Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Komst Franck Ribery financieel niet haalbaar'

11 augustus 2019 08:30 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

[Update] "Komst Franck Ribery financieel niet haalbaar"; image source: Pro Shots

Franck Ribery is bij PSV in beeld om de aanval te versterken. Dat weet de Duitse journalist Christian Falk van Bild te melden. De Franse vleugelaanvaller leek na zijn vertrek bij Bayern München op weg naar Al-Nasr Raid in Saoedi Arabië, maar heeft het contractaanbod afgewezen. Mark van Bommel zou nu hopen dat zijn voormalig ploeggenoot naar Eindhoven wil komen.

Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV hem gepolst heeft voor een transfer. Of de Fransman daar zelf interesse in heeft is onduidelijk.

Edit 16:37: Volgens L'Équipe lijkt Franck Ribery op weg naar Lokomotiv Moskou. Ook het Franse medium maakt melding van de interesse van PSV, maar de kampioen van Rusland lijkt de betere papieren te hebben. Van een overeenkomst is nog geen sprake, maar het vertrek van de 81-voudig international van Frankrijk naar Moskou zou de afgelopen dagen steeds dichterbij zijn gekomen.

Edit 8:30: Franck Ribery zal niet de overstap maken naar PSV. Dat weet De Telegraaf te melden. PSV gooide een lijntje uit naar de 36-jarige oud-ploeggenoot van Mark van Bommel, maar al heel snel werd duidelijk dat zijn komst financieel niet haalbaar is.

Meer op L'Équipe


Tags

franck ribery bommel arabie bayern bild contractaanbod dichterbij equipe falk frankrijk fransman gepolst gooide lokomotiv nasr raid rusland saoedi telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Die zag ik niet aankomen. Ribéry bij PSV. Dat zou toch wel een stunt zijn
+8/-0

5 maanden geleden
Euhhh euhhh..serieus??? Wow..salaris???
+6/-0

5 maanden geleden
De raten zijn weer actief, blijkbaar zijn ze toch bang voor PSV. Oude tijden herleven weer wat dat betreft tenminste .
+3/-0

5 maanden geleden
Grote naam, maar absoluut afgeschreven. Totaal geen meerwaarde voor het team.
+2/-9

 
5 maanden geleden
Eredivisie en Europa League doet hij nog op zijn sloffen lijkt me.
+4/-1

 
5 maanden geleden
Eredivisie en Europa League kan hij met gemak nog aan, zeer ervaren speler.
Ik vind het wel verstandig dat PSV dit kontakt probeert te leggen, als het waar is. Ik zou namelijk niet verbaast zijn als zowel Lozano als Bergwijn nog vertrekken, en dan zou hij een goede optie zijn.
Maar wel als die beide vertrekken. PSV kan niet met 5 links-buiten-spelers gaan spelen.
Nummer 10 die de voorhoede spelers kan aanspelen lijkt me het grootste probleem.
+4/-2

5 maanden geleden
Op nu.nl zeggen ze dat hij wel oren heeft om naar PSV te komen maar dat t n financieel issue is op t moment. Zou wel n stunt zijn.... Robben direct polsen te heroverwegen dan....
+3/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Een extra vleugelaanvaller is inderdaad precies wat PSV zo node mist.....
+8/-3

 
5 maanden geleden
Precies dat ze maar een middenvelder halen met scorend vermogen en een fatsoenlijke linksback en centrale verdediger. Dit bericht is natuurlijk grote onzin van Ribéry
+3/-4

5 maanden geleden
Maar wel voor de 10 positie dan ;)
+1/-2

5 maanden geleden
Het lijkt me sterk dat hij nog even bij PSV wil gaan ballen.
Maar stel, zou hij op 10 kunnen spelen?
+3/-1

5 maanden geleden
Zou te gek zijn ,wacht al op filmpje dat hij komt .Maar kunnen we hem betalen.??
+4/-3

5 maanden geleden
Een vriendendienst tussen oud-teamgenoten. De vraag is alleen vriendendienst van wie voor wie? De man is bejaard.
+3/-9

5 maanden geleden
Een gestopte ex-collega vragen om nog een jaartje te komen voetballen... Wat een zwaktebod zeg.
+2/-6

 
5 maanden geleden
Gestopt? Hij is vertrokken bij Bayern maar nog niet gestopt itt Robben.
+8/-0

5 maanden geleden
Mark en John moeten ff met de koppen tegen elkaar getikt worden, en hoop dat ze dan allebei resetten, wat een wanbeleid, wat wij nodig hebben is een spits, want Malen functioneerd beter vanaf de buitenkant, een fatsoenlijke middenvelder, die kan voetballen en inzicht heeft en iemand voor die goal( van de tegenstander)zet, moeilijk is het allemaal niet.... Ribéry is wederom een linksbuiten.... die hebben we al, moet ik ze ff noemen? Lozano speelt op die plek het beste, Bergwijn ook, Bruma, Gakpo en ook malen kan daar prima staan, dat zijn er op dit moment 5..... 5 linksbuitens, laten we Ribéry dan ff overslaan
+5/-5

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens. Liever een jaar geen prijzen door nu te gaan bouwen aan een elftal voor de nabije toekomst.
+1/-3

5 maanden geleden
Is het niet in en in triest dat de hoop van ons fans deze dagen gericht is op Affelay en eventueel Ribery? Ajax wordt met minimaal 15 punten voorsprong kampioen.
+7/-13

 
5 maanden geleden
Tja, het gaat er toch om dat er blijkbaar een lijntje wordt uitgegooid voor als Lozano en/of Bergwijn vertrekt. Dan kunnen we een Ribéry goed gebruiken, moet nog zeker meekunnen op niveau PSV, en kan de talenten een boost geven. Dat dit niet de hoop in bange dagen is om het gat naar Ajax te dichten dat weet iedereen, maar kun je van geen enkele aankoop verwachten toch?!
+8/-1

 
5 maanden geleden
Vrij recent kwamen er jongens als Moreno en Guardado, jongens die er direct stonden en het team beter maakten. Ribery geweldige carriere maar zal nog slechts 1 - 2 jaar (ik denk zelf 1 jaar) meekunnen. In hoeverre staat hij dan jeugd in de weg en wat voegt zo iemand toe? Affelay vind ik een grote gok gezien zijn verleden maar bovenal scoort die ook gewoon heel weinig dus die zie ik ons probleem niet oplossen. Zelfde geldt voor Bruma. Hele snelle speler maar nooit uitgeblonken in statistieken. Leuke aankopen gedaan maar nog steeds zitten er hiaten in onze selectie. Vind ik ongelooflijk.
+3/-10

 
5 maanden geleden
Ben het wel eens met Tony's reactie. Kijk PSV heeft niet de centjes en nu ze ook al geen CL gaan spelen wordt het gat met onze grote concurrent alarmerend groot. Daarnaast zie ik ook geen duidelijke beleidslijn(en). De Jong heeft zijn netwerk nog lang niet op orde en daarbij vind ik een eventuele komst van Ribery duidelijk een vorm van wanbeleid. Ja hij zal zeker wel meekunnen op dit nivo maar je stelt dan ook weer de vooruitgang van een jeugdspeler uit. En wat ze hadden moeten doen, ik las ergens dat er ook weer een lijntje is uitgegooid naar Schwaab, heeft veel te lang geduurd, het aantrekken van een CV'er die er gelijk kan staan.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik raad de gene dat er anders over denken aan om jou reactie met volle aandacht te lezen, het negativisme wat hier heerst zou in een zo in een dramadocu kunnen worden verwerkt, nou zeg!! een voetballer als Ribery zou nog in elk topclub een versterking zijn in alle opzichten.
+2/-1

5 maanden geleden
Misschien Berry van Aerle ook maar weer vragen zijn kicksen uit de kast te pakken? Serieus, qua mens en zijn gebrek aan Nederlandse taal vaardigheden kan dit toch geen voorbeeld zijn voor onze jeugd? Ervaring ok maar dit is wel erg doorgeschoten denk ik....
+2/-4

5 maanden geleden
Linksbuiten nummer 5. Echt..,,
+2/-4

 
5 maanden geleden
Denk dat van Bommel hem als linksback aantrekt. Man man wat een beleid. Hopelijk is het een broodje aap.
+2/-5

5 maanden geleden
Jaaaaa een linksbuiten, eindelijk!
+2/-4

5 maanden geleden
Als dit waar is, moet Mark meteen op non actief gesteld worden.. Want zal zijn idee wel zijn.
Dan zien ze bij Psv totaal niet waar het probleem momenteel ligt.
+5/-5

 
5 maanden geleden
Ik denk dat Mark en John dan opgenomen moeten worden in dat huis waar je pakken krijgt met extra lange mouwen. Grootste problemen liggen nu toch echt op het middenveld en een extra (kopsterke) spits.
+3/-6

5 maanden geleden
Kan me niet voorstellen dat hij naar psv wil, het nivo is veel lager dan hij gewend is en zijn leeftijd is wel erg oud 36? Nee geloof er niks van.
+4/-1

5 maanden geleden
Loopt met 2 vingers in zijn neus iedereen voorbij in de Eredivisie. Maar goed, de kans dat hij zal komen lijkt mij vrij klein.
+4/-2

 
5 maanden geleden
Meer dan waarschijnlijk niet haalbaar, maar zou idd een sensatie in onze competitie zijn.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Haal nou maar een kopsterke spits! En een creatieve aanvallende middenvelder. Dan ben je klaar!
+4/-2

5 maanden geleden
Mooi om te zien hoe iedereen losgaat op Nep Nieuws . Logisch nadenken kan blijkbaar niet meer , wat een gezever.
+4/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Een kreupele aanvoerder, een bejaarde aanvaller, geen middenveld, waarom niet?
+1/-8

5 maanden geleden
Als dát waar is, zijn ze echt definitief de weg kwijt. Middenveld is al jaren de zwakste plek maar blijkbaar hebben ze dat niet in de gaten...👎👎
+2/-6

5 maanden geleden
Op wat voor een wolk leeft MvB als hij denkt Ribery warm te krijgen voor psv?
+2/-5

 
5 maanden geleden
Een wolk waar hij kei hard van af geknikkerd moet worden..word het spel misschien wel beter van
+1/-3

5 maanden geleden
Ribery voegt niets toe. Alleen maar onruststoker. Laat hem maar lekker naar Moskou gaan. Mark moet eens ophouden ex topvoetballers van zijn oude Bayern te halen. Hij moet toch zelf weten dat verwachtingsp patroon, die dergelijke spelers nu eenmaal wekken nooit waargemaakt kunnen worden. Bovendien worden talenten zo geremd in ontwikkeling. Ik ben het met Tony eens. Liever een tussenjaar en dan weer oogsten. Ook voor ik zie Ajax met 2 vingers in de neus kampioen worden. 2e plek wordt nog moeilijk m e t deze onevenwichtige selectie
+2/-3

 
5 maanden geleden
Waar je Ribery ook op het veld zet zou een verrijking voor PSV zijn en een inspiratiebron voor de aankomende jongens, dat hij niet haalbaar is is imo hoe begrijpelijk ook wel jammer, Hij zou hier immers met twee vingers in de neus het grootste gedeelte van de ED overtreffen, Laten we wel vooral objectief en eerlijk zijn.
+2/-0

5 maanden geleden
Op de een of andere manier zou het inderdaad wel een stunt zijn ja. Maar ik vind hem niet bij PSV passen. We hebben op andere plekken versterking nodig, misschien beter om ons daar op te focussen.
+1/-1

5 maanden geleden
Qua positie niet echt nodig, en ik vrees dat het ook te mooi om waar te zijn zal blijken, maar ik snap niet waarom veel mensen hem niet graag zien komen. Zou qua mentaliteit en instelling deze toch wat magere selectie een enorme impuls geven. Verlengstuk van Van Bommel in het veld en zal menig Eredivisie tegenstander de stuipen op het lijf jagen. WMB van harte welkom.
+2/-0

5 maanden geleden
Mooi dat Ribery zelf niet meewerkt aan dit wanbeleid. En voor de elftalfoto heb je ook niet veel aan hem.
+2/-3

5 maanden geleden
Was te verwachten. Die wil gewoon minimaal 4 miljoen per jaar verdienen. PSV gaat niet verder dan 1,5. En nu gaat ie naar Moskou waar ie dat wel krijgt. Was wel een sensatie geweest, maar we hebben al een elftal aan buitenspelers.
+2/-0

5 maanden geleden
Verrassend zeg, dat het financieel niet haalbaar is. Wat dacht PSV dan? Dat Ribery flink in zou willen leveren om op zondagavond in Almelo te voetballen? PSV kan beter kijken naar een kwaliteitsinjectie op het middenveld ipv nog een buitenspeler.
+1/-2

5 maanden geleden
Dan toch maar vol voor Messi gaan
+1/-1

5 maanden geleden
Triest, triest ,triest: wat een beleid en scouting. Psv heeft nog van alles nodig; goede keeper, een compleet nieuw middenveld en een kopsterke spits, Basje Dost.
+1/-0

5 maanden geleden
Goddank zijn we er te arm voor.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

achte afkraakt alcohol basarnhem baumgartl bommel chelsea doan eredivisie feyenoord flitsphirips fortuna fox guti kuip lille londen manolev psveldhoven rosario rpsv sadilek schwaab sir skipper tijn tinus valencia var vhtlsaw