Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het is een eer om aanvoerder te zijn van deze mooie club'

24 november 2019 16:40

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan meer verwacht te hebben van de tweede helft. "We kwam de kleedkamer uit met de intentie om de lijn door te trekken die we in de eerste helft hadden. Dat is er niet uitgekomen", aldus Dumfries. "We hebben wel met z'n allen geknokt om die drie punten hier binnen te halen. Dat is het belangrijkste, dat we nu drie punten hebben."

Dumfries ging verder: "We hadden nu zes keer op rij niet gewonnen, dus het is een boost voor het team dat we nu drie punten pakken. We moeten wel kritisch zijn over de tweede helft waarin we het zo ver laten komen dat het zwaar wordt, maar de punten zijn het belangrijkste."

De verdediger wijdde het verval na rust niet aan een gebrek aan vertrouwen. "In de eerste helft waren we vrij aan de bal, maar in de tweede helft kregen we niet goed meer druk op de bal", zei hij daarover. "We liepen steeds verder naar achteren, waardoor het moeilijk werd en de ruimtes groot werden."

Dumfries is trots dat hij nu de aanvoerder van PSV is. "Ik had een gesprek met de trainer gehad en daarin gaf hij dat aan. Het is altijd een eer om aanvoerder van PSV te mogen zijn, dus dat zal ik nooit uit de weg gaan", zo gaf hij aan. "Ik had het niet zien aankomen. Ik heb alle vertrouwen in Pablo. Het is een eer om aanvoerder te zijn van deze mooie club. Daar zeg ik geen nee tegen."




Tags

dumfries eer fox geknokt uitgekomen wijdde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage