Transparent
Inloggen
Sluiten

Teleurstellend Oranje zonder PSV'ers gelijk tegen Noord-Ierland en zeker van EK

16 november 2019 22:35
Foto: Pro Shots

Teleurstellend Oranje zonder PSV"ers gelijk tegen Noord-Ierland en zeker van EK; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond na een zeer zwakke wedstrijd gelijk gespeeld tegen Noord-Ierland. Het duel eindigde in 0-0 en Oranje ontsnapte aan een nederlaag, omdat de Noord-Ieren in de eerste helft een strafschop misten. Door het behaalde punt is Nederland wel zeker van het EK komende zomer.

Bondscoach Ronald Koeman had geen speeltijd voor beide PSV'ers in de selectie, Jeroen Zoet en Denzel Dumfries. Koeman verklaarde voor de wedstrijd wel dat Zoet nog altijd zijn tweede keeper is, ondanks dat hij bij PSV nu zijn plek onder de lat kwijt is.




Tags

ierland oranje koeman zoet dumfries nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Nou nou zonder Memphis en Wijnaldum is het niet veel soeps op Frenky en Virgal na;
Vd Beek drama, Cilissen niks beter dan Zoet; ach geen blessures voor PSV spelers da's mooi
+3/-1

 
4 jaar geleden
Pröpper ook erg sterk
+3/-1

 
4 jaar geleden
Zonder iemand die makkelijk een doelpunt maakt, is Oranje heel kwestbaar. Malen, Wijnaldum en Depay werden met node gemist.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Dus eigenlijk het PSV-probleem van de laatste weken bij Oranje.
Doelpunten-makers halen veel druk van het team af.
Ik hoop dat ze volgende week weer terug zijn, vooral tegen Sporting op donderdag
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ik mag hopen dat ze er tegen Heerenveen al bij zijn. Of wil je nog meer onrust in de tent?
+4/-0

 
4 jaar geleden
Zekers @woutererik, PSV is in deze abominabele vorm zeer afhankelijk van de cowboys voorin. TS moet er voor zorgen dat er controle komt centraal op het middenveld, dan kan het zo maar weer eens gaan lopen(Hendrix en Sadilek).
+2/-1

 
4 jaar geleden
Pierre, jij bent toch fan van Waterreus als columnist?
+2/-0

 
Als oranje Virgil om een of andere reden ook had gemist (precies zoals PSV Viergever miste, al is Viergever niet eens de schaduw van Virgil), hadden ze makkelijk met 4-0 kunnen verliezen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Nou, dat waag ik te betwijfelen, ze hadden voetbaltechnisch niet veel in te brengen, kansen waren meer geluk dan wijsheid.
+1/-0

 
In de eerste 5 minuten, 2 open kansen, schutteren van Cillissen en Veltman.
+3/-0

 
4 jaar geleden
NL had ook zijn kansen... die ook niet benut werden.
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer dat Noord-Ierland niet gewonnen heeft. Over 2 wedstrijden zaten er met enige meeval toch zeker 4 punten in voor Ulster. Fuck Oranje*.

*dus niet Orange hè
+3/-9

4 jaar geleden
Een team zonder PSVers... wat heeft dat met PSV te maken dan?
+4/-2

 
4 jaar geleden
Een gelijkspel is op zich een goed resultaat - wij zijn de laatste tijd alleen maar nederlagen gewend.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat een zure kop weer boven dit artikel zeg. We hebben ons voor het eerst in 6 jaar weer geplaatst voor een groot toernooi! Ik ben er blij mee, hoe dat tot stand komt maakt niet uit. Goed gewerkt Koeman, een prima prestatie!
+6/-5

 
4 jaar geleden
Echt he, het is ook nooit goed hier. NL heeft op de juiste momenten gespiekt daarom was een gelijkspel voldoende. Super dat we er weer bij zijn. We hebben een leuk elftal maar kans om te winnen hebben we niet. Dat is prima gezien waar we vandaan komen. Ik geloof er trouwens heilig in dat met de juiste bondscoaches we wel mee waren gegaan. Donny Blind heeft het echt 2x verpest met z'n Ajax linies.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Is gewoon feitelijk waar, het is hier toch PSV netwerk?
Dumfries had ook gewoon kunnen spelen, die juffrouw Veltman is echt niet beter.
Er komt altijd commentaar, dit is de grootste sport, dus...
Dacht bij opstelling al wel: dat wordt niks; dan missen ze te veel kwaliteit, Memphis, Gino, Stevie en zelfs Malen.
Backs en keeper is nog probleem, maar er zit cker muziek in dit Nederlands elftal, als de toppers fit zijn tenminste!
+5/-2

 
4 jaar geleden
Sterker nog, Guus was nog op weg voor plaatsing. We hadden nog alles in eigen hand vlak voor het einde, totdat Blind drie van de vier laatste wedstrijden verloor.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Nee, het ging verschrikkelijk onder Guus, waarna Blind het geen steek beter deed. Als je o.a. met praktisch dezelfde selectie met Robben en van Persie, kort na een geweldig WK zo weggespeeld wordt in IJsland, kun je moeilijk zeggen dat de selectie niet op orde was. De 4-3-3 die na het WK weer toegepast werd, werkte voor geen meter.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Goed was het zeker niet (vooral gezien het materiaal zoals je zegt) maar we stonden nog wel op een derde plaats, wat virtueel genoeg zou zijn voor de play-offs. Er waren nog twee thuiswedstrijden en een uitwedstrijd tegen een kleintje te gaan, dus 9/10/12 punten zouden nog zeker mogelijk zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Probleem was dat Blind niets veranderde en op dezelfde voet doorging als Hiddink. Juist hij had de mogelijkheid het om te gooien door de resterende wedstrijden weer op het 5-3-2 terug te vallen, dan was het wellicht nog gelukt(maar dat zullen we nooit weten).
+1/-0

4 jaar geleden
Positief zijn! We hebben het gehaald na jarenlang ellende!
We hebben een elftal met veel toekomst en kunnen best van veel teams winnen met deze groep! Op naar een leuk EK!
+5/-1

4 jaar geleden
oranje opnieuw richting wereldtop.Na 2 tournooien afwezigheid.9 jaar geleden nog een WK finale,5 jaar geleden nog halve finale WK.Laten we die kant weer opgaan.Offtopic,laten we huurling Lato weer terug naar Valencia vertrekken,Boscagli als Back up voor viergever inzetten,schwaab weer als back up voor Baumgartl,en Sadilek weer als back up voor het middenveld.Als we het dan toch over internationaal voetbal hebben,haal 2 beloftevolle internationals voor die linksbackpositie op,en het probleem is opgelost aan de linkerkant.Mathias vina van uruguay,net 22 ,speler van Nacional,oude club pereiro,atletico madrid heeft m op de korrel,moet 5 a 6 miljoen kosten.Marcos lopez,19 jaar international Peru.Heeft een jaar MLS bij san jose earthquakes erop zitten,competitie is daar net klaar.hele beloftevolle opkomende back met veel snelheid,sterk in duels.Hendriks op de plek van Rosario,guti en pereiro opstellen.Laatstgenoemde tot het eind van het seizoen op 10 laten spelen,zijn transfervrije status op de koop toe nemen,ook vBommel en Cocu verlieten PSV ooit transfervrij voor Barca,niet zeuren,Doan is zijn alternatief,affelay is het alternatief voor Guti.Ihattaren naar rechts,Bruma is het alternatief.Bergwijn links,Gakpo alternatief.Malen spits,Mitrouglou alternatief,komt na de winterstop Lammers bij.Alle posities dubbel.Na de winterstop jeroen weer op goal,met aanvoerdersband.6 en half jaar PSV,laat hem zijn mentaliteit tonen en hem weer langs unnerstall knokken,Band voor deze echte PSVer als beloning.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Mooi verhaal en in delen ben ik het met je eens, maar dat gaat van Bommel echt niet doen. Ihattaren laat ik gewoon op 10 staan. Misschien zou ik wel met Hendriks verdedigend, pereiro/Guti en ihattaren aanvallend spelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Zonder PSVers geen winst, mooi signaal :).
+3/-0

 
4 jaar geleden
Jorrit en Pablo waren niet geselecteerd heh! Anders hadden die zeker gespeeld.
+4/-0

 
Ik denk als Ihataren ipv vd Beek had gespeeld, oranje zeker 20% sterker zou zijn geweest. Wat is die vd Beek slecht, je moet hem tijdens de wedstrijd eens volgen, ik denk niet dat de looplijnen van hem, zijn opgelegd door de trainer.
+3/-0

4 jaar geleden
Oranje was niet al te sterk. Geeft ook wederom de zwakte van zo'n coach aan. Waarom zijn die coaches altijd zo vol van zichzelf. Middenvelders opstellen als back, rechter centraal verdedigers links opstellen (van Bommel), flankspeler als spits inzetten en centrale verdedigers als back gebruiken (Koeman) en dan bakken die spelers er niks van. Elke keer weer. Als je als coach wereldtop bent zoals van Gaal ja dan kun je dat inderdaad en warempel dan klopt het ineens. Maar zowel van Bommel, Cocu als Koeman zijn als coach (nog) geen toppers, laat staan wereldtop.
+1/-3

 
Van Gaal was zeker geen wereldtop, zat er gewoon bij voor spek en bonen. Het was Robben die wereldtop was, en niks anders.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje