Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We gaan ons hoofd niet laten hangen'

4 augustus 2019 03:04

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het doelpunt van FC Twente nooit had mogen vallen. "Zo'n goal mag er nooit in zoals zij hem maken. Het balbezit begint bij hun keeper en ligt dan in ons netje. Dat mag niet gebeuren", aldus Dumfries. "Daarna hadden we het verdedigend wel goed op orde. In de eerste helft hebben ze één keer op doel geschoten en dat was een goal. Dat was zuur voor ons. Wij moeten dat beter doen. We moeten beter staan en het beter neerzetten. Daarna laten we het balletje lopen in de tweede helft en zie je dat je tot een hoop kansen komt. Je moet jezelf alleen wel belonen."

PSV kent een zeer zwakke start van het seizoen met ook de uitschakeling in de voorronde van de Champions League en de nederlaag in de Johan Cruijff Schaal. "Het is de realiteit, maar wij gaan ons hoofd niet laten hangen", zo gaf hij aan. "We gaan keihard knokken en dicht bij elkaar maken. We gaan een vuist maken met zijn allen en gaan er voor. We gaan dit omdraaien. Ik hoop dat de supporters vertrouwen in ons houden, dan gaan wij het omdraaien."




Tags

dumfries balletje fox netje twente voorronde zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage