Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik neem ze die rode kaarten wel kwalijk'

19 oktober 2019 23:21

Mark van Bommel gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij niet woedend was na het duel in Utrecht. "Er was eigenlijk niets aan de hand. Uit een ingooi maken zij de 1-0 en rondom die 1-0 hadden wij een fase waarin wij de goal konden maken", aldus Van Bommel. "Je geeft daarna de wedstrijd weg. Je moet in de wedstrijd blijven, maar we krijgen twee domme rode kaarten. Dan wordt het heel moeilijk."

Gevraagd werd aan de trainer of hij de twee rode kaarten alleen dom vond. "Ik heb het zelf niet goed gezien, maar als de scheidsrechter zo snel en zo duidelijk een rode kaart trekt...", zo gaf hij aan. "Dom is misschien niet het juiste woord, maar als je met 1-0 achter staat, mag je geen rode kaart krijgen. Hoe je ze dan niet krijgt, maakt niet uit, maar je mag ze niet krijgen. Ik neem het ze wel kwalijk. Het zijn twee ervaren jongens. Maar ze pakken natuurlijk niet expres een rode kaart."

Van Bommel vond niet dat het duel beslist was na de twee rode kaarten. "Met tien man hebben we druk gezet en dat deden we met negen man ook nog. We konden met fases de bal veroveren. Ik kan wat dat betreft de jongens niets verwijten. Ze hebben gevochten tot het einde", zei hij daarover.




Tags

bommel fox ingooi utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage