Transparent
Inloggen
Sluiten

Ritsu Doan: 'Ik hoop dat de clubs eruit komen'

19 augustus 2019 01:59 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ritsu Doan: "Ik hoop dat de clubs eruit komen"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Ritsu Doan aan te hopen dat hij naar PSV gaat vertrekken. De Japanner sprak zelf ook al met de club. "Ik wil graag een stap omhoog maken en dat is PSV zeker", aldus Doan. "PSV volgt mij al lange tijd. De eerste contacten zijn van zes jaar geleden. Ik hoop dat de clubs eruit komen."

De middenvelder zou zondagmiddag met FC Groningen tegen AZ spelen, maar werd op het laatste moment uit de opstelling gelaten. Volgens Doan had dit niets te maken met een eventuele transfer. "Ik had zaterdag al hoofdpijn en tijdens de warming-up werd het erger", zo geeft hij aan, wat ook bevestigt wordt door trainer Danny Buijs. "In de bus voelde Doan zich al niet lekker en toen heeft hij aan de clubarts gevraagd om medicatie. In de warming-up gaf hij aan dat hij niet kon spelen."




Tags

doan clubarts danny groningen hoofdpijn medicatie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dus het gaat toch serieus worden ?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik vraag me af of deze speler iets toevoegt. In elk geval niet de door Bommel zo gewenste routine. Straks hebben we weer een speler voor de breedte of jong PSV. Van de nieuwe aanwinsten voldoet in mijn ogen alleen Baumgartl. Gakpo vind ik nu al beter dan Bruma en het zal me niet verbazen dat die veel te dure aankoop ook bij PSV niet slaagt om een onvergetelijke indruk te maken. Dus spelers voor de breedte heeft Op PSV genoeg.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Totaal overbodig en weer van hetzelfde. Volgens mij kickt er iemand bij PSV op kleine dribbelaartjes.....
+1/-2

4 jaar geleden
Gaat die Ihataren niet in de weg zitten? 8 miljoen is veel voor een bankzitter. Hebben met Pereiro, Ramselaar en straks Thomas al dure bankzitters genoeg. Is volgens mij dezelfde speler als Thomas.
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Thomas is een 6, geen 10, ik hoop dat Ryan snel Rosario vervangt, want hij is technisch veel beter en voetbalt sneller vooruit
+2/-3

 
4 jaar geleden
@riverside
Wie gaat er dan ballen onderscheppen als Rosario en Hendrix beide niet meer spelen? Ryan is alles behalve een controlerende speler die dat kan. Dat ie het blok Hendrix/Rosario al heeft losgelaten is al heel wat. Maar je moet er minimaal 1 hebben, zelfs Barcelona doet het met 1 controleur. Wel eens met dat Rosario vrij ondermaats speelt dusver, en weinig vooruit. Maar die heeft vorig jaar niet voor niks oranje gehaald, als ie dat niveau weer aantikt is het meer dan voldoende. Hij lijkt nu te lijden onder die aanvoerdersband. Zoals Luuk destijds.
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Nee hoor, Thomas was bij PEC een typische balafpakker! Een gifkikker, met aanzienlijk meer voetballende kwaliteiten dan Rosario, daarom voetbalde hij ook veel mee, en legde naar mijn idee vele grotere afstanden af als Rosario, tja en die band.... Rosario was naar mijn idee wel de laatste die ik hem gaf....
+3/-2

 
4 jaar geleden
Zal wel aan mij liggen maar ik zie in hem echt geen controleur die altijd op de juiste plek ballen onderschept en de counter en omschakeling neutraliseert. Op dat terrein heb ik hem ik bij PEC ook niet zien uitblinken. Hij was in mijn herinnering vooral creatief aan de bal en slim in de duels.
+2/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Was in zijn laatste seizoen bij PEC 1 van de beste balafpakkers van NL.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Boude stelling. Zijn daar ook statistieken van. Of is dat persoonlijke perceptie.
+1/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Van Ginkel is meer een aanvallende middenvelder dan een controleur/ afpakker.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Sta ik wel van te kijken. Thx voor de moeite. Wil wel nog even zien of hij in een team dat veel hoger in het veld staat dan PEC dezelfde statistiek kan produceren. Maar het is al meegenomen dat het afpakken er wel in zit.
+1/-1

 
4 jaar geleden
en affelay hebben we ook nog of wordt dat niks meer ? En wat dan te doen met Gutierez en Rosario. OOk Hendrix nog niet verkocht.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Er os duidelijk gezegd dat we Affelay niet veel gaan zien.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Als dat zo is had ie hem nooit aanvoerder gemaakt. Die gaat echt wel spelen. Ze zijn alleen heel voorzichtig met hem fit te krijgen.
+2/-0

4 jaar geleden
Kan me voorstellen dat een coach altijd dergelijke jongens bij een groep wil halen maar als bestuur/ TD moet je de langere termijn van een club bewaken. Persoonlijk zie ik niet in wat deze jongen eventueel toevoegt wat we niet hebben en ik vraag me oprecht af of hij de groei van anderen eventueel niet in de weg staat. Groningen speelde afgelopen seizoen (met name in de 2e helft seizoen) redelijk goed maar juist Doan leek helemaal in te zijn gekakt. Ik lees oververmoeidheid maar zijn curve is totaal niet indrukwekkend. Gevalletje Ramselaar, Luckassen, Maher 2.0?
+5/-4

 
4 jaar geleden
Ik sluit me hier bij aan..... te middelmaat.
+1/-3

Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Snel halen. Een prima koop voor 8 miljoen. En of hij Ihataren in de weg gaat zitten? Dat ligt aan Ihataren zelf. Hij scoorde wel gister, maar ik vond hem maar slecht. Daarnaast waren Bruma en Peirero geblesseerd. Dan is de keuze voorin erg dun. Mocht het ons PSV lukken om de groepsfase van de EL te halen, dan is een extra speler geen overbodige luxe.
+1/-0

4 jaar geleden
Denk dat we met Doan best een goede aankoop hebben ,wel graag een echte spits nog nodig !! Wie gaat dat worden ??
+2/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Lammers... Als hij weer terug is.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Lammers was voorheen (aanvallende) middenvelder en heeft één seizoen eredivisie ervaring. PSV neemt een flinke gok door Lammers en Malen als centrumspitsen te zien.
+4/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Dat heet geloof in je jeugd hebben en maakt onderdeel uit van de strategie.
+4/-3

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Mateja Kezman had 0 jaar eredivisie ervaring en laten we eerlijk zijn, de competite in Servië stelt minder voor dan die van Nederland. Toch wist hij er 30+ per seizoen in te schieten (105 goals in 122 wedstrijden).
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Kezman was een centrumspits pur sang, dat kun je niet direct van Malen en Lammers zeggen.
+3/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Donyell Malen heeft anders toch ook (bijna) zijn hele jeugd als centrum spits gespeeld. Dus wel degelijk goede vergelijkingsmateriaal. Dat Kezman van een ander kaliber was? Correct.
+3/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Malen mist killersinstict en is niet echt balvast.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Hij is net 20 komop je ziet hem gewoon groeien . Gisteren zakelijk gespeeld op dat K*T plastic.
+4/-3

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Maar is wel verrekte snel op de eerste meters met en zonder bal terwijl hij altijd recht op het doel afgaat. Om maar een paar kenmerken te noemen.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Malen is idd snel, bewegelijk en hij heeft een actie. Maar tegelijkertijd oogt Malen druistig, mist hij overzicht en lijkt hij geen killer te zijn. Bovendien leveren z'n acties tot dusver niet veel op. Ik weet niet of de rest van het elftal voldoende scorend vermogen heeft om dat op te vangen.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Hij is 20 @santa, en speelt nu 1 maand in de basis. Zijn grafiek is het laatste half jaar sterk omhoog gegaan. Een beetje n voorbarige conclusie nu. Over een jaar weten we meer, hij krijgt nu terecht het voordeel van de twijfel.
+1/-0

4 jaar geleden
sjonge, daar hebben we er al een stuk of wat van. Ramselaar, Thomas....
Geen ervaring en geen niveau gewend....
Weggegooid geld lijkt mij. Ga voor een ervaren speler op het middenveld en een afmaker voorin.
Daar schort het bij ons aan.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooi man, PSV is straks uit de CL en miss wel uit de EL en dan is de selectie compleet en daarna mogen we kansloos aan de titelrace beginnen....
+2/-2

4 jaar geleden
Ik heb ook mijn twijfels, daarnaast mis ik de mogelijkheid om de taalfouten van de redactie te kunnen verbeteren...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat kan wel ,stuur maar een mailtje. ;-)
+1/-0

4 jaar geleden
Gisteren had ik hem graag zien spelen na al die transfergeruchten. Vaak heb ik goede acties van hem gezien maar heb hem eigenlijk nooit zo in de gaten gehouden . Iemand anders wel ?
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Hij is vorig jaar op de 42e plaats geëindigd in het "Eredivisie 2018/2019 Spelersranking" met gemiddeld een 6,17. Luuk de Jong stond hier op de 1e plaats met een gemiddelde van 6,74. Hirving Lozano stond op de 33e plaats met een 6,22. Ik heb hem altijd al een goede voetballer gevonden, maar mijn perspectieven kunnen compleet verschillen met die van jullie uiteraard.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hartelijk dank voor uw info.
+1/-0

4 jaar geleden
Rosario en hendrikx mogen voor mijn part heel snel vertrekken!! ik vind het geen goede spelers en die guti zal ook wel snel weg zijn nu zijn vriendje vertrekt let maar op of het wordt opnieuw bankzitters en komen doan en thomas op het middenveld!! maar inderdaad een verdomd goede spits er bij en niet eentje die de bal er in wil lopem maar die koppend en schietend kan en durft te scoren!!
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje