Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Normaal gesproken mag je 3-0 niet meer weggeven'

23 augustus 2019 09:46

Mark van Bommel was vooral te spreken over het spel van zijn ploeg na rust. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "In de eerste helft was het niet goed. Dat hebben we in de rust geprobeerd om te zetten, een betere veldbezetting creëren", aldus Van Bommel. "We maken dan een heel goede countergoal, waardoor het al een stuk makkelijker wordt en je makkelijker gaat voetballen. Door Donyell aan de zijkant en Mootje in de spits kreeg je meer verandering in de positie en werd het beter."

Van Bommel ging verder: "Je maakt ook nog de 2-0 en 3-0 in het eerste kwartier van de tweede helft. Dat doe je gewoon heel erg goed. Het publiek was de hele wedstrijd fantastisch. Op het einde moet je de wedstrijd gewoon zakelijk uitspelen. We krijgen nog bijna een goal tegen en dat is gewoon dom. We moeten misschien ook de 4-0 maken, maar we maken het ons daar ontzettend moeilijk."

De trainer van PSV reageerde ook op de opmerking van Dick Advocaat, die in de studio van Veronica aangaf dat het tweeluik al gedaan is. "Normaal gesproken mag je 3-0 niet meer weggeven", zo gaf Van Bommel aan.


Tags

bommel veronica advocaat countergoal veldbezetting

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

anderlecht atheisme beneliga boek bommel bundesliga doan doetjes dresevic dumfries eredivisie feyenoord guti heerenveen ihattaren izecson jong malen religie rosario santos schwaab sir stengs tinus titel uefa utrecht var vhtlsaw