Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis gelijk tegen Roda JC

4 november 2019 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis gelijk tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond op PSV Campus de Herdgang niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Roda JC. Tegen de Limburgers eindigde het duel in 1-1. Ondanks een flink aantal kansen wist alleen Cyril Ngonge te scoren. De van Club Brugge gehuurde aanvaller maakte zijn vijfde treffer van dit seizoen.

Ondanks dat de ploeg van Peter Uneken slechts een punt overhield aan het duel is het wel een plek gestegen op de ranglijst. Jong PSV staat nu op de achttiende plaats. Aanstaande vrijdag staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma als Telstar de tegenstander is.




Tags

jong roda brugge herdgang ngonge uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Leuke wedstrijd. Beide clubs hadden kansen om te winnen. Gaat steeds beter met JPSV in thuiswedstrijden. Uit is het nog treurig met 0 punten. Als ze uit ook nog punten gaan pakken dan is een plek in de middenmoot haalbaar.
+3/-0

4 jaar geleden
Die Ngonge lijkt me een blijvertje.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje