Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het blijft altijd bijzonder om te spelen in Europa'

18 september 2019 13:56

In gesprek met Fox Sports geeft Denzel Dumfries aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen Sporting Lissabon. "Het blijft altijd bijzonder om te spelen in Europa", aldus Dumfries. "Het is altijd mooi, het leeft heel erg en het is voor ons een goede graadmeter hoe ver we zijn. We willen een goed resultaat boeken in Europa."

De rechtsback krijgt de vraag wanneer voor hem de Europa League geslaagd is. "Ik doe altijd mee om te winnen", zegt hij daarover. "Ik kan nu niet zeggen wanneer het geslaagd is. We moeten gewoon het maximale uit het team halen en er alles aan doen om zo ver mogelijk te komen."

Dumfries weet vanuit het verleden dat Sporting Lissabon een goede ploeg heeft. "Aan Bruma heb ik gevraagd wat hij vindt van Bruma. Hij zei dat het een goed team is", zo geeft hij aan. "We moeten aan de bak, dat weten we. Ik heb veel vertrouwen in ons team. We groeien als team en die stijgende lijn willen ik voorzetten. De focus ligt vooral op ons eigen spel."




Tags

dumfries bruma lissabon sporting fox stijgende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage