Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We gaan ons hoofd niet laten hangen'

4 augustus 2019 03:04

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het doelpunt van FC Twente nooit had mogen vallen. "Zo'n goal mag er nooit in zoals zij hem maken. Het balbezit begint bij hun keeper en ligt dan in ons netje. Dat mag niet gebeuren", aldus Dumfries. "Daarna hadden we het verdedigend wel goed op orde. In de eerste helft hebben ze één keer op doel geschoten en dat was een goal. Dat was zuur voor ons. Wij moeten dat beter doen. We moeten beter staan en het beter neerzetten. Daarna laten we het balletje lopen in de tweede helft en zie je dat je tot een hoop kansen komt. Je moet jezelf alleen wel belonen."

PSV kent een zeer zwakke start van het seizoen met ook de uitschakeling in de voorronde van de Champions League en de nederlaag in de Johan Cruijff Schaal. "Het is de realiteit, maar wij gaan ons hoofd niet laten hangen", zo gaf hij aan. "We gaan keihard knokken en dicht bij elkaar maken. We gaan een vuist maken met zijn allen en gaan er voor. We gaan dit omdraaien. Ik hoop dat de supporters vertrouwen in ons houden, dan gaan wij het omdraaien."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries balletje fox netje twente uitschakeling zuur

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl berghuis bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers lcv lyanco mentor mvb nac peejay rosario schwaab sir tinus viergever