Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Iedereen wil graag, maar we zitten in een fase waarin helemaal niets lukt'

7 november 2019 22:10

Nick Viergever gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de teleurstelling en frustratie in de kleedkamer van PSV groot was. "Het resultaat is heel erg slecht", aldus Viergever. "We staan met rust met 1-0 voor. Toen speelden we ook niet goed, maar de discipline was goed en we vochten voor elkaar. We hielden de nul en dan probeer je het bij elkaar te houden. We kregen ook nog twee countermogelijkheden, maar die zetten we niet goed door."

Na rust ging het bij PSV hopeloos mis. "We speelden ze alleen maar in de kaart", zo gaf hij aan. "De eerste fase was nog redelijk in de opbouw. We kwamen er doorheen, maar elke bal om aan te sluiten ging fout. De passing en de keuzes waren zo slecht. Dan wordt het open huis en zijn er veel grote ruimtes. Dan is het gewoon heel slecht."

Het vertrouwen is momenteel heel broos zo gaf Viergever aan. "Je merkt het bij keuzes aan de bal. Op momenten als je door kan draaien, de bal willen hebben, de passing. Dat facetten waren heel erg matig. Iedereen wil graag, maar we zitten in een fase waarin helemaal niets lukt. We kregen bij 2-1 nog een heel grote kans die je dan moet maken, maar dat wil dan niet. We kwamen toen wel iets beter in de wedstrijd, maar toen kwam de 3-1 en dat was de deksel op de neus."




Tags

viergever passing broos countermogelijkheden deksel discipline facetten fox opbouw vochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage