Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We kwamen in een fase waarin het er telkens niet in zat'

23 november 2019 00:45 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "We kwamen in een fase waarin het er telkens niet in zat"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Cody Gakpo aan blij te zijn dat Steven Bergwijn en Donyell Malen weer fit zijn, maar volgens de aanvaller had PSV het ook zonder hen beter moeten doen afgelopen wedstrijden. "Normaal gesproken moeten we dat beter oppakken. Maar helaas. We kwamen in een fase terecht met zijn allen, waarin we elke wedstrijd wel volle bak gaven, maar het er telkens niet in zat", aldus Gakpo. "Nu kijken we weer met een frisse blik naar Heerenveen, willen we weer in een goede flow komen en goed presteren in Europa om de volgende ronde te halen."




Tags

gakpo cody bergwijn heerenveen malen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ja tuurlijk, allemaal pure pech..
Na morgen is Ajax weer wat verder uitgelopen op ons. Steek je kop maar in het zand.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Dat lijkt me wel iets te negatief. Als we niet weer een periode krijgen waarin we langdurig onze beste spelers moeten missen gaan we gewoon tweede worden. En dat is precies de plaats waar deze selectie op basis van de kwaliteiten thuishoort. En dan niet dankzij van Bommel maar ondanks van Bommel.
+1/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Volle bak gaven.....wat een lacher. Tja zelfs de directeur vindt het normaal. We lopen lekker allemaal de polonaise. Ach dan kom je nu weer lekker op de bank Cody.
+1/-6

 
4 jaar geleden
Rare reactie dit. Aan de inzet lag het namelijk niet. Wel aan matig spel, gatenkaas achterin en gebrek aan creativiteit en doeltreffendheid voorin. Ik heb niemand er met de pet naar zien gooien. Onmacht is een betere term om te beschrijven hoe de afgelopen periode is verlopen.
+7/-0

 
4 jaar geleden
Vind jij het raar dat hij op de bank komt?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Het is raar om de slechte resultaten van de afgelopen tijd te wijten aan een gebrek aan inzet... Wat jij overigens prima doorhad Tony ;) Ik begrijp dat de mieren wat liefde nodig hadden. Dat Gakpo op de bank zit met een volledig fitte selectie vind ik niet meer dan normaal. Hij moet zich nog verder ontwikkelen om op links met Bergwijn te kunnen concurreren. Vooralsnog is die laatste veel verder.
+4/-1

4 jaar geleden
Vooralsnog zitten we nog steeds midden in deze fase.

Als we thuis niet meer van Heerenveen kunnen winnen en zo de vrije val stoppen dan zijn de excuses op en is de positie van Mark helaas onhoudbaar. Erg pijnlijk want Mark is en blijft een held en ras-PSV’er.

Vervanging van John de Jong moet er per einde seizoen wat mij betreft sowieso komen. Hij heeft voor PSV-begrippen extreem veel geld uit mogen geven en daar helemaal niets bijzonders voor gehaald.
+3/-0

 
@Raft; Als het aan jouw ligt, moet er wekelijks een vervanger komen voor alle leden van de technische staf van PSV.
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Hij heeft wel degelijk gelijk met JdJ 45 miljoen uitgeven en om plaats 3 strijden
+2/-3

 
Maar voor veel meer verkocht, is jouw bericht niet wat eenzijdig?
+2/-0

4 jaar geleden
Excuses tellen niet in topsport.

En alles vanaf nu is mosterd na de maaltijd.
+1/-1

 
Ik heb zojuist na de maaltijd, anders nog gewoon een toetje gegeten. Was wel in België.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Onze John ,moet gaan voor Serhij Buletsa, en de linksback Mykolenko gaan.Beide Dynamo kiev.Beide 20 jaar,met 15 miljoen heb je ze allebei.Mykolenko,direct in de winterstop halen ,is een beresterke linksback,1m.80 een ijzervreter,international,8 interlands.Buletsa is een verbeterde versie van Pereiro,die transfervrij gaat vertrekken aan het eind van seizoen.Dat wil niet zeggen dat PSV Gaston niet moet gebruiken,sterker nog ,hij is de beste optie op 10.Voor het nieuwe seizoen hebben we deze speler dus nodig,als vervanger van Pereiro.Deze speler is dit seizoen verhuurd aan dnipro in oekraine.PSV moet Dnipro dus voor zijn voordat ze hem langer wille n houden.Deze speler was uitblinker op het middenveld afgelopen zomer op het WK U19,en kreeg daarvoor de zilveren bal.Zeer behendige speler,die continu oplossingen op de nr 10 positie heeft,veel creativiteit,solist,steekpasses geeft,kan scoren,goede trap,overzicht heeft,goede individuele actie.Bovendien rechtsbenig is,wat goed is met jorrit en Guti op het middenveld.Top speler in de maak.Mylolenko,gaat een EK spelen.PSV moet andere clubs voor zijn.Deze spelers,spelen binnen nu een 1 jaar niet meer bij kiev,Kan PSV veel plezier aan hebben.Zinchenko heeft in Eindhoven al laten zien een goede instelling te hebben,dat ga je erbij krijgen.Daarnaast is vginkel as zomer transfervrij,staat weer op het trainingsveld,houd contact met hem,en volg zijn herstel.De mexicaan Victor Guzman(24)international is tevens welkom,deze spelers hebben een absolute meerwaarde voor PSV,3 investeringen voor 20 miljoen,en PSV krijgt het absoluut op de rit met deze vesterkingen
+2/-2

4 jaar geleden
Ik denk dat hij aardig gelijk heeft. Maar wat vindt ik het kut als er wordt gesproken van een afgelopen periode, terwijl we er nog midden in zitten. We hebben nog steeds niks gewonnen en zelfs als we vandaag maar net een winst binnen kunnen slepen moeten we niet spreken van de omkeer. Laat eerst maar weer goed voetbal zien en dan spreken we van een nieuwe periode!
+1/-1

4 jaar geleden
Gakpo basis materiaal voor volgend seizoen. Zeer goede invaller !
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage