Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het was niet echt goed van onze kant, maar we winnen wel met 0-1'

8 augustus 2019 22:25

In gesprek met Veronica was Mark van Bommel het eens met de opmerking dat PSV geen moment indruk wist te maken in Noorwegen. "Het was niet echt goed van onze kant, maar we winnen wel met 0-1", aldus Van Bommel. "In de eindfase hadden we betere keuzes moeten maken. De voorassist zeg maar of de steekbal, daarin kwamen we steeds net wat te kort. Dat mislukt elke keer en dan moet je steeds weer terug. Dan wordt het veld ook steeds groter. Het was niet zoals het moest."

Ook kon hij zich niet vinden in de opmerking dat Haugesund een paar grote kansen kreeg. "Ze hebben geen echt grote kans gehad. Wel een aantal gevaarlijke momenten en dat hebben we niet goed gedaan", zo gaf hij aan.

Aan de zijde van PSV ging wel een hoop mis. "Passes die voor gevaar moesten zorgen gingen over de zijlijn of komen net niet aan. Dat zijn allemaal kleine dingetjes, de details waar het omdraait", zei hij daarover.


Tags

bommel dingetjes gevaarlijke haugesund noorwegen omdraait veronica zijlijn

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws




Tagcloud

afellay baumgartl berghuis bergwijn bommel boscagli bruma daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers lcv lyanco mentor mvb nac peejay rosario schwaab sir tinus viergever