Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gastón Pereiro wil niet verlengen bij PSV, maar mag van directie wel blijven spelen'

9 oktober 2019 09:32 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Gastón Pereiro wil niet verlengen bij PSV, maar mag van directie wel blijven spelen"; image source: Pro Shots

Gastón Pereiro wil zijn aflopende contract bij PSV niet verlengen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De directie van PSV heeft Mark van Bommel echt wel aangegeven dat hij gewoon gebruik mag maken van de Uruguayaanse middenvelder. Pereiro maakte tegen VVV Venlo zijn rentree in de wedstrijdselectie nadat hij even uit de roulatie was met een sleutelbeenbreuk.

Afgelopen zomer had PSV nog een akkoord bereikt met het Russische Spartak Moskou over een transfersom van 15 miljoen euro. Omdat zaakwaarnemer Paco Casal plotseling met aanvullende eisen kwam, ketste die transfer af. In 2015 kwam de Uruguayaan voor 7 miljoen euro naar PSV. Tot nu toe speelde hij 148 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij 47 doelpunten wist te maken.

Meer op Eindhovens Dagblad


Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro bommel casal spartak vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Tja... ik heb er al veel over opgemerkt hier op dit forum, wat moeten we toch met deze meneer(en) ... hij heeft iig geen sterke eigen mening, dat zie je ook in het veld weer... alles of niets! Laten we hem nog paar keer opstellen, met name misschien met EL wedstrijden, kan hij zich misschien nog in de kijker spelen voor a.s januari, hoop dan nog op een miljoen of 5 voor hem, maar dat zou al wel de hoofdprijs zijn, wanneer hij in februari er nog is iedere week lekker stadion naar thuiswedstrijden laten schoonmaken en enkel loop werk laten doen! P.s, John, mocht je hem verkopen, steek al die centjes dan in een goede linksback! We hebben op die plek van alles.... niets! Wat smacht ik soms nog naar Angelino.....
+2/-2

 
8 maanden geleden
Pereiro gaat echt niet in de winter vertrekken, als hij in de zomer tekengeld binnen kan halen. Helaas heeft hij een vreeselijke zaakwaarnemer die alleen naar het verdienen van geld kijkt, maar daar is nu niks aan te veranderen.
Gezien het niveau van de spelers die er nu in staan zie ik helemaal geen plaats of functie voor Pereiro. Technisch is Pereiro een geweldige voetballer maar de spelers die er nu in staat hebben veel meer drive, loopvermogen, en zijn constanter in hun niveau. Ihattaren is Pereiro allang voorbij in de pik-orde.
+2/-1

8 maanden geleden
Verassend is het toch niet.... koekebakker.
Niet meer opstellen zou ik zeggen. We hebben genoeg kwaliteit.
+6/-2

 
8 maanden geleden
Zonde van zijn salaris dan, want hij word nog gewoon doorbetaald. Als hij in vorm is en het moment is daar dan zou ik hem gewoon opstellen. Hij zal maar de winnende scoren tegen Ajax.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Dat doet hij nog al eens, scoren tegen Ajax.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Daarom willen ze hem ook hebben.
+2/-0

8 maanden geleden
Jammer dat hij weg wil/gaat. Het blijft gewoon in potentie de beste voetballer van de eredivisie. Zoals Riverside ook al opmerkt: zijn persoonlijkheid laat te wensen over en zijn zaakwaarnemer draagt ook niet bij aan een goede verstandhouding. Laten we hem het beste wensen voor de toekomst en hopelijk komt dat geweldige talent in een andere competitie wel goed tot zijn recht.
We zullen zijn doelpunten op 15-4-2018 en 4-10-2015 nooit vergeten :)
+3/-3

 
8 maanden geleden
Het voelt als potentie die er nooit uitkomt. Dit wordt geen topper, ook niet bij een andere club. Mooie trap maar verliest elk mannelijk duel. Vorig jaar in de CL en topwedstrijden pijnlijk zichtbaar, dat heeft punten gekost. Uiteindelijk toch wat goals gemaakt ook tegen Ajax in het begin dus helemaal geflopt is ie niet. Hopelijk verkopen ze hem voor 4/5 miljoen in de winter. Afboeken en verder.
+3/-0

 
8 maanden geleden
De in potentie beste voetballer van de eredivisie is veruit, met kop en schoudersboven iedereen uit, Mohammed Ihattaren.
+1/-0

8 maanden geleden
Elke speler die het spel zo speelt en expres niet verlengd, en PSV zo een hak zet, mag van mij de tribune op. Mis hem ook totaal niet.


En wat er momenteel linksachter gebeurt snap ik totaal niet. Sadilek levert vooral heel veel werklust en ijver, maar is zo ontzettend onrustig, verdedigend zwak en opbouwend bijna geen bijdrage. Dat ie op Ziyech werd gezet snap ik nog. Waarom hij daarna niet meer teruggrijpt naar Boscagli die redelijk bezig was, en hem niet eens tegen VVV of Rosenborg opstelt is onbegrijpelijk. Een opvallend gebrek aan vertrouwen van vBommel, zeker als je ziet hoe lang Rosario mag aankloten.

Door dat aanmodderen met Sadilek, negeren van Lato (die denk ik teruggestuurd wordt in de winter) en weinig vertrouwen geven aan Boscagli zou je bijna gaan denken dat ze nu al weten dat na de winter een andere linksback hebben, bankzitter Angelino bv?
+5/-2

 
8 maanden geleden
Heb hier al hetzelfde geopperd betreft sadilek. Toen kreeg ik alleen dislikes vreemd..
Het kan gewoon niet het ziet er al niet uit dat hij stijf rechts is. Zo benut je juist het hele veld minder, omdat hij amper buitenom gaat. Verder verdedigend matig en opbouwend zwak. Boscagli veel betere optie op dit moment. En lato heeft denk ik een midlife crisis?
+3/-4

 
8 maanden geleden
Ik heb Lato zien spelen bij jong. Vond hem helemaal niet zo slecht. Ik denk dat het tactiek is ... niet opstellen en dan straks goedkoop kunnen kopen?
+1/-1

 
8 maanden geleden
Met Lato is een vies spelletje gespeeld door Valencia. Alleen als hij écht vele male beter zou zijn dan de concurrentie moet je een huurling zonder toekomst (geen koopclausule of ander voordeel) opstellen. Voor linksback moet van Bommel toch eens Viergever polsen voor die positie. Viergever, Schwaab, Baum, Dumfries - staat als een huis.

Maargoed, dit topic ging over Pereiro: Jammer maar lag in de lijn der verwachting met zulke zaakwaarnemer(s).
+2/-0

 
8 maanden geleden
Nee geen Schwaab meer. Die is te langzaam in alles geworden, is met een soort van pensioen volgens mij.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Lato een midlife crisis? Dan leeft hij niet lang. :/
+1/-0

8 maanden geleden
Had iedereen wel verwacht met zo'n management. Het gaat daar alleen maar om het geld. Was ook al toen we hebben wilde kopen.
+5/-0

8 maanden geleden
Wisten we wel wil en gaat gratis de deur uit. Niet meer nodig in dit elftal en zet hem lekker in vak GG hoog en droog...
+5/-0

8 maanden geleden
Een goed standpunt van de directie. Geen wrevel oproepen als het goed gaat met het team. In de praktijk zal hij alleen spelen als hij echt beter is dan de anderen. En dat is hij niet in het huidige team.

Ik vind het overigens wel zonde en hoop dat hij toch nog iets waanzinnig moois van zijn carriere gaat maken. Dat hij er echt zijn schouders onder gaat zetten en er uithaalt wat er qua talent in zit.
+6/-0

8 maanden geleden
Van Bommel en Cocu zijn ook transfervrij naar Barcelona gegaan. We vinden het allemaal normaal dat Bergwijn op jonge leeftijd van Ajax naar PSV komt en dan een geweldige transfer naar Sevilla kan maken en dat PSV de transfer blokkeert dat 35 miljoen niet het juiste bedrag is. Het voetbal is corrupt en vele spelers en bestuurders hadden in de gevangenis moeten zitten wegens ontduiking van de belasting.
+2/-8

 
8 maanden geleden
Volgens mij staat deze klok verkeerd.
+5/-1

 
8 maanden geleden
Vergeten om te zetten naar zomertijd . Nog ffff en dan loopt hij weer goed.
+2/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Er loopt wat .........los tegenwoordig
+2/-0

8 maanden geleden
Afwachten of je er in de winter 7/8 miljoen voor krijgt. Zoniet hem bij goede vorm soms een kans geven. Wie weet maakt hij weer de winnende tegen ajax. Hij zal zich iig zelf ook in de kijker willen spelen, voor een mooie club.
Het is wel een voetballer die in een technisch team, beter tot uiting komt. Al is mo natuurlijk achter de spits onomstreden
+4/-1

8 maanden geleden
Waarom word Gaston niet opgesteld,? Geweldige speler moet wel elke wedstrijd spelen.
Dan krijgt P.S.V.een speler waar men iets aan heeft.Jammer dat het zo met Gaston afloopt bij P.S.V.
+2/-8

 
8 maanden geleden
Wil je Ihatarren op de bank zetten dan?
+4/-0

8 maanden geleden
Tja wordt nooit wat met hem zolang hij met dit soort zaakwaarnemers in zee blijft.
Lekker de bank warm houden en niet gebruik maken van zijn diensten, liever een jeugdspeler minuten laten maken dan iemand die je niets meer op gaat leveren.
Of hij moet in de winter gaan vertrekken!
+4/-0

8 maanden geleden
In het tweede elftal kan Pereiro nog goed van pas komen. Ik zou als ik PSV was geen aandacht meer schenken aan deze speler plus opgeblazen zaakwaarnemer. Nu speeltijd geven aan Ryan Thomas in het eerste. Na een jaar blessureleed is het thans zijn beurt in vorm te komen om te laten zien wat hij kan.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Hij is te oud voor Jong PSV en mag niet worden opgesteld.
+2/-0

8 maanden geleden
Komt toch niet meer aan de bak. Mo, Doan, Lammers of zelfs Bergwijn worden daar nog eerder neergezet.
+9/-1

 
8 maanden geleden
En ook terecht. Die zijn gewoon beter geworden. Hij maakt zijn eigen carrière kapot. Wordt strakst levante, of zoiets en komt dan daar ook op de bank. Vervolgens naar Turkije en daar wordt het dan ook niets. dalende curve vrees ik voor die jongen. Zie Bakkali, Labyad, ....
+8/-1

8 maanden geleden
Gastonneke zal hier nog spijt van krijgen. Een typisch warme club als PSV met oog voor mensen zal hij nooit meer tegenkomen. Als zijn mentaliteit niet verandert zal het een bankzitter worden. Jammer , het is een goede speler die mooie dingen heeft laten zien alleen te weinig voor een topclub.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Die komt bij Vitesse terecht...
+1/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Overmars zou belangstelling hebben . :-)
+2/-0

 
8 maanden geleden
Dat snap ik wel. Met Mo de beste speler die we hebben.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik wil Gaston niet belachelijk gaan maken want hij heeft het verstandelijk vermogen wss niet om op eigen benen te staan,naar mijn mening een laag iq waar het niet om voetbal gaat, hoe jammer dan ook, en greggo1, toen hij scoorde tegen wie dan ook deet ie gewoon waar hij een dikke salaris voor overgeschreven krijgt, niets minder dan dat, ben ook een fan van zijn voetbalvermogen.
+3/-7

 
8 maanden geleden
Por, sorry maar ik vind het nogal wat wat je hier schrijft.
+6/-4

 
8 maanden geleden
Is gewoon mijn mening bro, ik heb het bij @Sosa onderbouwd, hopelijk gaat het Gaston goed waar hij ook terecht mag komen want voetballen kan die.
+2/-3

 
8 maanden geleden
Por, gaston moet altijd spelen.

Daarnaast is het zijn goedrecht om niet te verlengen.

Zoals klok al schreef. Bommel en cocu gingen ook voor nop weg. Die worden hier als helden gezien
+2/-6

 
8 maanden geleden
Het feit dat je hier zoveel 'dislikes' voor krijgt is veelzeggend over het niveau hier. Triest zooitje bij elkaar zeg
+2/-8

 
8 maanden geleden
Wie de schoen past trekt hem aan Tony. De vraag is van welke ''supporters'' krijg je die 'dislikes' . Je haalt ze er zo uit de zgn ''supporters'' . Iedereen mag hier zijn mening geven toch ?
+5/-1

 
PSVvakOO (geschorst)
8 maanden geleden
Wat doe je hier dan als je het zo'n triest zooitje vindt? Sowieso nogal kinderachtig als je niet kunt begrijpen dat andere mensen jouw reacties lang niet altijd kunnen waarderen. Het getuigt een beetje van een gebrek aan zelfkennis.
+5/-1

 
8 maanden geleden
Bro, dat Gaston in feite altijd had moeten spelen ben ik het mee eens, maar ik duit op het geharrewar omtrent zijn bijtekenen of niet, feit is ook dat je nooit een woord uit zijn eigen mond hebt gehoord, naar mijn mening is hij niet bij machte het èèn en ander zelf te beheren, dus vertegenwoordigt hij geen eigen mening maar danst hij aan touwtjes.
+1/-3

8 maanden geleden
In mijn ogen een van de meest technisch vaardige spelers bij PSV, maar gezien de huidige ontwikkelingen niet meer nodig. Volgens mij heeft hij zowel onder Cocu al onder van Bommel nog nooit een wedstrijd 90 minuten uit mogen spelen. Ik zou er ook helemaal ziek van worden om elke week gewisseld te worden. De meningen over hem zijn in ieder geval goed verdeeld. Het is uiteindelijk een slecht huwelijk gebleken en ik kan heel goed begrijpen dat Perreiro hier ook erg graag weg wil. Waarom zou je bijtekenen bij een club waar je eigenlijk geen perspectief meer hebt. Het beperkt je enkel maar in de keuzes voor volgend jaar.
+1/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Goede speler , heeft een nadeel kan of wil niet verdedigen.
+2/-1

8 maanden geleden
Wanbeleid van onze directie. Massaal uitfluiten als hij invalt de volgende keer. Hij is dus de baas bij PSV. We hebben hem niet nodig.
+1/-6

 
8 maanden geleden
Eas dat ook je reactie jegens van bommel en of cocu?

Daarnaast is uitfluiten triest!!! Sterker nog in en in triest!
+4/-4

 
8 maanden geleden
Uitfluiten van eigen spelers is zo 2012.
+2/-7

 
8 maanden geleden
Snap niet wat je bedoelt. Leg uit 2012 svp.
+5/-0

 
8 maanden geleden
Vind dit geen wanbeleid. Is in potentie een hele goed speler en zelfs international geworden van Uruguay, dat toch echt geen slechte ploeg heeft. Op de een of andere manier heeft hij nooit goed in ons systeem gepast. Net als een Zynchenko. Bij PSV in de eerste divisie en een jaar later prijzen pakken bij Manchester City. Soms werkt iets gewoon niet. Hij heeft zelf ook wel door dat het hem bij PSV niet meer gaat worden. Dan ga je toch geen nieuw contract tekenen? Aan het einde van het seizoen kan ie nu een club uitkiezen. Ik zou precies hetzelfde hebben gedaan. En wie gaat er nou een speler uitfluiten die de openingsgoal tegen Ajax heeft gemaakt in de kampioenswedstrijd. Hij is voor altijd een held!!!
+2/-2

 
8 maanden geleden
Uitfluiten van spelers is geen goede zaak Souza . Spelers en stafleden met respect behandelen van welke tegenstander dan ook . Ik erger me er groen en geel aan je ziet het vaak zodra de tegenstander de bal heeft gaat men fluiten, wat is het doel ? Laten we sportief blijven . Steeds meer boetes worden uitgedeeld door misdragingen van supporters die dan ook nog eens niet mee mogen naar uitwedstrijden, nou dat is geweldig . Normaal doen en iedereen laten genieten van de wedstrijden dat is PSV al tig jaren en ik hoop dat het zo blijft.
+3/-0

8 maanden geleden
Niet meer opstellen. Die slak vertraagd het hele spel.
+3/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Pereiro is tijdens een wedstrijd te vaak afwezig.
Mee verdedigen dat doet hij niet en soms zie je een half uur niets van hem.
Zag Gakpo gisteravond in de tweede helft invallen bij Jong Oranje, hij was dikwijls aan de bal en zorgde voor aanvallende impulsen - Gakpo is iemand die de bal opeist en dominant aanwezig is... dit mis je bij Pereiro.
+5/-1

8 maanden geleden
Tja, ik denk dat elke PSV-supporter een beetje teleurgesteld is over hoe Gastons carriere bij ons verlopen is. Hij kwam met veel bombarie binnen, torenhoge verwachtingen, liet bij vlagen zien dat hij fantastische dingen kan doen met een bal, veroverde onze harten in de Arena, maar stelde ons ook regelmatig teleur door zijn wat passieve houding in het veld. En ook na 4 jaar, toen hij de kans op 10 kreeg, kon hij niet definitief doorbreken. Er zal waarschijnlijk geen PSV-supporter zijn die over 5 jaar nog met weemoed aan Gaston terugdenkt.

Dat hij niet wil verlengen, snap ik wel. Het is tijd voor iets nieuws voor hem. En PSV wil alleen maar verlengen om hem te kunnen verkopen. You win some, you lose some. Ik vind het getuigen van klasse en respect van PSV om hem als volwaardig selectielid te blijven zien. Hij zal misschien nog wat minuten maken als er mensen afwezig zijn, maar een belangrijke rol was nooit echt voor hem weggelegd en dat zal nu niet opeens anders worden.

Hopelijk komt er in de winter een club, en anders kan hij in de zomer in ieder geval zijn zakken vullen.
+4/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.001 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg