Transparent
Inloggen
Sluiten

Galatasaray en PSV akkoord over huur Konstantinos Mitroglou

21 augustus 2019 23:53 - Galatasaray
Foto: Pro Shots

Galatasaray en PSV akkoord over huur Konstantinos Mitroglou; image source: Pro Shots

Galatasaray heeft via de officiële website bevestigd dat Konstantinos Mitroglou naar PSV gaat vertrekken. De Griekse spits zou aanvankelijk ook dit seizoen op huurbasis voor de Turken spelen, maar zal komend seizoen in Eindhoven actief zijn. PSV betaalt 1,25 miljoen euro om Mitroglou komend seizoen te kunnen huren. De aanvaller heeft nog een contract tot 2021 bij Olympique Marseille.

Meer op Galatasaray


Tags

mitroglou galatasaray huur marseille

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Prima aanwinst. Heeft het in Portugal prima gedaan. Hopen dat hij de ontwikkeling van Malen niet te veel in de wegzit. Maar echt prima spits om er bij te hebben.
+8/-0

 
reactie verwijderd

7 maanden geleden
Kun je nagaan wat die verrekte fopwedstrijd heeft aangericht waarbij lammers geblesseerd raakte....Benieuwd hoe wij gaan spelen met deze spits en of hij alleen pinch hitter wordt.
+5/-2

 
7 maanden geleden
Dit wordt echt geen pinch hitter.. Veel te grote naam daarvoor.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Pinch me, we hebben een hitter!
+1/-1

7 maanden geleden
Eigenlijk snap ik dit gewoon niet. Wat is er mis mee om die jongen talenten gewoon eens in alle vrijheid de kans te geven. Ons probleem ligt niet in de aanval. Spaar die energie en centen voor de posities waar we echt kwaliteit te kort komen.
+4/-3

 
7 maanden geleden
Omdat de jonge talenten geen ervaring hebben. Omdat veel spelen niet genoeg is. Je moet ook aan de hand van oudere spelers het vak kunnen leren.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Ons probleem ligt wel in de aanval. Op de wedstrijd tegen Den Haag na komen we amper tot kansen vanuit veldspel. Zit veel beweeglijkheid in de voorhoede, maar er is vrijwel nooit een goed aanspeelpunt. Daardoor wordt de ploeg gedwongen om van achteruit op de bouwen, maar dat is voor teams makkelijk vast te zetten (doordat onze verdedigers en middenvelders niet uitblinken in voetballend vermogen).
Gevolg is dat je lange ballen richting niemandsland krijgt. Spelers voorin gaan namelijk geen duels winnen van sterke verdedigers (vooral in Europa).
Mitroglou is daardoor een ideale kapstok om ons spel aan op te hangen. En daarnaast een sluipschutter. Met Malen en Bergwijn vanaf de flanken en een creatieve 10 (kan Mo zijn, maar ook Bergwijn of zelfs Malen) is dat erg lastig te verdedigen. Te meer omdat je ook veel diepgang hebt.
+5/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
7 maanden geleden
Ons probleem ligt niet in de aanval? Kijk jij wel eens naar de wedstrijden die PSV speelt? We creeëren amper kansen tijdens wedstrijden, het is TE druk in de 16 van de tegenstander en ballen kunnen niet voorgegeven worden vanaf de flank want wij hebben geen spits die kan koppen (Malen en Bergwijn zijn gewoonweg te klein hiervoor). Laat de backs lekker achterin blijven om te verdedigen en laat de flankspelers het veld breed houden, hierdoor komt er meer ruimte voor de #9 en de #10 om eens op goal te schieten/koppen en meer ruimte voor de #7 en de #11 om af en toe eens naar binnen te trekken en zelf op goal te schieten.
+1/-0

7 maanden geleden
Mag aannemen dat er wel een optie tot koop is bedongen? Alleen maar spelers huren heeft niemand iets aan.

Wat een ontzettend zure reacties van mensen, waaronder psv fans. Is de azijn in de uitverkoop?

Een speler die in kan worden gezet als stormram en een echte spits, voor weinig op te halen is prima.

Malen denkt wel dat hij er 25 gaat maken dit seizoen, ik geef je op een briefje die maakt hij niet. Goals zijn nodig, en deze man schiet er zeker genoeg binnen in onze competitie.

Prima aankoop! Welkom Konstantinos, dat je konstant goals mag maken bij ONS PSV
+5/-2

 
7 maanden geleden
Dit wordt geen stormram die soms wordt ingezet. Dit wordt onze spits waar het spel aan wordt opgehangen.
+1/-1

7 maanden geleden
Ik ben heel positief over de kwaliteiten van Malen, Bergwijn, Bruma, Gakpo en Ihattaren. Maar het zijn (op Bergwijn na) allemaal spelers die voor het eerst in de basis bij PSV beginnen.
Als Konstantinos Mitroglou een stuk ervaring, houvast en sturing aan deze jonge jongens kan geven dan beschouw ik dat als een win-win situatie.
Ik heb ook liever een ervaren nr-10 erbij, maar ik kan me goed voorstellen dat die voor PSV nu niet te halen is. Als je dan een ervaren spits hebt, waar de jonge spelers omheen kunnen voetballen, dan kan het probleem op een andere manier ook nog redelijk worden opgelost.
+2/-0

7 maanden geleden
De grote vraag is vooral waarom Galatasaray en Marseille hem niet nodig hebben. Da zijn clubs die op redelijk gelijkwaardig niveau opereren als PSV, en toch zien ze niks in hem. Denkt PSV er meer uit te halen of weten zij iets wat PSV niet weet na al die trainingen.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Voor 1,25 miljoen krijg je geen Messi. Dus een risico zit er altijd aan. Maar PSV heeft behoefte aan een stormram en die halen we nu dus binnen. Of het iets wordt is afwachten maar gelet op het niveau van de verdedigers in Nederland moet dat toch geen probleem zijn...
+3/-0

7 maanden geleden
Hij is precies even lang als Luuk de Jongh - namelijk 188 cm.
Als hij goed kan koppen is dit de man die we nodig hebben.
+3/-0

7 maanden geleden
Hoop dat ie een beetje een Konstantinos niveau haalt.
+1/-4

7 maanden geleden
Ik denk een goeie gewenste versterking voor in de spits. Dan kan Malen naar de zijkant en als back-up fungeren.

En tevens zal Zoetje hier ook blij mee zijn. Nu raakt misschien toch een PSV-er die bananenbal van hem.... ;)
+1/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
De ochtend even gestart met het bekijken van een compilatie van deze jongen. Kende hem van naam, niet van gezicht. Die kop heeft hij in ieder geval al mee tussen onze 'puppy's'. Schijnt de laatste 2 seizoenen iets minder te zijn geweest, maar schoot ze hiervoor als warme broodjes binnen waardoor zelfs clubs als Arsenal achter hem aan zaten. Wat vooral opvalt als je zijn goals bekijkt, zijn zijn kopgoals. Het gat wat Luuk achterlaat is dus met de komst van deze gast bewust geprobeerd op te vangen. Misschien blijkt het uiteindelijk niks te zijn, maar het zou zomaar eens een geweldige 'aankoop' kunnen zijn als die jongen zich hier in onze (mindere) Eredivisie als een vis in het water gaat voelen. De haterlijke reacties vloeien alweer online, maar ik ben er blij mee.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Precies... kopsterke spelers als Jan Vennegoor of Hesselink en Luuk de Jongh, dit soort spelers zijn voor PSV heel belangrijk.
Zij maken doelpunten uit voorzetten en corners, ze houden een verdediging bezig waarbij Malen en de andere behendige spelers hun doelpunten kunnen maken.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ben ook maar eens filmpje gaan kijken waarbij al zijn Benfica goals achter elkaar staan. Idd. goede kopper, maar valt mij ook op dat hij zowel links als rechts makkelijk scoort en heel cool is. Ben erg benieuwd, kende hem ook alleen qua naam.
Verder viel het mij op dat hij echt een afmaker is, je ziet weinig individuele acties van hem, puur degene voor laatste zetje voor de goal. Dat is fijn om te zien maar komt ook gelijk de vraag bij me op dat we echt een aangever achter hem nodig hebben (en dan hoop ik niet op Doan).
Als het def. is ben ik denk wel blij met de komst van deze Griek
+2/-0

7 maanden geleden
Ik heb ff gezocht, maar er staat marktwaarde 7 miljoen en salaris 1,5 miljoen.(2019)
Als dit zijn huidige waarde is dan ben ik niet echt onder de indruk.
+1/-3

 
Spyrootjuh (geschorst)
7 maanden geleden
Deze gast is 31 en hij is geen Ronaldo of Messi. En wat wil de waarde nu precies zeggen? De waarde van Zlatan Ibrahimovic (37) wordt geschat op 3,5 miljoen. We weten allemaal dat hij nog steeds een top aankoop voor PSV zou zijn.
+1/-1

7 maanden geleden
Wacht even: hij is van Marseille, die hem verhuurt aan de Turken, die hem verhuren aan PSV? Waarom huurt PSV hem niet van Marseille?

En als zelfs de partij die hem al huurt daar spijt van heeft, wat voor zet is dit dan weer van John de Jong? Ik mis Brands elke dag meer. Hij heeft een paar mooie goals-videos maar ik vraag me af of het dan niet een heel lastig persoon is of zo die killing is voor de team-spirit. En dat is het enige dat PSV nog een beetje bij Ajax in de buurt houdt.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Hij wordt gehuurd van Marseille, niet Galatasaray.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Over Brands gesproken: opportunisme ten top. Er waren tijden dat Marcel Brands op dit forum werd weggezet als een incapabele dandy en een prutser. Hij werd zo’n beetje voor alles dat niet goed ging in die tijd verantwoordelijk gehouden; mismanagement, netwerk dat zich beperkte tot AZ en zelfs voor de te ‘dure’ aankopen Strootman en Mertens. Mede dankzij die aankopen en vele daarna nog (o.a. Lozano, Arias) staat de club er financieel weer gezond voor en zijn we enkele keren achter elkaar kampioen geworden. Vandaag BBC artikel over o.a. Marcel Brands: http://www.bbc.com/sport/football/49423487link
We hebben ons zeer gelukkig mogen prijzen met die man.
+2/-0

 
7 maanden geleden
En nu wordt John de Jong weggezet . Laten we dan nu ook lering trekken over dat geneuzel om mensen af te kraken . Fijn dat u een voorbeeld noemt.
+1/-0

7 maanden geleden
Welkom,,,Verstandig om te huren kost niet zo veel en weinig risico ,lijkt me wel een boef voorin hadden we nodig.!
+1/-0

7 maanden geleden
Ben erg blij met deze speler, hopelijk de missing link. Hopelijk komt Jahanbakhsh ook nog, dat vond ik bij AZ echt een heel fijne speler. Toen niet haalbaar, nu mogelijk wel!
+2/-1

 
7 maanden geleden
Vier man op de flank, drie is zat.
+1/-1

7 maanden geleden
Lijkt mij een lekkere rauwdouwer.
+3/-0

7 maanden geleden
Lekker dit, eindelijk een stormram erbij. Nu nog een middenvelder
+1/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma dumfries eredivisie faber feyenoord flitsphirips gakpo getafe guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme kerk lammers malen nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus vhtlsaw vitesse