Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek: 'We zijn een ronde verder. Dat telt'

16 augustus 2019 00:49

Michal Sadílek gaf in gesprek met Veronica aan blij te zijn dat PSV verder gaat in de Europa League. "We zijn een ronde verder. Dat telt", aldus Sadílek. "We hadden de wedstrijd wel eerder af moeten maken. Op het einde krijgen zij ook kansen, maar 0-0 is wel terecht denk ik."

Het spel van PSV was erg zwak tegen Haugesund. "We waren soms wat slordig aan de bal en het spel was niet goed genoeg. Daar moeten wij komende weken aan werken", zo gaf hij aan. "Zij waren wel vol gemotiveerd. Zij spelen normaal gesproken nooit in zulke stadions. Voor hun was dit de wedstrijd van het jaar. Dat zag je ook aan de wedstrijd. Zij wilden ten koste van alles in elk duel komen en elk duel winnen. Dat moeten wij ook doen tegen zo'n tegenstander, maar op sommige momenten waren wij niet scherp genoeg. We verloren de duels, maar uiteindelijk zijn we wel een ronde verder."

Uiteindelijk hield de Tsjech een dubbel gevoel over aan de wedstrijd. "We willen altijd winnen, zeker thuis. Iedereen is blij, maar we weten ook allemaal dat het beter moet", zei hij daarover.




Tags

sadilek haugesund tsjech veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage