Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het was niet echt goed van onze kant, maar we winnen wel met 0-1'

8 augustus 2019 22:25

In gesprek met Veronica was Mark van Bommel het eens met de opmerking dat PSV geen moment indruk wist te maken in Noorwegen. "Het was niet echt goed van onze kant, maar we winnen wel met 0-1", aldus Van Bommel. "In de eindfase hadden we betere keuzes moeten maken. De voorassist zeg maar of de steekbal, daarin kwamen we steeds net wat te kort. Dat mislukt elke keer en dan moet je steeds weer terug. Dan wordt het veld ook steeds groter. Het was niet zoals het moest."

Ook kon hij zich niet vinden in de opmerking dat Haugesund een paar grote kansen kreeg. "Ze hebben geen echt grote kans gehad. Wel een aantal gevaarlijke momenten en dat hebben we niet goed gedaan", zo gaf hij aan.

Aan de zijde van PSV ging wel een hoop mis. "Passes die voor gevaar moesten zorgen gingen over de zijlijn of komen net niet aan. Dat zijn allemaal kleine dingetjes, de details waar het omdraait", zei hij daarover.




Tags

bommel dingetjes gevaarlijke haugesund noorwegen omdraait veronica zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage