Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil selectie nog altijd versterken met extra aanvaller'

26 augustus 2019 07:11 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV wil selectie nog altijd versterken met extra aanvaller"; image source: Pro Shots

PSV wil de selectie komende week nog versterken met een extra aanvaller, zo melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. Ritsu Doan en Alireza Jahanbakhsh zijn daarin de belangrijkste kandidaten. Ook de Argentijn Nicolas Ivan Gonzalez van VfB Stuttgart was in beeld, maar een transfer was voor de Duitse club onbespreekbaar meldt De Telegraaf.

Doan is volgens De Telegraaf nog altijd de nummer één-kandidaat, maar FC Groningen zal daarvoor flink met de vraagprijs moeten zakken. PSV denkt aan maximaal 8 miljoen euro met wat extra's voor de Japanner. De zaakwaarnemer van de middenvelder probeert om FC Groningen om de tafel te krijgen.

Jahanbakhsh zou voor een jaar gehuurd moeten worden. PSV hoopt in de komende dagen te horen of de international van Iran verhuurd mag worden. Vooralsnog kreeg de club echter te horen dat Jahanbakhsh hiervoor niet beschikbaar was. De voormalig voetballer van AZ en NEC zat dit seizoen echter nog niet in de wedstrijdselectie, waardoor er mogelijk toch een opening zou zijn.




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh telegraaf doan groningen alireza gonzalez iran ivan opening stuttgart vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Liever een goede middenvelder erbij.

En achterin mag er ook nog wat gebeuren.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Achterin staat het goed. Ik ben het eens met de middenvelder. Maar er zullen ook mensen moeten verdwijnen.
+2/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
We hebben al zoveel middenvelders: Thomas, afellay, ihattaren, Pereiro, Rosario, Hendrix, Gutiérrez en Sadílek.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Het gaat om kwaliteit, niet kwantiteit.
+6/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Je kunt niet zomaar nóg meer middenvelders kopen, terwijl er al zoveel op de loonlijst staan. PSV is geen Manchester City.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Goed? Dat meen je niet. Het is vooral kwantiteit en geen kwaliteit.
+1/-0

4 jaar geleden
Eerlijk is eerlijk, Jahanbaksch is een hele goede voetballer die ik graag naar Eindhoven zie komen! Alleen of het écht nodig is, is de vraag. Stevie moet gewoon op de flanken, samen met Bruma en Malen in het midden. Daarachter moeten Ihattaren en een aankoop het in mijn ogen gaan uitvechten (en delen, want het seizoen is lang). Die aankoop lijkt me dus meer nodig voor een CAM. Of Doan die speler is betwijfel ik ten zeerste.
+4/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
PSV heeft met Malen, Bergwijn, Bruma en Gakpo al vier vleugelaanvallers, terwijl jahanbakhsh en lens middelmaat zijn, die niet goed genoeg zijn voor een topclub als PSV.
+6/-3

 
4 jaar geleden
lens moet je niet aan beginnen inderdaad. Jahanbakhsh is een speler die je team gelijk beter maakt en ook beter dan Bruma denk ik. Bovendien kan hij ook op 10 spelen.
+3/-1

4 jaar geleden
Lijkt me behoorlijk overbodig, aangezien ik denk dat je met Malen en Bergwijn aan de zijkant moet spelen. Dan heb je Bruma, Gakpo en nog een extra man op de bank..
+2/-0

4 jaar geleden
Ik vind helemaal niemand halen ook een goede optie.
Je mag er maar 11 opstellen, en je wilt dat de jeugdspelers gaan doorbreken.
Dus ik zie geen noodzaak meer.
+1/-0

4 jaar geleden
Fabio Coentrao voormalig linksback van Real madrid en Benfica is transfervrij.Boscagli is Back up voor Viergever,schwaab voor Baumgartl, lato voor Coentrao,Teze voor Dumfries.Alle posities dubbel bezet.Fabio Coentrao,topspeler,52 interlands voor portugal,transfervrij,linksback.Markus henriksen,hull city,captain,27 jaar,bijna 50 interlands voor noorwegen,voor 6 miljoen op te halen,goedkoper dan Doan,kan zo een contract voor 5 jaar voorgelegd worden,verleden bij AZ,daar heeft hij het uitstekend gedaan,bij Hull city opgewerkt tot aanvoerder.kan op 10 spelen,uitstekende middenvelder.
+1/-0

 
4 jaar geleden
ja, Marcel Brands typt onder een schuilnaam op dit netwerk de aanwijzingen voor Jong de Jong en zijn team.
+2/-0

4 jaar geleden
Waaarom? Echt in hemelsnaam Why!?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje