Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'We begonnen twee keer slecht aan de wedstrijd'

29 september 2019 17:04

In gesprek met Fox Sports gaf Pablo Rosario aan dat de wedstrijd tegen Zwolle moeizamer ging dan aanvankelijk werd gedacht. "We begonnen twee keer slecht aan de wedstrijd, zowel in de eerste helft als in de tweede helft", aldus Rosario. "Je weet dat zij goed kunnen voetballen en er doorheen kunnen komen. Uiteindelijk herstel je het in beide helften en scoor je goede goals."

De middenvelder gaf aan dat er vooral in de eerste helft het nodige mis ging. "We waren slordig aan de bal en verloren snel de bal. Positioneel stonden we ook niet goed", zo gaf hij aan. "We hadden te veel mensen in de as en niet aan de zijkanten. De zijkanten waren helemal niet bezet. Dan kom je er niet doorheen."

Volgens de aanvoerder speelde de grasmat ook een rol. "Met kunstgras weet je dat het lekkerder speelt als het nat is", zei hij daarover. "Ik heb dit liever dan droog kunstgras. De snelheid zit er dan in als de bal over de grond gaat."




Tags

rosario droog fox helemal lekkerder moeizamer nat positioneel scoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage