Opnieuw nederlaag voor Jong PSV in uitwedstrijd

22 november 2019 21:54

Opnieuw nederlaag voor Jong PSV in uitwedstrijd; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond onderuit gegaan tegen De Graafschap. In Doetinchem wist de thuisploeg met 4-1 te winnen. De ploeg van Peter Uneken kwam via Amar Catic nog wel op voorsprong, maar nog voor rust kwam De Graafschap nog op voorsprong. Na rust konden de Doetinchemmers uitlopen naar een ruime overwinning, waardoor Jong PSV ook de zevende uitwedstrijd van dit seizoen verloor. De ploeg wacht nog altijd op het eerste punt buitenshuis.

Aanstaande maandag komt Jong PSV opnieuw in actie. Op PSV Campus de Herdgang is NAC Breda dan de tegenstander. Volgende week vrijdag wacht voor Jong PSV de uitwedstrijd tegen Helmond Sport.