Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik ben niet echt bezig geweest met de kritiek'

25 september 2019 23:05

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries na de wedstrijd tegen FC Groningen aan dat hij niet bezig geweest is met de kritiek die hij afgelopen wedstrijden kreeg. "Ik wil niet arrogant overkomen, maar ik ben er niet echt mee bezig geweest", aldus Dumfries. "Het heeft geen zin als je daarmee bezig bent. De eerstvolgende wedstrijd is het belangrijkste."

Dumfries merkt zelf dat het steeds beter gaat. "Ik voel me goed. Soms heb je wat mindere wedstrijden, maar dat is ontwikkelen", zei hij daarover. "Daar wordt je alleen maar beter en sterker van. De kritiek mag er zijn, maar daar ben ik niet mee bezig."

De verdediger kreeg te horen dat hij op de tweede plek staat qua topscorers van PSV in de competitie, maar kon zich dat niet voorstellen. "Nee joh, dat geloof ik niet", zo gaf hij aan. "Dan gaat er iets niet goed. Ik dacht er jongens waren met meer goals."




Tags

dumfries arrogant fox groningen joh topscorers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage