Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Het is ongelofelijk hoe die keeper nog aan de bal komt'

25 oktober 2019 00:27

In gesprek met RTL 7 gaf Daniel Schwaab aan te balen dat PSV niet gescoord had. "Het is ongelofelijk hoe die keeper bij die tweede kopkans nog aan de bal komt. Hij raakte hem nog een beetje", aldus Schwaab. "Hij kwam uit en probeerde van alles. Hij maakte zich groot. Het is jammer dat hij er niet in ging."

Volgens de verdediger had er meer ingezeten. "We hebben als gegeven. De wedstrijd was heel intensief. Het ging op en neer", zo gaf hij aan. "Zij hebben veel energie in de wedstrijd gestopt, maar dat deden wij ook. Wij hebben echt drie of vier kansen waarbij we de bal breed leggen, maar er niet niet bij konden. Voor iedereen in het stadion was het een spannende wedstrijd, maar we wilden hier natuurlijk wel de drie punten houden."

Bij winst had PSV hele goede zaken kunnen doen met oog op overwintering in de Europa League. "We wisten dat we een grote stap hadden kunnen zetten", zei hij daarover. "We hebben nu één punt gehaald. Over twee weken zien we elkaar weer. Dan kunnen we het beter doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab ingezeten kopkans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje