Transparent
Inloggen
Sluiten

'Denzel Dumfries enige PSV'er in basis Oranje'

6 september 2019 07:38 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Denzel Dumfries enige PSV"er in basis Oranje"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad verwacht dat bondscoach Ronald Koeman voor Denzel Dumfries een basisplaats in petto heeft. Oranje lijkt in een 3-4-3 formatie te gaan starten, waarbij de rechtsback van PSV de volledige rechterkant zal gaan bestrijken.

In het doel lijkt opnieuw Jasper Cillessen de voorkeur te krijgen, terwijl Donyell Malen niet hoeft te rekenen op een plekje in de aanval. Het AD verwacht dat Ryan Babel, Memphis Depay en Quincy Promes de voorkeur gaan krijgen.

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Cillessen, De Ligt, Van Dijk, Blind, Dumfries, Wijnaldum, De Roon, F. de Jong, Babel, Memphis, Promes




Tags

dumfries oranje babel promes blind depay dijk jong koeman malen roon wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Denzel is weer bezig aan een goede periode. Zijn inzet is fenomenaal. Ik zou trouwens niet weten wie er dan nog verder in de basis moet beginnen bij PSV.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Bij PSV ? Ik neem aan dat je Oranje bedoelt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Malen ipv Babel op de vleugel?
+2/-0

4 jaar geleden
Ik haak weer af dit weekend voor deze flauwekul: Babel en promes in de basis...
+9/-1

 
4 jaar geleden
Ze hebben het tot nu toe, vooral Babel, goed gedaan bij Oranje. Laten we eerlijk zijn.
+1/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Babel? Om eerlijk te zijn Babel heeft niets laten zien de afgelopen wedstrijden. In de laatste 10 wedstrijden (dat hij ook daadwerkelijk gespeeld heeft) van Oranje is er 20x gescoord en zijn aandeel was er 1 van. En ja dat betekend ook dat hij geen enkele assist heeft gegeven.

Wel word hij elke wedstrijd gewisseld gemiddeld genomen in de 68ste minuut over de laatste 10 wedstrijden. Over de laatste 5 was dat al in de 52ste minuut. Dus zelfs Koeman ziet dat hij niet presteert. Echt tijd dat buiten de boot valt.

Promes met 2 doelpunten en 1 assist doet het ietsje beter. Maar over het algemeen is het over de vleugels niet best met die 2 en van mij mag daar wel wat nieuw bloed spelen.

Ook zou ik graag Propper weer terug zien ipv de Roon. De Roon is een harde werker maar ook hij levert aanvallend niet genoeg.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Ik verwacht ook geen 3punten vanavond ..Duitsers zullen getergd zijn in eigen huis ons te verslaan. Gelijk spel zou mooi zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Zolang Babel en Promes inderdaad in de basis starten, kan ik het Nederlands 11-tal niet serieus nemen.....
+6/-0

 
4 jaar geleden
Een beetje het equivalent van Rosario in de basis bij PSV.
+4/-2

 
Babel is een topper, en met Promes zet de bondscoach in op snelheid, dat zou die anders met Bergwijn doen, dus niks dan normaal vind ik.
+1/-11

 
4 jaar geleden
Babel een topper? Met wat, scoort niet en geeft geen assist wat doet hij dan wel? Behalve een leuk kleurtje in zijn haar hebben.
+5/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
En overal mislukken ha ha ha!
+5/-0

 
4 jaar geleden
Hahahahaha jaja...hij valt op met zn kleurrijk kapsel..
+3/-1

 
4 jaar geleden
Zal heel zwaar worden vanavond.
+2/-0

4 jaar geleden
Lijkt me logisch want wie zou er dan moeten spelen? Noem eens betere beschikbare spelers dan Babel en Promes.
+1/-3

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Dat is niet zo moeilijk, berghuis op rechts is beter dan Promes en ik vind Malen dan op links ook een beter idee dan Babel, dus aanval: Malen/Mephis/Berghuis, zo had ik het gedaan
+9/-1

 
4 jaar geleden
Inderdaad , zou ik ook voor kiezen
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ook Stengs en Bergwijn(mits fit) zou ik de voorkeur boven beiden geven. Zelfs Gakpo zou ik boven Babel zetten
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Doe toch normaal joh. Laten de heren Berghuis, Bergwijn en Stengs maar eerst het niveau van de eredivisie ontstijgen. Gewoon beginnen met Babel en later in de wedstrijd kunnen de andere het afmaken.

Denk je niet dat als die mannen die je noemt beter waren dan Babel en Promes dat die dan niet de kans in de basis zouden krijgen? Berghuis en Stengs laat het vooral zien tegen Exelcior, RKC, NAC, TWENTE, Utrecht etc.... Totaal niet te vergelijken met het niveau waarop Nederland vanavond moet acteren.

Lol en dan ook nog Gakpo noemen. Die jongen heeft zelfs moeite met het niveau PSV.
+1/-2

4 jaar geleden
Jarenlang was de aanval van Nederland top en de rest ruk. Nu is dat andersom. Wordt echt tijd dat we een paar goede aanvallers krijgen. Hopelijk kunnen Maken, Lammers en Gakpo daar in de toekomst voor zorgen.
+4/-0

4 jaar geleden
Koeman heeft de boel toch wel weer redelijk aan de praat gekregen, nadat die blinde Oranje naar San Marino niveau aan het brengen was. Ik denk ook niet dat er veel betere spelers rondlopen. Het EK halen mag in ieder geval geen probleem worden dit keer en als je er eenmaal staat kun je hem winnen ook.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Koeman beschikt nu wel over de betere spelers dan Blind , zo eerlijk moeten we ook zijn. Er lopen wel betere spelers rond dan de Roon en Promes. De onzin van we mogen verliezen vanavond stoort me enorm . Jan den Hollander weer met zijn grote bek ten voeten uit.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Het EK Geen probleem, ik zou zo hoog nog niet uit de boom blazen, her zal nog moeilijk genoeg worden, beginnend met vandaag.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben het hier over de opstelling van het AD.
Ik wacht eerst tot ik die van Koeman zelf te zien krijg.

OT: Ik lees net op VI dat de KNVB een samenwerkingsverband/Memorandum of Understanding met de voetbalbonden van China, Iran en Qatar heeft.
Ik probeer nogmaal mild op deze site te zijn maar dit is volslagen idioot.
Weet er dan niemand bij de KNVB wat er in deze landen gebeurd ?
+3/-0

4 jaar geleden
Duitsland is een topelftal. Met elke willekeurige basis bij ons wordt het een heel moeilijke wedstrijd. Ik teken voor een gelijkspel.
+4/-0

4 jaar geleden
Ronald Koeman is meer op Ajax-spelers gericht.
Ik ben blij als PSV spelers niet hoeven te spelen voor Oranje, dan kunnen ze niet geblesseerd raken - Ronald Koeman, hierbij mijn dank namens PSV.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Tegen de tijd dat de talenten van PSV doorbreken is Sneeuwvlokje al lang verdwenen naar Barcelona.
+2/-0

 
4 jaar geleden
En kunnen ze ten minste geen ervaring opdoen. En kunnen ze zich ook niet in de kijker spelen en dezelfde prijzen opbrengen als bij Ajax.
+3/-0

4 jaar geleden
koeman die spoort niet meer! hoe kan hij promes er in zetten terwijl die verdomme amper iets heeft gespeeld!! maar ja ronald eens een neus altijd een neus!! en de roon??? laat te vaak steken vallen! ik verwacht vanavond 3-1 of 3-0 voor de duitsers!
+1/-1

4 jaar geleden
Ik snap niet waarom Babel nog er bij zit. 3 verdedigers tegen Duitsland verrast me wel. Ik heb wel vertrouwen in Koeman, dus ben benieuwd.
+1/-0

4 jaar geleden
Die Dumfries kan toch ook echt niet voetballen,blind paard,vind het bij PSV al niks
+3/-2

4 jaar geleden
En nu niemand meer zeiken over Malen. Zegt voldoende dat hij mag invallen en niet de geliefde Luuk de jong hahahahha. Malen rules.
+1/-2

4 jaar geleden
Speelde geen beste wedstrijd. Ben bang dat hij voorlopig niet meer in de basis staat.
+2/-1

4 jaar geleden
Als Dest voor oranje kiest is het snel gedaan met Dumfries. Wat een blind paard. 1 seizoenshelft was hij top, daarna alleen maar minder.
+1/-0

4 jaar geleden
Dumfries had ook wel een wat vreemde opdracht gekregen van Koeman als je het mij vraagt. Hij stond zowat rechtsbuiten, werd zelden in het spel betrokken in die positie en in balbezit zakte niet hij, maar De Roon in naar de rechtsachterpositie om op te bouwen. De uitvoering van Dumfries zal niet briljant zijn geweest, maar een deel daarvan zat hem volgens mij ook in het aanvalsplan.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje