Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Dit is gewoon een heel lastige ploeg'

21 augustus 2019 16:24

Volgens Mark van Bommel is PSV niet de uitgesproken favoriet tegen Apollon Limassol. Dat gaf hij aan op de persconferentie van woensdagmiddag en werd opgetekend door de officiële website van PSV. "In Nederland zijn wij niet in staat om zo arrogant te zijn", aldus Van Bommel. "Geen enkele ploeg zal zomaar even doorstoten. Dit is gewoon een heel lastige ploeg. Het zal niet makkelijk worden."

Apollon is vooral een heel ervaren ploeg. "Volgens mij gemiddeld 29 jaar. Zij hebben, zeker achterin zo’n zeven jaar meer trainingen en wedstrijden in de benen dan onze aanvallers", zegt hij daarover. "Maar daar moeten wij mee omgaan. Zij zullen misschien zeggen dat wij meer technisch vernuft hebben."

Het argument dat PSV een veel grotere begroting heeft en daarom relatief simpel zou moeten winnen is onzin volgens de hoofdtrainer. "Veel geld? Zo makkelijk is het niet. Dan hadden we ook niet gelijk gespeeld tegen FC Twente", zo geeft hij aan. "Zulke vergelijkingen slaan eigenlijk nergens op. Zo zwart-wit is het natuurlijk niet."


Tags

bommel arrogant doorstoten limassol nederland onzin twente vergelijkingen vernuft

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma dumfries eredivisie faber feyenoord flitsphirips gakpo getafe guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme kerk lammers malen nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus vhtlsaw vitesse