Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik heb een goed uur zonder klachten kunnen spelen'

24 november 2019 16:56

Steven Bergwijn gaf in gesprek met Fox Sports aan geen last meer te hebben van zijn hamstring. "Alles gaat goed. Ik heb een goed uur zonder klachten kunnen spelen", aldus Bergwijn. "Ik wist al dat ik geen hele wedstrijd zou gaan spelen. Ik wist niet precies hoe lang het zou zijn, maar ik zou het zelf aangeven. Ik had nog wel door willen spelen, maar ik snap het wel. Het is al een keer eerder misgegaan en zulke blessures wil je niet nog een keer."

De aanvaller vond het lastig om naar de wedstrijden te kijken. "Vooral omdat je ziet dat het niet loopt. Dan wil je iets doen, maar ik ben blij dat ik nu terug ben", zo gaf hij aan. "Ik kon niet veel doen. Een beetje praten met de jongens en voor de rest niet veel. Ik ben ook niet zo'n prater, maar je moet er dan wel bij zijn."

Bergwijn blonk in de eerste helft uit met twee schitterende treffers. "Ik kreeg de bal mee en dribbelde in. Omdat er verder geen opties waren, schoot ik maar", zei hij droogjes over de openingstreffer. "Ik train hier vaak op. Nu vloog hij er lekker in. Bij de tweede schoot ik gewoon met binnenkant wreef. Ik heb het nog te weinig laten zien. Ik moet dat nog veel meer doen, maar dat komt wel goed."




Tags

bergwijn binnenkant blonk dribbelde droogjes fox prater wreef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage