Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Met mijn kwaliteiten moet ik er minstens twintig maken'

11 augustus 2019 23:24
Foto: Pro Shots

Donyell Malen: "Met mijn kwaliteiten moet ik er minstens twintig maken"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf Donyell Malen aan tevreden te zijn met de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "De eerste dertig minuten speelden we goed. We creëerden kansen, maar dan komt die 0-1 en moet je er achteraan rennen eigenlijk", aldus Malen. "Voor rust maken we gelukkig 1-1. Die viel op een heel lekker moment. In de tweede helft wist je dat als je zo bleef spelen je die kansen vanzelf zou krijgen."

Malen kreeg de vraag hoe hij naar zijn eigen ontwikkeling kijkt in de spits. "Ik heb goede bewegingen, maar voor de goal moet ik af en toe beter de hoek uitkiezen. Dan kan ik er meer gaan maken. Maar over het algemeen zit er voorin heel veel snelheid in", zo gaf hij aan. "Het gaat er om dat ik rustig blijf voor de goal. Dan maakt het niet eens uit hoeveel ik er maak. Maar met mijn kwaliteiten moet ik er minstens twintig maken."

De spits ging verder: "Voor de goal is er nog genoeg werk te doen. Zowel voor mijzelf als voor het team. Als je ziet hoe wij er af en toe doorheen komen... Dan is de laatste pass net niet goed of maakt iemand een andere keuze. Daar moeten wij nog hard aan werken."




Tags

malen achteraan ado bewegingen creeerden fox uitkiezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage