Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We waren slordig in het afmaken van de kansen'

25 oktober 2019 00:41

Volgens Mark van Bommel had zijn ploeg alles gegeven tegen LASK. Dat gaf hij aan in gesprek met RTL 7. "Als je ons zag voetballen wel", aldus Van Bommel. "We waren alleen slordig in het afmaken van de kansen. Maar de intensiteit en de manier van spelen vond ik erg goed."

PSV speelde zoals Van Bommel dat voor ogen had. "De manier van voetballen van LASK kwam precies uit. We wisten hoe we moesten staan en voerden dat heel goed uit", zo gaf hij aan. "Alles zat er in. Omschakeling, in balbezit rustig blijven en opbouwen. Natuurlijk waren er momenten waarop we balverlies leden, maar over het geheel vond ik het erg goed."

De trainer van PSV wachtte wel erg lang met wisselen. Zo viel Konstantinos Mitroglou pas in de 82ste minuut in. "Ik vond Steven fantastisch voetballen. Hij was de beste op het veld. En in zo'n wedstrijd is het heel lastig invallen", zei hij daarover. "Het is niet zo dat ik daarom gewisseld heb. Dan zou ik in zulke wedstrijden helemaal niet kunnen wisselen, maar ik vond dat ik Steven op die plek nodig had."




Tags

bommel lask balverlies intensiteit mitroglou omschakeling opbouwen wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage