Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Vandaag hebben we gewonnen, dat is het allerbelangrijkste'

25 september 2019 22:48

In gesprek met Fox Sports gaf Pablo Rosario aan blij te zijn met zijn eerste competitiedoelpunt voor PSV. "Maar vandaag was het allerbelangrijkste dat we zouden winnen en dat is gelukkig gelukt", aldus Rosario, die tot nu toe een moeizaam seizoen kende. "Dat is niet te ontkennen, maar ik weet wat ik kan. Ik heb van iedereen het vertrouwen binnen de ploeg. Kwaliteit zal uiteindelijk altijd bovendrijven. Ik probeer zo scherp mogelijk te spelen. Vandaag hebben we gewonnen, dat is het allerbelangrijkste."

De middenvelder was het eens met de opmerking dat hij op zijn positie ieder jaar minstens zeven doelpunten zou moeten kunnen maken. "Ik probeer elke wedstrijd mijn best te doen. Als dat met een goal of een assist is, is dat mooi meegenomen", zo gaf hij aan. "In eerste instantie gaat het om de ploeg. Als we dan winnen, maakt het niet uit als ik nul goals en nul assists heb."




Tags

rosario bovendrijven competitiedoelpunt fox ontkennen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage