Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn verlengt contract bij PSV

16 augustus 2019 21:10 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn verlengt contract bij PSV; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn heeft zijn contract bij PSV verlengd. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De aanvaller ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Eindhoven. Zijn oorspronkelijke contract zou in 2022 aflopen.

Volgens Bergwijn is dit de juiste beslissing. "Er waren andere opties, maar uiteindelijk moet alles passen. Voor mij, maar ook voor PSV", zo geeft hij aan. "En de uitkomst is dat ik hier blijf. Met veel plezier en met veel vertrouwen."

Technisch manager John de Jong is blij dat de aanvaller langer bij PSV blijft. "De relatie tussen PSV en Steven is dermate goed, dat we met het management open over alles hebben gesproken. Dit is het resultaat van een goede samenwerking", aldus De Jong. "We zijn er vanzelfsprekend heel erg trots op dat we Steven kunnen behouden. Het is extra mooi dat we in het weekend van de opening van de nieuwe PSV Academy, zo’n exponent van onze opleiding langer vastleggen."

Meer op PSV.nl




Tags

bergwijn jong academy exponent opening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi nieuws!!! Nu snel weer voorin opstellen en Mo Ihattaren op 10. Op de vleugel heeft Steven veel meer dreiging.
+5/-3

 
4 jaar geleden
pvh25 had gisteren bij het bespreken van de wedstrijd hier een mooie opmerking over. Hij schreef dat Bergwijn te ver naar voren staat om goed als een nr10 te kunnen spelen.
Ik vond dat zeer goed gezien en ben het er helemaal mee eens.
Bergwijn staat heel dicht bij de aanvallers, en staat er bijna tussen.
Een goede nr-10 staat een stukje terug zodat het de aanvallers echt voor zich heeft staan. Dan heb je ook meer ruimte en mogelijkheden om ze met een pass aan te spelen.
Ik hoop ook dat Bergwijn weer naar de zijkant gaat en Ihattaren op 10. Met deze kwaliteiten heeft het kopen van nog een nr10 niet veel zin, of hij moet echt heel goed zijn.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Precies. Of Bergwijn in de spits of op de vleugels, maar niet als aanvallende middenvelder.
+5/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Met de kanttekening @woutererik dat Mo Ihattaren waarschijnlijk nog niet het hele seizoen constant zal zijn. Ik wil nog zien hoe goed hij in de omschakeling is naar balverlies. Er is één speler die ik momenteel echt mis, en dat is Hendrix. Er is weinig tot geen controle momenteel op het middenveld. Ik blijf erbij dat met een ècht goede 10 voor hen die vooruit(!) denkt en ook snel in de omschakeling naar balbezit is, (vooral) Hendrix en Rosario een perfect duo zijn voor dit PSV. Dan kan het zo maar als een trein gaan lopen. Zeker nu Bergwijn blijft en terug op de vleugel komt.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@pvh25, Ik verwacht ook dat Ihattaren nog niet stabiel genoeg is voor een heel seizoen en mogelijk niet snel genoeeg meeverdedigd bij balverlies. Maar als hij in het veld komt dan lijkt het wel alsof PSV opeens tot leven komt. Hij voegt wel een kwaliteit toe die Malen, Bergwijn en Bruma niet hebben.
Misschien moeten ze met hem net zo'n traject ingaan als met Malen. Die werd vorig jaar ook elke wedstrijd 20 minuten voor het eind ingebracht. Ihattaren is naar mijn mening te goed voor 90 minuten op de bank zitten.

PS (toevoeging). Ik verwacht ook dat bij dit PSV het opeens als een trein kan gaan lopen. Ik lees veel zeer negatieve posts, maar ik ben het daar niet mee eens. Ik zie spelers die echt proberen om acties te maken en ook met elkaar proberen te combineren, waarbij om een of andere manier ze elkaar nog net niet goed kunnen vinden
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat pas lopen als het middenveld klopt. Mi. betekent dat het viermansblok 'CVs en ontroleurs' dan functioneert waardoor een 10 meer vrijheid heeft om te doen waar hij goed in is en je ook in de omschakeling positioneel goed staat. Dit is momenteel gewoonweg slecht, en ben bang dat het type speler dat Guti is, er helaas een rol inspeelt dat dit niet loopt. Hij is wmb veel te onrustig en zorgt voor veel verwarring doordat hij zelden in goede positie staat.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Hoe goed een eventuele nummer 10 ook zou zijn (dergelijke jongens zijn niet te betalen voor PSV): zet er 2 man op en je elimineert dan aanvoer naar onze voorste 4 zoals we vorig jaar hebben gezien na de winter als je zou spelen met en Hendrix en Rosario. Persoonlijk zou ik op dit moment liever Hendrix voor Rosario zien maar dan krijg je waarschijnlijk de discussie linkspoot versus rechtspoot inzake ons middenveld.
+1/-0

 
4 jaar geleden
1 van de manco's bij PSV altijd vind ik dat zowel Cocu alsook van Bommel spelers teveel in een bepaald systeem proberen in te bouwen. Ik ben er bij dit soort spelers voorstander van dat hun sterke punten geoptimaliseerd worden. Bergwijn is een aanvaller die, vergeleken met zijn medespelers bij PSV op dit moment, de hoogste cijfers zou moeten kunnen halen (met name rendement). Het wegvallen van de Jong en Chucky gaat ons enorm pijn doen. Bergwijn is 1 van de weinige jongens die richting 20 goals zou moeten kunnen. Op 10 gaat dat niet gebeuren.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Bij Studio Sport Eredivisie was gisteren juist een analyse met beelden waaruit bleek dat hij te ver van de aanval opereert. Ging steeds de bal bij de verdediging ophalen waardoor er een enorm gaat ontstond tussen middenveld en aanval.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Dank, Nog niet gezien maar ga ik terugkijken.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Nou pas laat hij zien geen mol te zijn, waarom zo lang gewacht ? Hopelijk is nou alle onzin uit zijn hoofd en gaat hij weer voetballen. Voorin aub en niet op 10
+1/-3

 
4 jaar geleden
''Supporters'' hebben hem als mol neergezet niet te vergeten.
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Ik voorop. Hopelijk toont hij mijn ongelijk aan.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Heeft hij dat nu niet gedaan dan ?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat heeft toch niets met mol zijn te maken El ?
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
4 jaar geleden
Het begon er teveel op te lijken dat zijn voorkeur in Amsterdam lag. Daar leed zijn spel ook onder. Vandaar mol. Maar ik ben hier blij mee en hoop dan ook dat hij zondag de oude is. Want voeballe ken ie
+3/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel goed El . dank je , mooie uitleg . :-) En u bent eerlijk , top.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Wat een nare term uberhaupt en dat zonder feiten gekend te hebben. Een enkeling dachts zelfs het hoogste woord te moeten hebben bij een vorig topic over Steven.
+3/-3

4 jaar geleden
Extra peper erin en gaan. Hobbelde de laatste wedstrijden als een zoutzak over het veld. Ik hoop dat hij snel weer op zijn favoriete positie komt te staan en hij zijn rol als vedette in dit elftal dubbel en dwars waar gaat maken dit seizoen!
+3/-0

4 jaar geleden
Kei goed nieuws ,nu nog op zijn plek zetten en de goals gaan komen..
+3/-0

4 jaar geleden
Goed nieuws , nu alles van je afgooien en scoren maar Steven.
+2/-1

4 jaar geleden
Had niet verwacht na al die a..x prikkelen. Juiste beslissing Steven en nu voetballen. Volgend jaar naar Real Madrid dan maar...
+3/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer, blindganger en 20 fan !
+1/-3

 
4 jaar geleden
@Souza: het is weekend. Trek de stoute schoenen aan en ga een mooi cafe binnen. Wie weet staat er een knap meisje aan de bar. Spreek haar aan, zeg dat je PSV-fan en vraag of ze met je wil dansen. Ik voorspel je, je zult morgen met een smile op je gezicht wakker worden.
+4/-4



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage