Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen nog altijd kanshebber voor Golden Boy Award

15 oktober 2019 12:03 - Tuttosport
Foto: Pro Shots

Donyell Malen nog altijd kanshebber voor Golden Boy Award; image source: Pro Shots

Donyell Malen is nog steeds in de running voor de prestigieuze Golden Boy Award verkiezing. De spits van PSV behoort volgens Tuttosport tot de twintig grootste talenten van Europa. Op 16 december zal in Turijn bekend worden gemaakt wie over het afgelopen kalenderjaar wordt gezien als het grootste talent. In totaal brengen 40 journalisten uit Europa hun stem uit, waaronder ook iemand van De Telegraaf. João Félix wordt gezien als de absolute favoriet om dit jaar te winnen.

Sinds vorig jaar is ook de Golden Boy Web Award in het leven geroepen waarmee fans via internet bepalen wie het grootste talent is. Via de website van Tuttosport kan gestemd worden.

Meer op Tuttosport




Tags

award malen tuttosport telegraaf turijn web

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 jaar geleden
Heb je nog was financiële tips voor PSV ? ;-)
+1/-2

4 jaar geleden
ik ben een echte psv er.daar gaat niets boven psv
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi toch, hoop dat ie 'm wint. (Mo Ihattaren staat niet in het lijstje??)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ihattaren is in NL sinds twee maanden een sensatie, maar heeft nog niet in het NL-elftal gespeeld. Ik denk dat het lijste voor hem net te vroeg is.
Volgend jaar staat hij er zeker op.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Dat geeft aan dat die lijst gebaseerd is op commerciële gronden. Elke kenner die Ihattaren ziet dat hij, met alle respect voor Malen, véél meer talent heeft. Hoe dat talent zich verder ontwikkelt is een ander verhaal, maar daar ik heb goede hoop op.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik vind Ihattaren zeer goed overkomen in de intervieuws. Ik krijg ook het idee dat hij alles stap voor stap wil doen, en niet een speler is die met zijn hoofd met een droomclub bezig is. Het overlijden van zijn vader zal er fors inhakken, dus ik hoop dat het hem lukt om op het veld redelijk vrij te kunnen voetballen.
+1/-2

4 jaar geleden
Ik heb gestemd.. nu jullie nog! Come on boys! Stemmen!!
+5/-0

4 jaar geleden
In totaal brengen 40 journalisten hun stem uit en via de site van Tuttosport kan gestemd worden. Huh?
+1/-0

4 jaar geleden
Gestemd, maar ik verwacht dat Felix hem wint, wat niet onterecht zou zijn. Als De Ligt wint, kunnen we wel stoppen met deze prijs.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Ik kan de hele hype rond De Ligt ook niet zo goed volgen. In Italie vinden ze De Vrij ook beter dan De Ligt.
+1/-2

 
De Ligt is momenteel meer een Zorg dan wat dan ook, voor de jongen mag het best goed komen.
+1/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Precies de ligt gaat hem echt niet winnen. Wordt al als flop gezien door la gazetta ! Heef5 al zoveel flaters gemaakt voor Juve en gaat daar bij oranje ook mee door. Speelde natuurlijk drama tegen Ierland en Rusland. Onze Donyell gaat dit jaar over de 30 in de eredivisie. Mooi weer een eigen talent.
+1/-0

4 jaar geleden
Vorige kalenderjaar kun je dus niet echt serieus nemen als hij dan in de top 20 staat
+2/-0

4 jaar geleden
Kom op jongens, 113 is nog niet genoeg...
+2/-0

4 jaar geleden
Dat Malen veel talent heeft, kun je natuurlijk niet ontkennen. Of het terecht zou zijn als hij de Golden Boy Award wint? Nee, in mijn ogen niet. Er staan een aantal spelers op het lijstje die er in mijn ogen meer recht op hebben.

Zolang De Ligt of Vinicius maar niet wint, vind ik alles prima.

Als Ihattaren zich overigens blijft ontwikkelen zoals hij doet, kan hij deze award in de toekomst zeker gaan winnen. Enige vraag die dan resteert is of hij dan nog bij PSV speelachtig is. Ik hoop het wel!!
+1/-0

4 jaar geleden
Die Fati van Barca is mijlenver van iedereen op de lijst. Op je 16e basisspeler bij Barca en ook nog eens doelpuntjes maken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage