Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Wij hebben ons niet bij PSV gemeld voor Steven Bergwijn'

6 september 2019 18:52 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "Wij hebben ons niet bij PSV gemeld voor Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

Ajax heeft zich bij PSV nooit gemeld voor Steven Bergwijn. Dat gaf Marc Overmars aan in gesprek met Ajax TV. "Als we voor een speler willen gaan, melden we ons. In dit geval bij PSV. Dat hebben wij niet gedaan", aldus Overmars. "Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat wij het elftal bij elkaar hebben weten te houden."

Bergwijn zou nu volgens Overmars niet nodig zijn geweest. "En dan moet het ook maar lukken. Dat weet je natuurlijk ook niet. Als PSV een te hoog bedrag zou vragen of 'nee' had gezegd, zou het moeilijk worden", zo geeft hij aan. "Ik heb mezelf niet gemeld bij PSV. Dan is het voor nu over."


Discussieer mee op de forums


Tags

overmars bergwijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
He ja, laten we dit weer even oprakelen. Dit is destijds puur een opzetje geweest tussen de Telegraaf en wellicht iemand van Ajax. Net als dat Dolberg op een lijstje bij PSV staat alszijnde een talentvolle spits, zo staat Bergwijn daar op een lijstje als talentvolle rechtsbuiten. Maar hoe erg dat is opgeblazen door de Telegraaf en co was weer eens ouderwets stoken in de laatste week van de competitie. Zielig en geen aandacht meer besteden aan geruchten in die flut krant. Want dit kon je ook meteen wel afdoen met "Ajax gaat niet meer dan 20 miljoen euro voor een speler betalen, dus hoeven voor Bergwijn niet aan te kloppen... Maar nee, dan komen er weer 10 komkommer artikelen over dat PSV bij een arbitragezaak kansloos is. Één van de meest treurige vormen van journalistiek door Valentijntje en co.
+8/-0

 
6 maanden geleden
Tussen de regels door lees ik wel dat als Neres (of misschien ook Zyjech) zou zijn vertrokken dit een ander verhaal zou zijn geworden. Dus helemaal uit de lucht gegrepen is het niet
+1/-4

 
6 maanden geleden
Het is gek dat ze hier nu weer op terug komen. Ajaxieden op mijn werk zagen het helemaal zitten toen het naar buiten kwam. Die vonden 40 miljoen wel goed om ons een lesje te leren wie de baas is in nl. In euros wel, in prijzen de afgelopen decenium zijn wij dat gewoon hoor! Maar het wordt tijd dat wij ook transfers gaan realiseren van 75 miljoen! Dan maak je grote financiele stappen. Daar mag PSV wel eens een studie gaan doen om dat te verbeteren.
+4/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Het afgelopen decennium werd Ajax 5x landskampioen, wij slechts 3x. KNVB beker 2 tegen 1. En dan zal ik het maar niet over de Cruijff schaal hebben 4 om 3 de afgelopen 10 jaar).
Dus ook in prijzen zijn ze ons helaas de baas de afgelopen 10 jaar.
+3/-7

 
6 maanden geleden
Daarom zij ik ook decenium, en niet decenia. in ieder geval, kijk eens naar de laatste 20 of 30 jaar, dan ben ik benieuwd.
+3/-2

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Decennium = 10 jaar. De afgelopen 10 jaar heeft Ajax op alle fronten beter gepresteerd dan PSV... je had beter wél decennia kunnen zeggen, dan doen we het stukken beter! ;-)
+4/-6

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Goed kas , je hebt er verstand van . Ik kom niet meer bij :-0 :-) :-)
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Deze eeuw is PSV vaker kampioen geweest dan Ajax . Bovendien de laatste vijf jaren is PSV vaker kampioen geweest dan Ajax. Ajax heeft 3 sterren op haar shirt maar ze bestaan ook 10 jaar langer dan PSV en in een competitie van het land der blinden was een oog koning. Als je puntjes op, de i wilt zetten doe ik mee.
+6/-1

 
6 maanden geleden
Kan aan mij liggen beste Kas maar wij hebben 11 JC schalen en Ajax 9 stuks ???
+2/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
En nu gaat het ineens over deze eeuw... nutteloze discussie op deze manier. Ik reageerde op de opmerking dat wij meer prijzen hebben gepakt dan Ajax in het “laatste decennium” en dat is de laatste 10 jaar. Die bewering klopt gewoon niet.
+1/-3

 
6 maanden geleden
Af en toe kan ik u niet volgen maar dat zal wel aan mij liggen toch ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wat ik zeg, hij stond op het lijstje.... Naast die twintig anderen. Ook al zou het concreet zijn geworden was dit nooit een reële optie geweest voor PSV om hem aan Ajax te verkopen. Dus waarom er dan toch iedere keer naar teruggegrepen werd in de Telegraaf. In de Telegraaf heeft meermaals gestaan dat na het aantrekken van Pietje bij Ajax, nu Bergwijn topprioriteit is. Dit is dus nooit het geval geweest. Oftewel puur bullshit. Oftewel een zielig fake news krantje, dat hier vooral niet meer zou moeten worden gequote in de toekomst. Ook om mij gewoon een rustige vakantie te gunnen ;)
+5/-0

 
6 maanden geleden
Tussen de regels door , Ziyech heeft niet in de belangstelling gestaan van Bayern . Slechts C plan.Niemand wilde hem ophalen voor 30 mln en hij was Zooooo goed . DAT is de enige reden dat hij bijgetekend heeft , er kwam geen hond. Zegt voldoende.
+4/-0

6 maanden geleden
Met alle respect... Ajax mag blij zijn dat ze dit niet gedaan hebben.
Steven Bergwijn is niet zo goed als wat veel mensen denken. Hij is snel, maar zijn rendement (aantal goals en goed overspel) is op dit moment niet om naar huis te schrijven.
+1/-6

 
6 maanden geleden
Omdat hij niet op zijn positie speelt. Bergwijn hoort op de flank!
+2/-1

 
6 maanden geleden
Wat moet ik hierop zeggen... dit is dan een fout van de trainer.
+2/-5

 
reactie verwijderd

6 maanden geleden
Ah we gaan hier dus tegenwoordig ook meldingen van Ajax.tv plaatsen... dat ontbrak er nog maar aan.
+6/-1

6 maanden geleden (gewijzigd)
Wie gaat hier nou nog op reageren. Wordt nu eens wakker vrienden.Dit zegt alles over Overmars. Minderwaardig , meer kun je daar niet over kwijt. NIET REAGEREN !!!
+6/-0

6 maanden geleden
Beste psvsupporterspuntnl Wat heeft dit artikel nu voor zin? Willen jullie haat en nijd zaaien ? Schaam jullie . Schaam jullie heel diep . Jullie doen mee aan riool journalistiek . Wat een afgang.
+5/-2

6 maanden geleden
Waarom worden hier nog steeds televaag artikelen gepresenteerd ? Was vroeger niet
+3/-0

6 maanden geleden
Ik stel voor dat degene die deze misselijkmakende televaag zever verhaaltjes steeds op deze mooie PSV site neerplant per direct wordt ontslagen..
+2/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma doan dumfries eredivisie faber feyenoord gakpo getafe guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme kerk lammers malen nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus vhtlsaw vitesse