Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeerde naar Alireza Jahanbaksh, aanvaller wil niet weg bij Brighton'

5 augustus 2019 14:33 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeerde naar Alireza Jahanbaksh, aanvaller wil niet weg bij Brighton"; image source: Pro Shots

PSV heeft geïnformeerd naar Alireza Jahanbaksh. Dat onthult Voetbal International-verslaggever Roy van den Berghe. In een reactie aan VI laat zaakwaarnemer Amir Hashemi echter weten dat de aanvaller niet openstaat voor een trek bij Brighton & Hove Albion. "Alireza is ontzettend gelukkig bij Brighton en wil hoe dan ook bewijzen dat hij goed genoeg is voor de Premier League", aldus Hashemi. "Het is heel normaal dat spelers een jaar en soms wel twee jaar moeten wennen aan het Engelse voetbal en Alireza is er heel rustig onder. Hij heeft veel vertrouwen in het komende seizoen."

De zaakwaarnemer gaat verder: "Natuurlijk is het mooi dat er zoveel interesse in Alireza is. Dat Nederlandse clubs hem wilden hebben, maakte het extra speciaal. Nederland is voor Alireza echt zijn tweede thuis, hij is verliefd op het land. Maar eerst wil hij zich bewijzen bij Brighton. Alireza heeft inmiddels een mooi appartement en woont niet meer in een hotel en hij heeft de hele voorbereiding meegemaakt, waarin hij een goede indruk heeft gemaakt. Het is uitgesloten dat hij deze zomer nog vertrekt bij Brighton."

Meer op VI.nl


Tags

alireza brighton jahanbaksh hashemi informeerde albion amir berghe hove nederland openstaat woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Wat moeten we nou met nog een buitenspeler, ook als Lozano nog vertrekt.

Ze begrijpen er echt helemaal niets van bij PSV op dit moment.
+4/-2

6 maanden geleden
Gelukkig. Die matige vleugelaanvaller hebben we absoluut niet nodig bij PSV.

We hebben een spelmaker/ aanvallende middenvelder nodig en eventueel een centrumspits.
+3/-2

6 maanden geleden
Uhmmmm, ben ik de enige die er ff helemaal niks van snapt. Het beleid wat mijn inziens een "wanbeleid" aan het worden is?
Echt ik kan de gedachtegangen echt niet meer volgen
+2/-4

6 maanden geleden
Zou Klerk van Utrecht nog te halen zijn?
+1/-1

 
6 maanden geleden
Je legt de lat wel erg hoog. Speelde onze verdediging vorig seizoen bij zijn goal helemaal zoek maar is een type Luciano Narsingh. NEXT
+1/-3

6 maanden geleden
Prima speler dus ik snap de interesse wel. Was echt goed bij AZ. De boze berichten hierboven zijn wel erg kort door de bocht. Waarschijnlijk is er geïnformeerd voor de blessure van Lammers.

Psv moet nu een CA halen. Lang, sterk en balvast. Daarbij hebben we een echte nmr 10 nodig. We kunnen niet op Affelay wachten. Mogelijk wordt hij niet meer fit.
+2/-3

 
6 maanden geleden
Jahanbaksh speelt vanaf de flank!
+1/-1

6 maanden geleden
Ik had Jahanbaksh wel graag zien komen. Speelde goed in de Eredivisie. Ik hoop zelf dat er een spits en middenvelder komen. Ik droom over van Ginkel maar ook hij is niet fit.
+2/-3

6 maanden geleden
ga gvd voor fatsoenlijke middenvelders op pad!!!!!!!!
+2/-1

6 maanden geleden
Psv had die Vlap moeten halen, dan heb je een type aanvallende middenvelder en had goeie samenwerking met Lammers vorig seizoen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Eens. Dan haal je een lopend tandem in huis. Die is voor slechts 6 miljoen naar Anderlecht vertrokken meen ik.
+1/-1

6 maanden geleden
Staat er ook bij wanneer hij benaderd is? Zoniet, blijft het gissen en is er geen enkele conclusie aan te verbinden of dit een goede of slechte zet was.
+2/-0

6 maanden geleden
Is niet goed genoeg en we hebben verdedigers nodig.
+1/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever