Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV denkt ook aan Nicolas Ivan Gonzalez als vervanger voor Hirving Lozano'

20 augustus 2019 00:30 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV denkt ook aan Nicolas Ivan Gonzalez als vervanger voor Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Als opvolger voor Hirving Lozano is ook de Argentijn Nicolas Ivan Gonzalez in beeld bij PSV. Dat weet De Telegraaf te melden. Ritsu Doan is de belangrijkste kandidaat om Lozano op te volgen, maar FC Groningen wil 13,5 miljoen euro én een stevig doorverkooppercentage. Indien de Groningers niet flink zakken met hun vraagprijs, zal PSV kijken naar alternatieven.

Gonzalez speelt momenteel voor VfB Stuttgart, waarvan PSV eerder deze transferperiode ook Timo Baumgartl overnam. De Argentijn wordt al jaren intensief gevolgd door PSV en vertrok een jaar geleden van Argentinos Juniors naar het inmiddels gedegradeerde Stuttgart. PSV ondervindt daarbij concurrentie van Internazionale, dat ook serieuze interesse heeft in de aanvaller.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

gonzalez lozano ivan stuttgart argentinos baumgartl doan gedegradeerde gevolgd groningen groningers internazionale juniors ondervindt overnam telegraaf vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Wordt steeds gekker. Ik vond 8 miljoen al teveel.
+1/-1

8 maanden geleden
De telegraaf kwam als eerste met dit nieuws en VP nam dit gelijk over, dus maar even afwachten
+2/-0

8 maanden geleden
Die journalisten zitten allemaal eerste rij aan de onderhandelingstafel. Wat een luxe en ongeloofwaardig. Hier wordt het allemaal voor waar aangenomen
+6/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Idd , en u ziet wat het voor gevolgen kan hebben met bv Steven . Voor het einde van het seizoen werd bekendgemaakt via de media dat Ajax interesse zou hebben in Steven. Nou dat heeft hij geweten . Werd uitgemaakt voor alles wat lelijk is en dat van onze eigen speler . Achteraf blijkt het een broodje AAP verhaal , er is nooit contact geweest tussen Ajax en Steven, '' zei hij zondag jl. bij FOX en de NOS '' Ten Hag zei een tijdje geleden voor TV tijdens een van de persconferenties dat Steven nooit op het lijstje gestaan heeft. Schijnt dat Overmars wel bij PSV geïnformeerd heeft maar er is nooit een bod gedaan . We hebben wel diverse keren in de media gelezen dat Ajax '' deze week '' een bod ging doen . Met andere woorden de media heeft de zaak behoorlijk opgeblazen en heeft gewoon onrust willen stoken. Dat is blijkbaar gelukt . Ik snap niet dat sommige '' supporters er zo vaak intrappen , dit maken we al jaren mee. Blijkbaar is de media niet zo zeker van HUN grote club dat men dit soort minderwaardigheid acties moet uithalen het is een grote riooljournalistiek.
Jammer dat sommige mensen alles klakkeloos overnemen wat in de media staat . De meeste voetbalnieuwssites nemen dit over en plakken er nog iets bij . Voordat men nagaat of dit bericht wel juist is.
+6/-2

 
8 maanden geleden
Goede comment.
+3/-0

 
 
8 maanden geleden
Dit is dan weer overbodig, had je gewoon +1 kunnen geven :).
+3/-0

 
8 maanden geleden
Nou vooruit voor jullie beiden dan een + . Zegt niet zoveel met al die trollen .
+1/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat PSv een speler haalt die direct een versterking is.
Ritsu Doan is een leuke speler. Maar als hij niet veel beter dan Gakpo, Bruma en Ihattaren is, dan moet je zo'n speler niet halen.
Haal dan een speler die PSV meteen op sleeptouw kan nemen, en maak dan gebruik van een 20% doorverkoop-percentage om nog tot een redelijke prijs uit te komen.
Dat kan gunstiger uitpakken, kijk maar naar Lozano als voorbeeld.
Zou Calvin Stengs van AZ nu gemakkelijker te halen zijn, nu hun stadion is ingestort en ze daarvoor veel geld nodig hebben ? Als PSV juist een vervanger voor Lozano wil halen.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Bij de league waarin wij gedwongen worden te vissen wat je het nooit of iemand een directe versterking is. Vaak jonge spelers ver van huis. Zo'n Argentijn ook weer: behoedde Stuttgart niet van degradatie en wat weten wij fans uberhaupt van hem? Altijd maar afwachten. Je ziet het aan Bruma ook weer. Moet ook enorm wennen.
+4/-4

 
8 maanden geleden
Pavard zat anders ook bij Stutgart en zit nu bij Bayern.
+4/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Punt 1 als het waar is en punt 2, niet iedere speler past in elke club en kan daar functioneren . Diverse spelers zijn miskopen geweest en dat heeft niet altijd te maken met scouting , dat zie je in elke club. Het is altijd afwachten.
+5/-0

8 maanden geleden
We hebben geen type Doan nodig, maar een vent die de bal opeist en het middenveld uitstraling geeft!!
+4/-0

8 maanden geleden
Ongelofelijk die Doan. Dan snap je het als club en scouting toch ook niet. Dat type speler heeft PSV niet nodig en zeker niet voor dat bedrag. 5 miljoen is goed betaald. Lekker daar laten we hebben ervaring nodig.
+2/-1

8 maanden geleden
Hahahaha die zijn doorgeslagen daar in het noorden..Lekker daar laten
+4/-0

8 maanden geleden
Nou, als je de statistieken van deze knakker bekijkt wordt je ook niet vrolijk qua scoringsdrift. Meer van hetzelfde voor PSV dan iemand die het verschil maakt. Voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten helpt dit PSV niet vooruit.
+1/-0

8 maanden geleden
Dat PSV uberhaupt belangstelling heeft voor Doan vind ik al een brevet van onvermogen. Op de eerste plaats hebben we daar geen behoefte aan, heeft hij de laatste tijd niets laten zien en lopen er tientallen van dat soort spelers rond in Zuid en Midden Amerika die ook nog eens de helft goedkoper zijn.
+3/-2

8 maanden geleden
Ik begrijp de verbazing hier en bij PSV niet. Een half jaar terug bood een buitenlandse club 10 miljoen en dat vond Groningen te weinig. Nu schrijft het ED dat waarde Doan ‘op 8 miljoen is bepaalt’.
Door wie dan?
Luister: ik zou Doan nooit halen, 3 miljoen is nog teveel. Maar ik ben niet verbaasd over houding Grunn. Dit zag je mijlenver aankomen.
+5/-2

 
8 maanden geleden
Verschil is wel dat hij rond die tijd goed presteerde dus was 10 miljoen een redelijke prijs. Nu laat ie al lange tijd niets zien, is zijn contract 1 jaar minder lang en zou het nu ineens 13-14 miljoen zijn ?

Echt logisch is het niet maar Grunn mag natuurlijk vragen wat het wil...
+5/-0

 
8 maanden geleden
Het is ook belachelijk wat Groningen vraagt maar we moeten ons wek realiseren dat niet PSV (ism het ED) bepaalt wat Doan waard is. Grunn vraagt een prijs en thats it.
Ik zou hem nooit halen, Mo is nu al twee klassen beter. Ik zou eerder voor Koopmeiners gaan. Is een veelzijdige speler, volwassen. Kan op plek Hendrix zowel verdedigend als aanvallend alles aan. In nood kan hij ook nog achterin spelen. Prima speler.
+2/-0

 
8 maanden geleden
https://www.transfermarkt.com/ritsu-doan/profil/spieler/358504link

Hier staat ie nog voor 10mln ingeschat. Uiteraard wil een kopende club minder betalen en een verkopende club meer krijgen.

Ze kochten hem in 2018 voor 1.7 miljoen, als je dan een jaar later 6x of meer kunt beuren is dat een goede handel. Dat is ons met Lozano niet gelukt bijvoorbeeld.
+1/-0

8 maanden geleden
Moet Stuttgart hem verkopen dan? Ik kan me toch indenken, dat stuttgart een rijke club is, nu onlangs de degradatie! Die hoeven toch niet perse te verkopen? Of spelers moeten weg willen nu.... ken deze argentijn niet, mag hopen dat dit geen gevalletje Romero word...., maar hij heeft dus al een seizoen bundesliga gedraaid, dat is positief!
+2/-1

8 maanden geleden
Als hij dan op de plaats van Rosario gaat sppelen..... ;)
+4/-1

8 maanden geleden
1.80m en 67kg. Speelt voornamelijk als centrumspits. 2 doelpunten en 3 assists in 30 competitiewedstrijden voor Stuttgart afgelopen seizoen. Ik krijg het er spontaan warm van.
+6/-0

 
8 maanden geleden
Als dit waar is, dan kun je dit geen opvolger van Lozano noemen. PSV heeft nu zo'n mooie opleidings-academy, maar het scoutingsapparaat is nog uit de prehistorie, zo lijkt het.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een onzin , de academie is er dus nu kunnen we de talenten zo uit de kast halen . Beter even nadenken vriend.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Dit lijkt opnieuw een multifunctionele aanvaller. Speelt voorin op alle posities. Redelijk kopsterk, een goed schot maar inderdaad geen statistieken waar je warm van wordt. Voegt mijns inziens te weinig toe aan wat we al hebben. Geef dan liever de eigen jeugd de kans.
+2/-1

 
8 maanden geleden
En verdrietig, Denk dat we ook een scoutings academie op moeten zetten.
+2/-2

8 maanden geleden
Ik verwacht dat de RVC van PSV geen toestemming geeft tot aankopen tot na de wedstrijden tegen Apollon Limassol. Mocht dit mis gaan dan zal dit toch gevolgen moeten hebben voor de directie van PSV. Ik verwacht dat Gerbrands na al die onzin die hij heeft uitgekraamd over de positie van PSV in Europa zelf wel de conclusie trekt dat er een einde is gekomen aan zijn succesvolle periode bij PSV.
+5/-2

 
8 maanden geleden
Dat vind ik onzin. Vorig seizoen gewoon goed seizoen gedraaid. Dit jaar gaat er e.e.a. fout met korte voorbereiding, spelers binnen halen en fit maken. Misschien kun je Bommel beter de schuld geven dat het elftal nog niet presteerd. We hadden natuurlijk gewoon een ronde verder moeten gaan in de CL! Ik vind dat we er wel de spelers voor hadden, maar uit vorm, geen structuur, geen duidelijke afspraken en in de uitwedstrijd geen plan B (en dat mag niet afhangen van 1 speler die geblesseerd raakte)
+1/-0

8 maanden geleden
Nooit doen 13 miljoen zijn gek geworden in Groningen .Op naar een ander !
+2/-1

 
8 maanden geleden
Hoeveel moet deze Gonzalez eigenlijk kostten, iemand een idee? Zal ook wel meer als 10 zijn....
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
De Argentijn is een linksbenige rechtsbuiten en verkaste vorig jaar zomer nog voor negen miljoen euro van Argentinos Juniors naar VfB Stuttgart ........ Kunt u ongeveer wel nagaan wat hij moet kosten denk ik.....
+3/-0

8 maanden geleden
Wat ik van die Gonzalez heb gezien lijkt me dat een betere aankoop dan onze andere Argentijnse miskoop. Kan op links en op rechts, snel, creatief en niet egoistisch. Laat maar komen, maar dat lost de totale afwezigheid van een middenveld bij PSV dit seizoen niet op.
+1/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Als hij gehaald gaat worden is dat ter vervanging van Hirving , hoezo middenveld ? Toeval is dat hij ook op het middenveld kan spelen .... González is een 21-jarige Argentijn die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen.....bron psvinside.
+2/-0

8 maanden geleden
Is Lozano al weg eigenlijk?? Duurt wel erg lang allemaal. Straks hoeven ze helemaal niet naar een opvolger te zoeken...
+2/-1

 
8 maanden geleden
Wordt morgen gekeurd. Indien ok zal e.e.a. wel snel afgehandeld worden. Wordt tijd ook, soap duurt al veel te lang..
+1/-0

 
8 maanden geleden
Zij je 2 dagen geleden :). Ze geven het volgens Rik Elferink op het papierwerk af, maar ze geven niet aan dat de keuring goed is gegaan. Ik wil niet stoken, hoop dat hij verkocht wordt, maar vind het wel raar.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Haha, past wel bij deze transfer soap van Lozano. Alles gaat tergend langzaam..... :-(
+2/-0

8 maanden geleden
Lees allemaal namenwaarvan het maar afwachten is of het een echte versterking is. Zelf zou ik Bony graag zien.
Sterke vent, rommelaar in de 16, maakt ruimte voor anderen. Schiet ze er makkelijk in
+2/-1

reactie verwijderd

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh cbs chelsea corona coronavirus economie griepgolf horeca jongere jongeren kwetsbare lockdown nederland nikiforov omvallen ouderen overheid overmars risicogroep rivm romario rutte sir skipper slachtoffers socialisme tinus vhtlsaw wethoudervanjuine zorg