Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'We verliezen niet voor de lol en dat heb ik duidelijk gemaakt'

19 oktober 2019 23:45

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Bergwijn aan een klote gevoel over gehouden te hebben aan de wedstrijd tegen Utrecht. "We hebben als team gefaald", aldus Bergwijn. "Er was eigenlijk niet veel aan de hand, maar zij komen dan 1-0 voor. Je moet dan in de wedstrijd blijven. Een rode kaart kan natuurlijk gebeuren, maar die tweede rode kaart... Iedereen maakt fouten en ik ga iemand niet zijn fouten blaimen. We spreken elkaar hier wel op aan, maar dat blijft in de kleedkamer."

Na het duel kreeg de aanvaller het aan de stok met enkele supporters in het uitvak. "Er was niet veel aan de hand. Een beetje emotie over en weer", zo gaf hij aan. "Ik snap ze natuurlijk, maar we verliezen niet voor de lol en dat heb ik duidelijk gemaakt. We moeten bij elkaar blijven. We zijn één team en één club. We moeten voor elkaar strijden. Wij voor hun en zij voor ons. Dat heb ik verteld. Er is niks speciaals geroepen. Ik heb het gewoon duidelijk gemaakt en daarna is het klaar. Zij mogen zeggen wat ze willen, maar als ik iets vind, zeg ik het ook. Daarna moet het klaar zijn en dat is het voor mij ook."




Tags

bergwijn blaimen fox gefaald stok uitvak utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage