Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Hirving Lozano naar Napoli afgerond

23 augustus 2019 11:16 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Transfer Hirving Lozano naar Napoli afgerond; image source: Pro Shots

De transfer van Hirving Lozano is helemaal rond. Dat heeft PSV bekend gemaakt via de officiële website. De Mexicaanse aanvaller speelde uiteindelijk 79 wedstrijden voor PSV, waarin hij 40 doelpunten wist te maken. Voor PSV is het de grootste uitgaande transfer uit de clubhistorie.

Lozano geeft aan als een gelukkig man te vertrekken uit Eindhoven. "Ik wil alle fans bedanken voor hun geweldige support in de afgelopen jaren", aldus Lozano. "Het kampioenschap was een ongelooflijk moment, echt fantastisch. Ik had daarnaast de droom om ooit in de Champions League te spelen. Dat lukte met PSV en dat was echt geweldig. De mensen bij de club hebben mij en mijn gezin direct het gevoel gegeven dat ik hier thuis was. Daarvoor wil ik iedereen bedanken."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

lozano napoli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Schitterende afscheidsvideo. Kippenvel. Het ga je goed, Chucky!
+8/-0

6 maanden geleden
Ik zit hier gewoon keihard te janken.
+7/-1

6 maanden geleden
Mooi kereltje. Ik wens hem alle goeds in Napels. Behalve als hij tegen PSV speelt. 😝
+7/-0

6 maanden geleden
Mooi gedaan zeg... echt goed ! Komt ook echt oprecht over heerlijk wat een club !!!!!!!!
+6/-0

6 maanden geleden
Tja, fantastische speler onder Cocu. Van Bommel wilde dat hij anders ging spelen en dat hebben we gezien sinds januari. Dit is het beste voor iedereen, maar eigenlijk doodzonde dat zo'n sterspeler het hier toch niet helemaal heeft gemaakt. En ook die verrekte køtpers met die zeiksnor voorop vonden het heerlijk om die jongen kapot te maken. Had hij in die grafstad gespeeld dan hadden ze hem op handen gedragen. Ik ben blij voor hem dat hij daar in Italië opnieuw kan beginnen en wens hem en zijn gezin het allerbeste. Ook al ben ik voor Juventus, van mij mag Napoli dit jaar kampioen worden met Chucky in een glansrol.
+11/-2

 
6 maanden geleden
Mooi gesproken @Rups. Ik denk ook dat Lozano nog echt gaat schitteren als hij net wat beter gebruikt gaat worden.
Er is wat voor te zeggen dat hij snel ging liggen, maar daar tegenover staat dat hij vaak en enorm geschopt werd. Dit was vooral omdat hij enorm explosief van een tegenstander weg kon komen, en tegenstanders dit als middel gebruikte om hem toch nog af te stoppen.
Lozano kwam terug van een blessure en Van Bommel probeerde hem wat te prikkelen. Dat werd in de pers, volgens mij, onterecht als ruzie omschreven. Volgens mij was er weinig aan de hand.
Als hij later enorm gaat schitteren zal ook de pers anders over Lozano gaan schrijven, en is het voor PSV een pre dat hij in Eindhoven gevoetbalt heeft.
+4/-0

6 maanden geleden
Wat een mooi filmpje, bedankt chucky je hebt ons kampioen gemaakt het eerste jaar dat je hier was.
Heb er van genoten, ik wens jou veel succes.
+6/-0

 
6 maanden geleden
Met name zijn doorjagen op die AZ-keeper wat het keerpunt in die wedstrijd was. Als we die verloren hadden, waren we waarschijnlijk geen kampioen geworden. Hij GING ervoor, een onmogelijke bal, blokt de uittrap en binnen 7 minuten 2-3. Dát is Lozano, geer jankerd zoals de media en Snaveltown wil laten geloven. Het ga je goed Chucky !
+3/-0

6 maanden geleden
Chucky, bedankt voor die 2 mooie jaren. Het ga je goed in Napels en speel die Dolle Dries maar uit de basis. Oh nee, die ex-speler van Duivendrecht. Veel succes!!!
+6/-0

6 maanden geleden
ik ga Chucky echt enorm missen. Topper als mens en speler.
+6/-3

6 maanden geleden
Prachtspeler met enorm veel kwaliteiten. Luuk en Lozano weg is een enorme aderlating!
+6/-2

6 maanden geleden
Top speler! Succes in Italië.
+5/-1

6 maanden geleden
Hulde! Ik dacht dat ie de deur al achter zich dicht had getrokken. Maar dit is Chucky ten voete uit, wat een warm mens. Bedankt voor alles!
+7/-0

6 maanden geleden
Mooi dat hij dit doet. Zegt iets over de persoon zelf.
Chapeau !
Veel succes in Italie.
+5/-0

6 maanden geleden
Geweldig afscheidsfilmpje, hier is onze club kampioen in! Dikke strot!
+5/-0

6 maanden geleden
Mooi filmke! kippenvel! hoop dat 't 'm goed gaat daar in Italie..
+6/-0

6 maanden geleden
Waren mooie tijden ,Bedankt voor Kampioenschap tegen onze vrienden een dag om nooit meer te vergeten,het ga je goed in Napels...
+6/-0

6 maanden geleden
Als je deze reacties leest van onze supporters kun je met oprecht trots zijn dat we ook zulke mensen onder ons hebben . Geweldig goed beste mensen . We gaan Hirving missen , absoluut.
+4/-2

6 maanden geleden
Het ga je goed kruimeltje . Geweldig van je genoten . Succes bij Napoli . We gaan je volgen. Adios Amigo.
+5/-1

6 maanden geleden
Fijne speler. Veel plezier aan beleefd. En een mooie transfer voor hem, PSV en Pachucha. Adios!
+5/-1

6 maanden geleden
Hij heeft veel capaciteiten, hij is wat eigenwijs en heeft bij PSV niet de strenge begeleiding gehad wat hij nodig heeft.
+2/-5

sosa311281 (geschorst)
6 maanden geleden
Held bedankt voor de bewezen diensten. Helaas moest je spelen met Tikkie Terug en Tikkie breed achter je.

Het falende blok heeft er voor gezorgd dat je niet nog beter bent geworden.

het ga je goed amigo!
+5/-7

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
6 maanden geleden
De vele matige optredens van Lozano hadden natuurlijk helemaal niets met het verdedigend blok te maken. Lozano is simpelweg een erg beperkte vleugelaanvaller, zonder passeerbewegingen en voetbalintelligentie, terwijl z'n fysieke zwakte en eenbenigheid ook niet bepaald helpen.

Sowieso ridicuul om het falen van een vleugelaanvaller aan de verdedigende middenvelders te wijten. Blijkbaar begrijp je de speelwijze niet zo goed. Het was bovendien juist de aanvallende middenvelder (Pereiro) die ook in z'n 4e seizoen bij PSV door de mand viel.
+5/-9

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

6 maanden geleden
Heel mooi gemaakt. Bij ons kippenvel, maar zijn eigen stem hapert soms ook, hij heeft het er moeilijk mee en ook zijn vrouw zie je aan dat ze ons aan het hart gaan.

Als hij blij was kon je het echt aan zijn gezicht zien. Liep het niet dan dook hij boos in zichzelf. Mooie emoties, mooie goals en een heel mooi afscheid.

Mucha suerte en Napoli!
+6/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

anderlecht atheisme beneliga boek bommel bundesliga doan doetjes dresevic dumfries eredivisie feyenoord guti heerenveen ihattaren izecson jong malen religie rosario santos schwaab sir stengs tinus titel uefa utrecht var vhtlsaw