Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters PSV protesteren tegen aanvangstijdstip van 20:00 uur

10 augustus 2019 14:00

Via een statement op social media roepen supportersgroepen Lighttown Madness en Boys From The South op zondag in actie te komen tegen het tijdstip van 20:00 uur waarop de wedstrijd zal beginnen. Beide groepen zullen de eerste twintig minuten een stilteprotest houden om duidelijk te laten merken dat de supporters niet achter het aanvangstijdstip staan en roepen alle andere supporters in het stadion op om hier aan mee te werken. "PSV vindt het nodig om over de rug van de supporter een schamele 3 uur extra rust te creëren voor de spelers", zo luidt het statement. "Voor veel, vooral werkende, supporters is dit een waardeloze tijd om een voetbalwedstrijd te bezoeken, om hierbij de discussie over het ondergeschikte belang van de supporters ten opzichte van de tv-kijker nog maar buiten beschouwing te laten."




Tags

protesteren statement beschouwing lighttown madness ondergeschikte schamele stilteprotest voetbalwedstrijd werkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage