Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Rode kaart en goals voor rust waren beslissend voor de wedstrijd'

27 oktober 2019 18:38

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan dat de rode kaart het breekpunt in de wedstrijd was. "We kwamen redelijk in de wedstrijd en creëerden een aantal kansen. Toen kregen we een rode kaart en krijgen net voor rust goals tegen die beslissend waren voor de wedstrijd", aldus Van Bommel. "We stonden één keer niet goed in de organisatie. Zij krijgen een kans en schieten die meteen binnen."

Van Bommel bracht direct na rust met Konstantinos Mitroglou en Jordan Teze twee wissels. "Mitro is een speler die als hij een kans krijgt hij hem maakt. Je moet daarvoor in de zestien komen. Met Jordan en Denzel op rechts, twee spelers die hetzelfde type zijn en dan op kunnen komen en Cody op links voor meer diepte", legde hij zijn wissels uit. "We kwamen alleen maar één of twee keer in de zestien."

De trainer van PSV had nog niet gesproken met Ryan Thomas. "Het was een zwaar ongelukkige actie. Je ziet aan alles dat hij de bal wil kappen. Hij wil zijn voet over de bal zetten en dan kappen", zei hij daarover. "Omdat het een grote pas is, stap je over de bal. Die speler heeft daar zijn voet staan. Het is ongelukkig, maar het is wel een rode kaart."




Discussieer mee op de forums


Tags

bommel jordan kappen breekpunt cody creeerden fox mitro mitroglou teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage