Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] PSV bevestigt schorsing Ryan Thomas

28 oktober 2019 20:09 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] PSV bevestigt schorsing Ryan Thomas; image source: Pro Shots

PSV moet het de komende twee competitiewedstrijden doen zonder Ryan Thomas. Dat weet Robin Jongmans van De Telegraaf te melden. De middenvelder heeft dezelfde straf ontvangen die Jorrit Hendrix en Nick Viergever een week geleden ook kregen. Ook Thomas heeft naast de twee wedstrijden schorsing nog een wedstrijd voorwaardelijk gekregen.

De Nieuw-Zeelandse middenvelder moet vanwege zijn rode kaart tegen AZ de uitwedstrijden tegen Sparta en Willem II in de Eredivisie aan zich voorbij laten gaan. Op zondag 24 november is hij weer speelgerechtigd als PSV het in eigen huis opneemt tegen sc Heerenveen. Logischerwijs mag hij volgende week donderdag ook in actie komen tijdens de uitwedstrijd tegen LASK.

Edit 20:09: PSV heeft via de officiële website bevestigd dat Ryan Thomas de komende twee competitiewedstrijden geschorst is. De club heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB geaccepteerd.

Meer op PSV.nl




Tags

aanklager eredivisie heerenveen hendrix knvb lask schikkingsvoorstel sparta telegraaf viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ik vind toch dat in het duel gebeurt zonder intentie om iemand te blesseren. Er is geen sprake van opzet en ik denk dat de eerste ingeving van de scheidsrechter ook de correcte was. Ik snap ook niet dat er bij het voetbal niet voor hetzelfde systeem is gekozen als bij hockey, waarbij iedere ploeg een aantal challanges per helft krijgt. De VAR in zijn huidige vorm heeft wel een toegevoegde waard en maakt het spel eerlijker, maar er hangt een enorme geur van willekeur en/of voorkeur aan. Daarnaast is het zeer verwonderlijk dat niet elke situatie op een zelfde wijze wordt geïnterpreteerd. Als ik de gele kaart van Berghuis tegen AZ naast die van Thomas zet is deze rode kaart onverklaarbaar.
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
De rode kaart voor Thomas was net zo terecht als de rode kaarten voor Viergever en Hendrikx.

Maar waarom kijkt de var niet naar de overtreding op Dumfries (1e helft aan zijlijn, grensrechter staat er met zijn snotkoker bovenop)? Uit beelden op internet blijkt dat hij door een speler van AZ vol op de wreef van zijn voet getrapt wordt (schoen van tegenstander raakt niet alleen schoen van Dumfries maar ook zijn voet).

Waarom maakt Van Boekel het 'hij speelde de bal'-gebaar toen Guti van achteren tegen zijn achillespees getrapt werd? Oké, hij schat het verkeerd maar waarom doet de var niets?

Zoals Advocaat al opmerkte 'pure willekeur'.
+4/-0

4 jaar geleden
Ryan Thomas is een pechvogel... lang geblesseerd en in zijn eerste wedstrijd krijgt hij rood.
Mag hij 2 wedstrijden niet spelen, hopelijk heeft Ryan in de komende tijd meer geluk.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage