Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We hadden de wedstrijd moeten beslissen'

4 augustus 2019 03:10

In gesprek met Fox Sports kreeg Mark van Bommel de vraag waar het aan lag dat PSV punten verspeelde tegen FC Twente. "We hadden tijd nodig om te herstellen van die goal", aldus Van Bommel. "In de tweede helft speelden we zoals we moesten spelen met combinaties en snel veldspel. We maken 1-1 en moeten in die fase ook de 1-2 maken. Aan het eind voetbal je niet meer, maar daar moet je wel die wedstrijd beslissen."

Van Bommel ging verder: "Die goal viel vrij snel. We hadden daar even de tijd nodig om te kunnen herstellen. In de tweede helft kan Twente het niet meer belopen. Dan doe je het gewoon goed. Volgens mij hebben wij best vaak op goal geschoten."

Hirving Lozano was door Van Bommel op de bank gezet. Volgens de trainer was dit puur om sportieve redenen. "Ik heb voor anderen gekozen. Ik dacht dat ik met die de meeste kans maakte om te winnen", zo gaf hij aan. "Het heeft absoluut niets met een transfer te maken of dat hij gewisseld werd tegen Basel. Het was puur een sportieve beslissing"


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel twente basel belopen combinaties fox lozano verspeelde

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

achte afkraakt alcohol basarnhem baumgartl bommel chelsea doan eredivisie feyenoord flitsphirips fortuna fox guti jong kuip lille londen manolev psveldhoven rosario sadilek schwaab sir skipper tijn tinus valencia var vhtlsaw