Transparent
Inloggen
Sluiten

'Drie clubs uit Eredivisie tonen belangstelling voor Bart Ramselaar'

21 augustus 2019 10:57 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Drie clubs uit Eredivisie tonen belangstelling voor Bart Ramselaar"; image source: Pro Shots

Drie clubs uit de Eredivisie hebben belangstelling getoond voor Bart Ramselaar. Dat weet Voetbal International te melden. PSV heeft toegezegd niet moeilijk te doen over een vertrek en naar aanleiding daarvan hebben AZ, FC Utrecht en sc Heerenveen inmiddels belangstelling getoond. In 2016 kwam de middenvelder voor ongeveer 5 miljoen euro over van FC Utrecht, maar PSV is bereid een verlies te nemen. Wel met de hoop dat deze investering met een doorverkooppercentage terugverdiend kan worden.

Volgens VI is het wel de vraag of de Nederlandse clubs kunnen voldoen aan de sportieve en financiële wensen van Ramselaar.

Meer op VI.nl




Tags

ramselaar eredivisie utrecht heerenveen terugverdiend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Eigenlijk best een prima voetballer, alleen net niet goed genoeg voor PSV.
+1/-1

4 jaar geleden
Ik breng 'm wel... maakt verder nie uit waar naartoe.
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Leuk voor Ramselaar. Het is hem van harte gegund. Sympathieke jongen die ondanks dat hij van van Bommel nooit een eerlijke kans heeft gekregen om het te laten zien op het veld, nooit heeft geklaagd in de media. Ik hoop dat hij een club vindt waar ze vertrouwen in hem hebben en weer aan spelen toe komt.
+4/-0

 
4 jaar geleden
En weer ben ik het volledig met jou eens Vasco :)
+1/-0

4 jaar geleden
"...maar PSV is bereid een verlies te nemen. Wel met de hoop dat deze investering met een doorverkooppercentage terugverdiend kan worden."

Dat moet dan wel een "dijk" van een percentage worden of PSV verwacht anders een "dijk" van een winst bij doorverkoop... En als die winstverwachting dan daadwerkelijk zo hoog is, dan vraag je je af waarom deze jongen moet vertrekken. Het moet dan immers in potentie een hele goede speler zijn, die je beter zelf kunt opstellen... Of zie ik dat nu verkeerd?
+2/-0

4 jaar geleden
Eeuwig zonde.. Ergens hoop ik dat ze hem een jaartje verhuren zodat hij het tegendeel kan bewijzen.
+2/-0

Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Gelukkig voor Ramselaar zijn het niet de minste clubs in Nederland. Ik gun hem het beste. Jammer dat hij onder van Bommel een echte kans kreeg.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage