angelino en daarna geconfronteerd wordt met onvoldoende ingespeelde spelers, een start moet maken in het nieuwe seizoen met deze mutaties. En wij , volgevreten supporters hebben hier weer een negatieve mening over. In plaats van begrip te tonen voor de ontstane situaties. Zou het nu niet eens tijd gaan worden om de reële situatie onder ogen te zien ?
+3/-2

 
12 maanden geleden
Precies dit. Ik ben blij dat er nog realistische mensen zijn hier.
+2/-2

12 maanden geleden
Minimaal 35 miljoen. Anders niet eens gaan praten. Lozano zal verkocht worden, ik zou het eigenlijk wel fijn vinden als hij nog een jaartje blijft. Een echte vervangen hebben we niet op het oog. Berghuis is prima maar wel minder kwaliteit dan Bergwijn en Feyenooit vraagt te veel. En Gakpo is aardig talent met een mooie pass maar komt echt nog te kort. Dit was pijnlijk zichtbaar tegen Ajax.
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
12 maanden geleden
Gaan we nu in 1x allemaal om een nieuwe coach zeuren na een paar tegenvallers terwijl de tweede helft van afgelopen seizoen iedereen hier als makke lammetjes aanwezig was terwijl er toen al krimpscheuren zichtbaar waren?
+2/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad, want ik dacht, en ik denk nog vele anderen hier, dat dit overduidelijke probleem wel ter sprake zou komen in de evaluatie van het afgelopen seizoen. Toontje heeft echt zitten slapen... Ik ging ervoor zitten hoor tegen Sion, een of andere Russische stream. En tot mijn verbazing was er helemaal niets veranderd, het lijkt zelfs steeds erger te worden omdat pleister de Jong vertrokken is. Tijd voor actie dus!
+3/-2

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Prima.

- Bergwijn houden

- Lozano verkopen
- Hendrix verkopen

- Nieuwe spits kopen
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik zou Bas Dost proberen wanneer Lozano verkochT wordt...
+2/-1

 
12 maanden geleden
Denk ik ook aan.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Salaris Dost? Bekend?
+1/-1

 
12 maanden geleden
Laat van Bommel eerst zijn elftal maar eens goed neerzetten en de dissonanten zoals Zoet en Rosario lekker op het bankie zetten en stop ajb met die 4-2-4 opstelling, want zo wordt je straks zelfs in de eredivisie overlopen.

Maar Mark zal het wel te druk hebben met de arbitrage en niet opmerken wat er echt mis gaat....
+1/-0

12 maanden geleden
PSV moet ervaring halen. Spelers die er staan, ik denk aan Bas Dost in de rol van de Jong en op middenveld een mannetjes puter Strootman. Ik heb mij zo geregerd aan het middenveld afgelopen week. Niemand neemt voor touw.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Maar wat wil je om Rosario aanvoerder te maken en hoofdaanvoerder affelay. Heeft 2 jaar niet gevoetbald. Middenveld is totaal uit balans. Klopt niks van.
+1/-1

12 maanden geleden
Beetje weinig inderdaad. Moet toch minimaal 10m bij.
+1/-2

12 maanden geleden
Dit is helaas het gevolg van de uitschakeling tegen Basel. Onze beste spelers willen het liefst een transfer naar een club in een betere competitie of een club die zeker CL of EL speelt.

Bedankt Mark met je fantasie opstellingen en je missers vorig jaar in de 2de seizoenshelft, waarin je ploeg zich volledig kon focussen op het kampioenschap en het opstellen van een keeper als Zoet.

Je drijft PSV rechtstreeks de financiële en sportieve afgrond in want de spelers die we straks verkopen zijn niet te vervangen met het bedrag dat je er voor krijgt. Malen heeft ook nog een 1 jarig contract en als zaakwaarnemer Raiola dus dan weet je al dat die niet bij gaat tekenen en gratis de deur uit wandelt.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal