Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV schakelt door naar alternatieven als FC Groningen vast blijft houden aan vraagprijs'

20 augustus 2019 12:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV schakelt door naar alternatieven als FC Groningen vast blijft houden aan vraagprijs"; image source: Pro Shots

Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV de vraagprijs van FC Groningen voor Ritsu Doan te hoog vindt. De club is volgens het ED best bereid om een behoorlijk bedrag te betalen voor de Japanner, maar de vraagprijs van 13 miljoen euro plus enkele clausules is volgens PSV niet realistisch. Doan wil zelf dolgraag naar PSV en hoopt dat FC Groningen mee wil werken en nog bijdraait. Als de Groningers vast blijven houden aan hun vraagprijs zal PSV doorschakelen naar alternatieven.

Meer op ED.nl




Tags

groningen doan groningers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Niet op wachten en doorschakelen svp. 10 miljoen is al teveel. Daarbij weinig goede ervaringen met Groningen aankopen ( Berg, Matavz & Nijland).
+4/-0

 
4 jaar geleden
Robben was natuurlijk ook een miskoop.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Ik heb dat gevoel eerder met AZ... Maher, Koevermans, Luckassen, Lens. Circa 22-24 miljoen aan teleurstelling.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik geloof steeds minder dat PSV €35M overhoudt aan de Lozano deal en dat dit bedrag zal worden geïnvesteerd in nieuwe spelers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Aangezien je dat onder dit bericht post; vind je dan dat we meer voor dit spelertje moeten neertellen omdat we toch genoeg binnenkrijgen? Ik hoop en neem aan dat er ook gewoon naar actuele martwaarde gekeken wordt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ken de speler te weinig om te beoordelen of € 13M marktconform is. Maar als ik zie dat Ajax vorig jaar Blind en Tadic samen voor ca. € 25M kocht, zie ik nog niet gebeuren dat we er min. 2 van dat soort kaliber spelers erbij hebben op 1 sept.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat dat betreft deel ik je zorg. Ik denk ook niet dat we dit seizoen iets gaan betekenen in welke competitie dan ook.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Blind (20,5 miljoen maximaal) en Tadic (17 miljoen maximaal) kosten Ajax bij elkaar 37,5 miljoen euro.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het gebeurt in de Eredivisie volgens mij zelden dat een club bij grote transferinkomsten het volledige bedrag opnieuw investeert. Dat zal hier denk ik niet anders zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Er stond ook nergens dat het bedrag helemaal geinvesteerd word in nieuwe spelers. Bovendien zou dat onverstandig zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Ritsu Doan als vervanger van Hirving Lozano. Iets in mij zegt...
+1/-0

4 jaar geleden
Doorgaan graag! Ik wil een spits en een beer op het middenveld zien. Dat is Doan niet en hij lijkt op wat PSV al veel heeft. De ploeg moet in balans komen. Dan haal je niet Doan PSV!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Welke beer had je in gedachten? Yogi beer, masha de beer hahahaha
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat zullen ze schrikken in Groningen. Spierballentaal
+2/-0

4 jaar geleden
Hoort allemaal bij onderhandelingstactiek. Die komt helaas voor 10 miljoen...
+3/-0

4 jaar geleden
Jammer maar 10-15 + is te gek ,Groningen dacht zo nu kunnen we voor 3 jaar uit de zorgen komen.Dus niet we zijn niet gek....
+2/-0

 
Ritsu beurs maar dicht, niet Doan , zoek een middenvelder met body en creativiteit die simpele openingen leest, en een echte spits, Lammers is immers vrij langdurig afwezig, houw een enkele meloenen voor de dorst en zoek hulp op maat voor Mark.
+3/-1

4 jaar geleden
John de Jong is geen Brands zeg maar, als dit het niveau is wat hij nastreeft. We hebben een Guardado/Van Bommel=motor nodig op het middenveld, geen lieve knul die zonder druk bij een club als Groningen af en toe goed speelt.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Misschien is dat nog wel de beste conclusie. We moeten het met JdJ doen, das inderdaad geen Brands.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Biseswar,zijn ze mee bezig.
+1/-1

4 jaar geleden
Geen tijd verkloten PSV.. schakelen..graag of niet
+1/-0

4 jaar geleden
Als je daar 13 miljoen voor moet geven, hou dan Bart Ramselaar maar.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap die spelers allemaal niet meer. Bijna allemaal zijn ze speelbal van club of zaakwaarnemer. Hoe kun je nou een contract tekenen waarbij je zelf de regie over je toekomst kwijtraakt. Groningen bepaalt nu de (idiote) prijs. Terwijl hij zelf juist heel graag die stap voorwaarts wil maken. Dan laat je je toch niet gijzelen en zet je toch vooraf een redelijke, realistische afkoopsom in je contract ipv het transferbedrag over te laten aan je club. In feite laat hij zich een promotie en carrière boost afnemen door Groningen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Had PSV volgens jou dan ook bij het eerste bod van Sevilla op Bergwijn akkoord moeten gaan? En moet PSV volgens jou vanaf nu bij alle spelers een maximale transfersom in de contracten opnemen?
+1/-0

4 jaar geleden
Gaat het Groningen? Belachelijk bedrag natuurlijk. 8 Mil maximaal.
+2/-0

4 jaar geleden
Niet doen... te duur, Ihatarren is drie keer beter als Doan.
Wat PSV nodig heeft op het middenveld is iemand met ervaring die daar de lijnen uitzet
net als Marco van Ginkel.
Geduld is een schone zaak.
+1/-0

4 jaar geleden
Door de blessures van Bruma en Lammers en het vertrek van lozano,los van het vertrek van Luuk is alles nu veranderd binnen PSV.De ploeg is daardoor enigzinds zwalkende en zoekende.Malen lijkt me beter als hij uit de spits zakt en meer in de Bal komt,vanaf de zijkanten en in het bijsluiten.PSV heeft gewoon een nieuwe spits nodig.Bas Dost.De onderhandelingen met frankfurt zitten in een impasse.De zaakwaarnemer van Sporting heeft contractueel recht op een afkoopsom van 1 miljoen,half miljoen per afgesproken contractjaar,wat nog 2 jaar doorloopt.PSV grijp je kans,meld je bij Sporting,en zijn zaakwaarnemer,bied de zaakwaarnemer direct 1 miljoen tekengeld.Huur Bas dost met optie tot koop,is 30 kan nog 4 jaar mee,is belangrijk voor de balans in het elftal.Dat word heerlijk voor Bas,gakpo bergwijn en malen om hem heen,straks weer bruma,of lammers die erbij vliegt in slotfases.Nogmaals gooi opnieuw een lijntje uit naar Guardado,laat hem in europa bij PSV zijn cariere afbouwen,bij zijn geliefde PSV.Uithangbord en leider.ook deze past binnen het budget.francisco ortega linksback Argentinie U23.daar kan PSV beter in investeren,6 miljoen en binnen 21 jaar,velez sarsfield,de club waar men contacten mee heeft,Romero is daar aan verhuurd
+1/-0

 
4 jaar geleden
Heb je de bedragen niet gelezen die hij in Frankfurt zou kunnen vangen? Onbetaalbaar voor ons
+1/-0

4 jaar geleden
Klopt het dat de transferwaarde van Hans Vanaken ook ongeveer 12 miljoen bedraagt?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje