Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Ihattaren: 'Mijn eerste goal is voor mijn moeder'

19 augustus 2019 00:43

In gesprek met Fox Sports gaf Mohammed Ihattaren aan dat de wedstrijd de wedstrijd tegen Heracles niet makkelijk is. "Geen enkele wedstrijd is makkelijk. Je moet altijd honderd procent geven en dat hebben we vandaag gedaan als team", aldus Ihattaren. "We spelen veel wedstrijden achter elkaar. Vooral nu met de Europa League raken sommige jongens wat sneller vermoeid. Je moet gewoon alles geven. Het maakt dan niet uit hoeveel wedstrijden je hebt. Je hebt ook andere spelers op de bank die het ook goed kunnen invullen."

De jonge middenvelder was het niet eens met de opmerking dat hij op zijn leeftijd er nog niet om de paar dagen kan staan. "Het kan wel, natuurlijk kan het. Ik moet gewoon fit zijn en mijn rust benutten. Als ik er moet staan, moet ik er staan. Klaar", zo gaf hij aan. "Die druk leg ik mezelf ook op. Ik weet dat ik het kan. Je wil spelen. Het is niet leuk als je op de bank zit. Het maakt niet uit waar je gezet wordt, als je maar mag spelen. Ook als de trainer mij linksback zet, moet ik er staan. Het is voor mij gewoon belangrijk dat ik speel. Het maakt niet uit waar hij mij zit, ik wil gewoon spelen."

Ihattaren maakte zijn eerste officiële doelpunt voor PSV. "Heerlijk. Dat ga ik zo vieren als ik thuis ben", zei hij daarover. "Het was prachtig. Ik dacht gelijk aan mijn moeder. Ik heb thuis zoveel met haar gesproken dat ik mijn eerste goal moet maken. Als zij je dan rustig houdt en die goal dan komt, is die goal dan voor haar. En voor mijn zus."


Tags

ihattaren fox heracles zus

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma doan dumfries eredivisie faber feyenoord gakpo getafe guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme kerk lammers malen nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus vhtlsaw vitesse