Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn Speler van de Week bij Telegraaf, AD en VI

25 november 2019 09:52

Dat Steven Bergwijn kan terugkijken op een persoonlijk uitstekende wedstrijd blijkt ook uit de verschillende beoordelingen. Vanwege zijn twee prachtige treffers werd de aanvaller van PSV bij zowel De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en Voetbal International uitgeroepen tot Speler van de Week. Bergwijn kreeg drie keer een 8 voor zijn wedstrijd tegen Heerenveen.

Lars Unnerstall wist zich vooral in de slotfase te onderscheiden met enkele uitstekende reddingen en werd daarvoor drie keer bekroond met een 7,5. Dat was genoeg om bij De Telegraaf en Voetbal International een plekje te krijgen in het Elftal van de Week. Bij het Algemeen Dagblad viel de keuze op Heerenveen-doelman Warner Hahn. Hij kreeg dezelfde beoordeling als Unnerstall.




Tags

bergwijn telegraaf heerenveen unnerstall bekroond beoordelingen hahn warner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje